AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλά πόσο μυαλό χρειάζεται για να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις το κατάστημα που ψώνισες αν η μεταφορική που συνεργάζεται έχει φορητό POS ; Έχετε την εντύπωση ότι είναι υποχρεωτικό βάσει νόμου ή το θεωρείτε απλά αυτονόητο ;
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μα αυτό είναι θέμα courier, όχι καταστήματος. Αυτός διαχειρίζεται την πληρωμή/αντικαταβολή. Δεν είναι αυτό στους όρους του καταστήματος, αλλά σε αυτούς του courier. Πάρε τότε αυτό που... δεν υπάρχει, δλδ αυτό που ΔΕΝ είναι στους όρους του καταστήματος: ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 1. Πληρωμή με αντικαταβολή στην ACS Courier 2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 4. Πληρωμή με μετρητά 1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο όταν η αποστολή έχει γίνει με την ACS Courier) Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά στην εταιρεία μεταφοράς ACS, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,00€ με ΦΠΑ(επιπλέον των εξόδων αποστολής). https://www.zouberis.gr/τρόποι-παραγγελίας.html 3 λεπτά πριν, vagstef είπε που το στηρίζεις αυτό? Εσύ τι πιστεύεις δλδ ότι θα γίνει αν αρχίσουν να κάνουν πολλοί αυτό που έκανε ο ts?
pOLoS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, vagstef είπε που το στηρίζεις αυτό? είναι γνωστό πρόβλημα αυτό για τα eshop , υπάρχουν αρκετοί I@#!*¿! που παραγγέλνουν με αντικαταβολή και δε παραλαμβάνουν
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εσύ τι πιστεύεις δλδ ότι θα γίνει αν αρχίσουν να κάνουν πολλοί αυτό που έκανε ο ts? ποιος είναι ο ts και γιατί να ξέρω τι έκανε. αν μιλάς για ηλιθιότητες (πέρα του ότι είσαι πολύ αγενής) να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα άτομα
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πάρε τότε αυτό που... δεν υπάρχει, δλδ αυτό που ΔΕΝ είναι στους όρους του καταστήματος: ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 1. Πληρωμή με αντικαταβολή στην ACS Courier 2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 4. Πληρωμή με μετρητά 1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο όταν η αποστολή έχει γίνει με την ACS Courier) Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά στην εταιρεία μεταφοράς ACS, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,00€ με ΦΠΑ(επιπλέον των εξόδων αποστολής). https://www.zouberis.gr/τρόποι-παραγγελίας.html Εσύ τι πιστεύεις δλδ ότι θα γίνει αν αρχίσουν να κάνουν πολλοί αυτό που έκανε ο ts? Ναι μεν, αλλά: Διαχείριση Αντικαταβολών με αξία άνω των 500€ μετρητά προς παραλήπτες ιδιώτες - ACS News - acscourier.net Παρόλα αυτά η επεξήγηση του Zouberis δεν είναι όρος του μαγαζιού αλλά του Courier. An o courier δεν δέχεται κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως επειδή το Zouberis (πχ) το είπε πως ισχύει. Πολλά γράφονται και μερικές φορές λανθασμένα σε σελίδες ακόμα και μεγάλων e-shop. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από spectaculator
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, vagstef είπε ποιος είναι ο ts και γιατί να ξέρω τι έκανε. αν μιλάς για ηλιθιότητες (πέρα του ότι είσαι πολύ αγενής) να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα άτομα Τs = topic starter = αυτός που ξεκίνησε το συγκεκριμένο νήμα, αυτός που έκανε το πρώτο post, και να ήθελα δεν θα μπορούσα να γίνω πιο συγκεκριμένος. Και αυτό που δήλωσε πως έκανε ήταν το να μην παραλάβει την αντικαταβολή του. 1
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τs = topic starter = αυτός που ξεκίνησε το συγκεκριμένο νήμα, αυτός που έκανε το πρώτο post, και να ήθελα δεν θα μπορούσα να γίνω πιο συγκεκριμένος. Και αυτό που δήλωσε πως έκανε ήταν το να μην παραλάβει την αντικαταβολή του. τότε μαζί σου. αλλα΄πιο ευγενικα!!!
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, spectaculator είπε Παρόλα αυτά η επεξήγηση του Zouberis δεν είναι όρος του μαγαζιού αλλά του Courier. Εγώ πάντως δεν είδα να λέει κάπου ότι όσα έκανα copy/paste είναι η επεξήγηση του Ζούμπερη για τους όρους της κούριερ, είδα το εξής: ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Αυτοί είναι οι όροι του καταστήματος, αν συμφωνείς ψωνίζεις, αν δεν συμφωνείς προσπερνάς. 4 λεπτά πριν, vagstef είπε τότε μαζί σου. αλλα΄πιο ευγενικα!!! Το γεγονός ότι δεν γνώριζες τι σημαίνει ts, δεν συνεπάγεται ότι ήμουν αόριστος ή και αγενής!!!
TsoliasGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, spectaculator είπε Έχεις πληρώσει ποτέ ντελιβερά με κάρτα; Γιατί να είναι υποχρεωμένη η Speedex να πληρώνει για χρήση POS και μάλιστα 3G/4G κι αν θα πιάνει εκεί που θα βρίσκεσαι; Επειδή είμαι ντελιβεράς....ξέρεις πόσοι πληρώνουν με κάρτα στην παράδοση;Πάνω από το 10%...
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το γεγονός ότι δεν γνώριζες τι σημαίνει ts, δεν συνεπάγεται ότι ήμουν αόριστος ή και αγενής!!! οχι βέβαια!! για τον χαρακτηρισμό είπα.
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, vagstef είπε οχι βέβαια!! για τον χαρακτηρισμό είπα. Κάτσε μην τρελαθούμε κιόλας, που ακριβώς είδες στο παρακάτω post κάποιον αγενή χαρακτηρισμό? 53 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εσύ τι πιστεύεις δλδ ότι θα γίνει αν αρχίσουν να κάνουν πολλοί αυτό που έκανε ο ts?
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 19 minutes ago, TsoliasGR said: Επειδή είμαι ντελιβεράς....ξέρεις πόσοι πληρώνουν με κάρτα στην παράδοση;Πάνω από το 10%... Εγώ σε όσα καταστήματα το υποστηρίζουν πληρώνω από πριν με κάρτα ή Paypal την ώρα της παραγγελίας και δίνω μόνο πουρμπουάρ στον ντελιβερά. Ποιός μπλέκει με μετρητά, ρέστα κλπ, πρωτόγονα πράγματα! 1
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Επειδή είμαι ντελιβεράς....ξέρεις πόσοι πληρώνουν με κάρτα στην παράδοση;Πάνω από το 10%... Πρέπει να είσαι ο μοναδικός. 👍
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 hour ago, spectaculator said: Μα αυτό είναι θέμα courier, όχι καταστήματος. Αυτός διαχειρίζεται την πληρωμή/αντικαταβολή. Δεν είναι αυτό στους όρους του καταστήματος, αλλά σε αυτούς του courier. Ακριβώς και οι κούριερ λένε ότι αντικαταβολή = μετρητά. Ακόμα και στα ΕΛΤΑ έτσι είναι: Δέμα με Αντικαταβολή: Κατά την παράδοση του δέματος εισπράττεται το ποσό που έχει ορίσει ο αποστολέας σε μετρητά η επιταγές.
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτσε μην τρελαθούμε κιόλας, που ακριβώς είδες στο παρακάτω post κάποιον αγενή χαρακτηρισμό? άσε εγώ τρελάθηκα !! δεν έκανα quote αυτόν που λέει για ηλιθιότητες. Sorry 🙄🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις