Leuteris93 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, Θέλω να ξεκινήσω μαθήματα Κινέζικων σε ένα φροντιστήριο στην Αθήνα, κατά προτίμηση στα νότια προάστια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Υπάρχουν διάφορα κλασικά ονόματα όπως οι σχόλες Καπατου ή το so easy. Στις ευρωπαϊκές γλώσσες ξέρω ότι είναι καλά γενικώς, αλλά τα κινέζικα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μέτα είναι και το ινστιτούτο κινεζικών και γιαπωνέζικων που δεν ξέρω καθόλου τι ρόλο βαράει. Επίσης σίγουρα υπάρχουν και άλλα συνοικιακά μικρότερα φροντιστήρια. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το ποιο είναι το καλύτερο αν έχει ακούσει κάτι ή με ποια κριτήρια επιλέγουμε; Ευχαριστώ
ELTASSOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Λευτερη τα κινεζικα ειναι μια γλωσσα που την μαθαινεις μονος. Δεν χρειαζονται φροντιστηρια. 1
sensai Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Λευτερη τα κινεζικα ειναι μια γλωσσα που την μαθαινεις μονος. Δεν χρειαζονται φροντιστηρια. εσύ πρέπει να είσαι ο τύπος από τις διαφημίσεις που παίρνει όλα τα lower σε δύο μήνες. 2
mmmpii Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, Leuteris93 είπε Καλησπέρα, Θέλω να ξεκινήσω μαθήματα Κινέζικων σε ένα φροντιστήριο στην Αθήνα, κατά προτίμηση στα νότια προάστια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Υπάρχουν διάφορα κλασικά ονόματα όπως οι σχόλες Καπατου ή το so easy. Στις ευρωπαϊκές γλώσσες ξέρω ότι είναι καλά γενικώς, αλλά τα κινέζικα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μέτα είναι και το ινστιτούτο κινεζικών και γιαπωνέζικων που δεν ξέρω καθόλου τι ρόλο βαράει. Επίσης σίγουρα υπάρχουν και άλλα συνοικιακά μικρότερα φροντιστήρια. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το ποιο είναι το καλύτερο αν έχει ακούσει κάτι ή με ποια κριτήρια επιλέγουμε; Ευχαριστώ Έκανα δυο χρονια στην καπατου κινέζικα και δε μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις σαν φροντιστηριο. Εγω το επελεξα περα του οτι με βολευε η περιοχη, γιατι οι καθηγητριες ηταν Κινεζες που το θεωρούσα πολύ σημαντικό στο να μου δώσουν να καταλάβω τη γλωσσα και τη νοοτροπια τους. Με ενα 3ωρο μαθημα τη βδομάδα σε δυο χρονια πηγαιναμε για το hsk 3 που γενικά ειναι αρκετα εφικτο (εγω δεν εδωσα γιατι ηταν η χρονια με τις απεργιες των διοικητικων υπαλληλων και τελειωσε το εξαμηνο 1 αυγουστου) Αυτο που δε μου άρεσε ειναι οτι μας βλεπαν σαν πελατες σχεδον αποκλειστικα και ηταν σε αντιδιαστολή με αυτο που ειχα συνηθισει απτο φροντιστήριο αγγλικων. Δλδ προς το τελος πηγαμε και ζητησαμε επιπλεον μαθήματα προετοιμασιας για τις εξετασεις και μας ειπαν να δουμε αν θα βρεθουν οι ωρες και να πληρωθουν. Που οκει, λογικο ειναι, θες παραπάνω μαθήματα,πλήρωσε, αλλα θυμαμαι με ειχε χαλάσει ο τροπος και το υφος. Αποψη μου βρες καπου που να σου κανει κινεζος, εμενα με βοηθησε παρα πολυ στο να αντιληφθω τη γλωσσα και να μου γινει πολυ ευκολη η κατανοηση και της ομιλίας και της γραφης. Τωρα το φροντιστηριο εινα δευτερευον για μενα, και παλι αν ξαναεκανα σε φροντιστήριο στην καπατου θα πηγαινα.
Narayan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 中文很容易学,写起来也不容易。 根据我的个人经验,与说一种语言的人住在一起很有帮助。 就我而言,它是一个女朋友,所以你总能听到这些短语。
cumulus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Narayan είπε 中文很容易学,写起来也不容易。 根据我的个人经验,与说一种语言的人住在一起很有帮助。 就我而言,它是一个女朋友,所以你总能听到这些短语。 Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου 😛
unforgiven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Λευτερη τα κινεζικα ειναι μια γλωσσα που την μαθαινεις μονος. Δεν χρειαζονται φροντιστηρια. Καλά τα λέει. Και τα κινεζάκια μόνα τους τα μαθαίνουν, δεν πηγαίνουν φροντιστήριο.
Leuteris93 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mmmpii είπε Έκανα δυο χρονια στην καπατου κινέζικα και δε μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις σαν φροντιστηριο. Εγω το επελεξα περα του οτι με βολευε η περιοχη, γιατι οι καθηγητριες ηταν Κινεζες που το θεωρούσα πολύ σημαντικό στο να μου δώσουν να καταλάβω τη γλωσσα και τη νοοτροπια τους. Με ενα 3ωρο μαθημα τη βδομάδα σε δυο χρονια πηγαιναμε για το hsk 3 που γενικά ειναι αρκετα εφικτο (εγω δεν εδωσα γιατι ηταν η χρονια με τις απεργιες των διοικητικων υπαλληλων και τελειωσε το εξαμηνο 1 αυγουστου) Αυτο που δε μου άρεσε ειναι οτι μας βλεπαν σαν πελατες σχεδον αποκλειστικα και ηταν σε αντιδιαστολή με αυτο που ειχα συνηθισει απτο φροντιστήριο αγγλικων. Δλδ προς το τελος πηγαμε και ζητησαμε επιπλεον μαθήματα προετοιμασιας για τις εξετασεις και μας ειπαν να δουμε αν θα βρεθουν οι ωρες και να πληρωθουν. Που οκει, λογικο ειναι, θες παραπάνω μαθήματα,πλήρωσε, αλλα θυμαμαι με ειχε χαλάσει ο τροπος και το υφος. Αποψη μου βρες καπου που να σου κανει κινεζος, εμενα με βοηθησε παρα πολυ στο να αντιληφθω τη γλωσσα και να μου γινει πολυ ευκολη η κατανοηση και της ομιλίας και της γραφης. Τωρα το φροντιστηριο εινα δευτερευον για μενα, και παλι αν ξαναεκανα σε φροντιστήριο στην καπατου θα πηγαινα. το μάθημα γινόταν στα ελληνικά η στα αγγλικά;
mmmpii Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, Leuteris93 είπε το μάθημα γινόταν στα ελληνικά η στα αγγλικά; Σωστά, ξέχασα να το αναφερω. Στα αγγλικά. Επισης στην αρχη σου δινουν μια εκδοση δικια τους που ειναι στα ελληνικα αλλα δε θυμαμαι αν πληρωναμε εξτρα γιαυτο,νομιζω οχι. Πολυ γρήγορα μετα αγοραζεις το new practical chinese reader 1, που εχει και τα pinyin (η γλωσσα με λατινικους χαρακτηρες) και το 2ο χρονο σχεδόν αποκλειστικα το νο2 οπου εχει μονο ιδεογράμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα