nikos_greece Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 καλησπέρα παιδιά..εχω φτιάξει μια landing page στο mailchimp και έχω βάλει βάζοντας το mail να λαμβάνουν ένα mail με ένα κουμπί που θα κατεβαίνει ένα pdf..θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το σε ποια σελίδα/πρόγραμμα μπορώ να ανεβάσω αυτό το pdf που να πάρω link έτσι ώστε όταν πατάνε στο link-button να αρχειζει το download??
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο σε κάποιο Google Drive ή Dropbox και να στέλνεις τον sharable link με το email.
nikos_greece Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 ναι είχα σκεφτεί αυτό απλά θα προτημού κάποιο άλλο τρόπο αν υπαχει σαν αυτά που όλοι έχουμε δει που με το πατάς το κουμπί αρχίζει να κατεβάζει...χωρίς να πρέπει να μπεις καπου ή να κανεις κάτι γτ και ο άλλος δε ξέρεις αν χρησιμοπιει το drive που έχεις βάλει
1ns0mn1a Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nikos_greece είπε ...χωρίς να πρέπει να μπεις καπου ή να κανεις κάτι γτ και ο άλλος δε ξέρεις αν χρησιμοπιει το drive που έχεις βάλει ❔
trib Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε πρώτη φάση το download δεν θα αρχίσει σε PDF, κατά πάσα πιθανότητα να εμφανίσει απευθείας ο browser το PDF και θα βγάλει κουμπί Download επάνω αριστερά/δεξιά. Σε δεύτερη φάση αν θυμάμαι, μέσα στο mailchimp μπορείς να ανεβάσεις αρχεία. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από trib
Guerriero4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 7:32 ΜΜ, nikos_greece είπε ναι είχα σκεφτεί αυτό απλά θα προτημού κάποιο άλλο τρόπο αν υπαχει σαν αυτά που όλοι έχουμε δει που με το πατάς το κουμπί αρχίζει να κατεβάζει...χωρίς να πρέπει να μπεις καπου ή να κανεις κάτι γτ και ο άλλος δε ξέρεις αν χρησιμοπιει το drive που έχεις βάλει Νομίζω ότι στα Links του dropbox, αν αλλάξεις στο τέλος το ?dl=0 σε ?dl=1 ξεκινάει απευθείας το download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα