Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Επειδή είμαι ντελιβεράς....ξέρεις πόσοι πληρώνουν με κάρτα στην παράδοση;Πάνω από το 10%... Από την άλλη όμως η συντριπτική πλειοψηφία των ντιλιβεράδων ΔΕΝ διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να πληρώνεται με κάρτα, οπότε φαντάζομαι ότι γενικώς αυτοί που πληρώνουν με κάρτα στην παράδοση είναι κάτω από 1%.
TsoliasGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δεν έχουμε μόνιμα το POS μαζί μας.Το POS του μαγαζιού είναι και απλά έχει επιλέξει το ασύρματο και οταν το ζητάει πελάτης να πληρώσει με κάρτα το παίρνουμε μαζί. Σε λίγο θα πάνε τα πράματα εκεί.Μόνο ψηφιακά οι συναλαγες και το φυσικό χρήμα σχεδόν θα εκλείψει.Καλώς η κακώς.Οπότε όλοι θα έχουν POS μαζί τους.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, li@m είπε Φίλε δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε στον καπιταλισμό. Ότι ο Τάκαρος θέλει να πληρώσει με κάρτα του το έχεις κάνει δικαίωμα. Επίσης ξέρω ένα μέρος με λεφτόδεντρα, πληροφορίες πμ Συμφωνεις με το καταστημα να πληρωσεις αντικαταβολη με μετρητα, δεν αγοραζεις κατευθειαν αλλα με ενδιαμεσο τον κουριερ και απαιτεις ο κουριερ να πληρωσει την προμηθεια (ή να την μετακυλησει στο καταστημα) γιατι ετσι σ'αρεσει. Αν ηθελες να πληρωσεις με κάρτα, να πλήρωνες κατευθείαν στο μαγαζί. Το γεγονος πως επιμενετε στη λογικη: "εμενα ετσι με βολευει, ας κοψουν το λαιμο τους οι αλλοι", επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την αληθεια πως ο πελατης εχει απο σπανια εως ποτε δικιο 4
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Δεν έχουμε μόνιμα το POS μαζί μας.Το POS του μαγαζιού είναι και απλά έχει επιλέξει το ασύρματο και οταν το ζητάει πελάτης να πληρώσει με κάρτα το παίρνουμε μαζί. Σε λίγο θα πάνε τα πράματα εκεί.Μόνο ψηφιακά οι συναλαγες και το φυσικό χρήμα σχεδόν θα εκλείψει.Καλώς η κακώς.Οπότε όλοι θα έχουν POS μαζί τους. Δηλαδή για 15 λεπτά ή όσο κάνεις να γυρίσεις από το delivery το κατάστημα δε μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτα? Ωραίο και αυτό!
MikeJ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Έχω παραλάβει από κατάστημα Speedex (γιατί δε με έβρισκαν σπίτι όταν περνούσαν) και πλήρωσα με κάρτα και ο λογαριασμός έδειχνε χρέωση τη Speedex και όχι το Κωτσόβολο απ όπου έγινε η αγορά. Άρα δε φαίνεται να έχουν θέμα να χρεώνονται αυτοί. Επίσης για αντικαταβολή συνήθως πληρώνεις κάποια ευρώ παραπάνω (που ουσιαστικά είναι προμήθεια της μεταφορικής που κάνει το μεσάζοντα στην οικονομική συναλλαγή και σίγουρα είναι περισσότερα από την προμήθεια της κάρτας) + τα μεταφορικά. Επίσης το κατάστημα και η μεταφορική συνεργάζονται οπότε οφείλουν να τα βρουν μεταξύ τους ως προς το ποιος χρεώνεται τι και τις τιμές που ορίζουν κλπ. Αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει συνείδηση και όλοι να έχουν POS και στα καταστήματα και φορητά οι διανομείς-courrrier. Ούτε δράματα με ρέστα-ψιλά, ούτε λάθη, ούτε πλαστά κοκ. Τέλος πρέπει να μειωθούν οι προμήθειες των τραπεζών ώστε να πάψει και αυτή η καραμέλα-γκρίνια για τη μη χρήση pos. 2
sezebo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Συμφωνεις με το καταστημα να πληρωσεις αντικαταβολη με μετρητα, δεν αγοραζεις κατευθειαν αλλα με ενδιαμεσο τον κουριερ και απαιτεις ο κουριερ να πληρωσει την προμηθεια (ή να την μετακυλησει στο καταστημα) γιατι ετσι σ'αρεσει. Αν ηθελες να πληρωσεις με κάρτα, να πλήρωνες κατευθείαν στο μαγαζί. Το γεγονος πως επιμενετε στη λογικη: "εμενα ετσι με βολευει, ας κοψουν το λαιμο τους οι αλλοι", επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την αληθεια πως ο πελατης εχει απο σπανια εως ποτε δικιο εγω δεν ειπα να μπει μεσα το κουριερ. εγω λεω να τα βρουν μαγαζι και κουριερ για να πληρωνω σαν καταναλωτης με καρτα οταν παραλαμβανω αντικαταβολη. Ο σωστος καταναλωτης θα βρει το μαγαζι που συνεργαζετε με κουριερ και δεχετε καρτα, και θα το επιλεξει για τις αγορες του.
james01gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Spect~ είπε Οι συναλλαγές πάνω απο 499,99 δεν γίνονται υποχρεωτικά με κάρτα; Πες το ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε. Ηε κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση... Καθώς έχω κατάστημα και στέλνω με κουριερ, πότε με πότε δεν έχω πληρώσει έξτρα όταν πληρώνουν στην κουριερ με αντικαταβολή. Επίσης, όποιος στείλει αντικείμενο πάνω από κάποια αξία με αντικαταβολή είναι τελείως χαζός. Δεν διακινδυνευεις να στείλεις κάτι αξίας χωρίς να έχει πληρωθεί...
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Εφοσον ηθελες να πληρωσεις με καρτα γιατι δε πληρωνες απ την αρχη στην παραγγελια; Θα γλυτωνες και τ επιπλεον κοστος της αντικαταβολης. Τεσπα, η λογικη "ειμαι καταναλωτης, πεστε στα 4", μονο στην Ελλαδα υπαρχει.
sodom13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Όσο παράλογη είναι σε μεγάλο βαθμό η απαίτηση του ts να πληρώσει με pos στον κούριερ, άλλο τόσο είναι και το να λέμε μην παραγγέλνεις με αντικαταβολή και προπλήρωσε κάτι που μπορεί να έχεις σε 5-10 -25 μέρες ή ποτέ ανάλογα με τη "διαθεσιμότητα" και τα προβλήματα με τους "προμηθευτές" του κάθε μαγαζάτορα. Το φόρουμ είναι γεμάτο με τόπικ από πιστολιές δυστυχώς. Μόνο αντικαταβολή ή πληρωμή με την παραλαβή στο κατάστημα μέχρι να βάλουνε μυαλό. Αλλιώς παραγγέλνουμε από Κίνα και μπλέκουμε με τελωνεία, αναμονές, όχι εγγύηση κλπ κλπ.
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι δεν ειναι παραλογο να θες να πληρωσεις με POS, υποχρεουται η επιχειρηση να εχει. Πας στο καταστημα και πληρωνεις κανονικα με καρτα οπως ηθελες. Παραλογο ειναι το πληρωνω με καρτα αλλα φερτε το και στην πορτα μου. Τεσπα. Για την διαθεσιμοτητα που λες, εχεις δικιο μερικοι ειναι παραμυθαδες, αλλα εκει εχει ευθυνη ο καταναλωτης να ψαξει αξιοπιστο καταστημα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Kostasspil
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Οχι δεν ειναι παραλογο να θες να πληρωσεις με POS, υποχρεουται η επιχειρηση να εχει. Πας στο καταστημα και πληρωνεις κανονικα με καρτα οπως ηθελες. Παραλογο ειναι το πληρωνω με καρτα αλλα φερτε το και στην πορτα μου Αυτό ακριβώς...
MikeJ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 29 minutes ago, Kostasspil said: Τεσπα, η λογικη "ειμαι καταναλωτης, πεστε στα 4", μονο στην Ελλαδα υπαρχει. Αυτό ισχύει παντού και είναι θέμα ανθρώπου και όχι εθνικότητας. Έχω δουλέψει εξυπηρέτηση πελατών για χώρες εξωτερικού και έχω ακούσει ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ανάλογα το προϊόν, οι Έλληνες μέχρι και λάιτ μπορούν να χαρακτηριστούν στις απαιτήσεις. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 11 minutes ago, MikeJ said: Αυτό ισχύει παντού και είναι θέμα ανθρώπου και όχι εθνικότητας. Έχω δουλέψει εξυπηρέτηση πελατών για χώρες εξωτερικού και έχω ακούσει ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ανάλογα το προϊόν, οι Έλληνες μέχρι και λάιτ μπορούν να χαρακτηριστούν στις απαιτήσεις. Δεν ξέρω για άλλες εθνικότητες, αλλά οι Έλληνες πελάτες έχουν το κακό συνήθειο να διατυπώνουν άποψη για ζητήματα που δεν ξέρουν και σε συνδυασμό με τη νοοτροπία «εγώ με τα λεφτά μου πηδώ και την κυρά μου» γίνεται ένας αχταρμάς που δεν συμμαζεύεται στο τέλος. 40 minutes ago, sodom13 said: Όσο παράλογη είναι σε μεγάλο βαθμό η απαίτηση του ts να πληρώσει με pos στον κούριερ, άλλο τόσο είναι και το να λέμε μην παραγγέλνεις με αντικαταβολή και προπλήρωσε κάτι που μπορεί να έχεις σε 5-10 -25 μέρες ή ποτέ ανάλογα με τη "διαθεσιμότητα" και τα προβλήματα με τους "προμηθευτές" του κάθε μαγαζάτορα. Το φόρουμ είναι γεμάτο με τόπικ από πιστολιές δυστυχώς. Μόνο αντικαταβολή ή πληρωμή με την παραλαβή στο κατάστημα μέχρι να βάλουνε μυαλό. Αλλιώς παραγγέλνουμε από Κίνα και μπλέκουμε με τελωνεία, αναμονές, όχι εγγύηση κλπ κλπ. Ή μπορείς να μην παραγγέλνεις από την κάθε τελευταία αποθήκη που έχει για μαγαζί ο κάθε ραντομάς στο skroutz. Όταν οι μεγάλες αλυσίδες γράφουν «διαθέσιμο» σημαίνει διαθέσιμο.
Alegreto Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, sezebo είπε η speedex ειναι ενα μαγαζακι της γειτονιας, μην περιμενεις πολλα. βρες αλλο κουριερ να κανεις τη δουλεια σου ΣΩΣΤΑ Μόνο τα ΕΛΤΑ είναι σήμερα...όλοι οι άλλοι , πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον..
stifler12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαζεύεις τα λεφτά και τα δίνεις μετρητά με αντικαταβολή όταν έρθει το courier. Τώρα αν έπρεπε να έχει ο courier μηχανάκι pos περνεις ένα τηλ και ρωτάς... Κουραστικά να τα σκεφτώ όλα αυτά... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από stifler12
Προτεινόμενες αναρτήσεις