Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δηλαδή για 15 λεπτά ή όσο κάνεις να γυρίσεις από το delivery το κατάστημα δε μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτα? Ωραίο και αυτό!

Ακριβως αυτο.αλλα απο νεο κοσμο μπορει να παω αλιμο η κτελ Κηφισού οποτε βαλε μισαωρο...

Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 8:13 ΜΜ, sezebo είπε

Ειμαι καταναλωτης και απαιτω να με εξυπηρετεις σαν κουριερ.

Στις 4/6/2019 στις 8:13 ΜΜ, sezebo είπε

Αυτο ειναι η καταναλωτικη συνείδηση.

Μ'αρεσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

απορώ μερικές φορές με την λογική σας, αντί να πάρεις την ίδια την ΕΛΤΑ κούριερ να ρωτήσεις κάθεσαι και περιμένεις απάντηση εδώ; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

απορώ μερικές φορές με την λογική σας, αντί να πάρεις την ίδια την ΕΛΤΑ κούριερ να ρωτήσεις κάθεσαι και περιμένεις απάντηση εδώ; 

"Επειδή περιμένω σήμερα κουριερ και δεν το σηκώνουν. Πήρα κάτι με αντικαταβολή και δεν έχω μετρητά. Η έλτα κουριερ δέχεται pos? "

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ksessalonikios είπε

Και εγώ απορώ μερικές φορές που απαντάτε χωρίς να έχετε δει τι ακριβώς έχει γραφτεί:

9 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Επειδή περιμένω σήμερα κουριερ και δεν το σηκώνουν. Πήρα κάτι με αντικαταβολή και δεν έχω μετρητά. Η έλτα κουριερ δέχεται pos?

@μπιπ μπιπ

Δέχεται, αλλά κατά κανόνα ο διανομέας δεν κουβαλάει μαζί pos, μόνο αν υπάρξει συνενόηση πρώτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

απολογούμαι... αλλά δεν πάυει να είναι συχνό το φαινόμενο ερωτήματα που θα μπορούσαν να απαντηθούν κατευθείαν  από τον άμεσα υπεύθυνο  να τίθενται πρώτα εδώ

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα για εξόφληση μέσω POS, αλλά θα πρέπει να έχεις ενημερώσει νωρίτερα για να το έχει μαζί του. Εκτός αν είσαι τυχερός και το είχε ήδη. Αλλά όποτε μου έχει τύχει να το χρειαστώ, 9/10 έχω φάει άκυρο.

2022 και άμα τους πεις POS, σπάζονται κιόλας.α 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...