Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 hour ago, Spect~ said: Οι συναλλαγές πάνω απο 499,99 δεν γίνονται υποχρεωτικά με κάρτα; Ναι, αλλά εδώ δεν τίθεται θέμα συναλλαγής. Συναλλαγή είναι η συμφωνία δύο μερών για ανταλλαγή αγαθών, υπηρεσιών ή χρημάτων. Η κούριερ δεν σου πουλάει κάποιο προϊόν για να είναι υποχρεωμένη να δεχτεί πληρωμή με κάρτα άνω των €500, παίζει το ρόλο του μεσάζοντα, δεν έχει καμία λογική να φάει προμήθεια για ένα προϊόν που σου πούλησε άλλος. Είναι σαν να πηγαίνεις στην τράπεζα για να καταθέσεις πάνω από €500 στο λογαριασμό κάποιου που σου πούλησε κάτι και να σου πει η τράπεζα «δεν γίνεται, συναλλαγές πάνω από €500 μόνο με κάρτα». Προφανώς και είναι αστείο κάτι τέτοιο, δεν κάνεις συναλλαγή με την τράπεζα. 10 minutes ago, filip123go said: Μου αρέσει να στηρίζω πιο μικρά μαγαζιά . Και εν τέλει στήριξες ένα μικρό μαγαζί παραγγέλνοντας ένα προϊόν χωρίς να το παραλάβεις χρεώνοντάς το με μεταφορικά έξοδα. Λαμπρή σκέψη. 1
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Και εν τέλει στήριξες ένα μικρό μαγαζί παραγγέλνοντας ένα προϊόν χωρίς να το παραλάβεις χρεώνοντάς το με μεταφορικά έξοδα. Λαμπρή σκέψη. Ναι, γιατί δεν εξυπηρετήθηκα με τον τρόπο που ήθελα. Το εξηγώ στο ίδιο post που έκανες quote. Το να χάνει λεφτά το κατάστημα είναι από τα καλύτερα κίνητρα στο να αλλάξει συνεργάτες η να πιέσει για καλύτερες υπηρεσίες. 2
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, filip123go είπε Μου αρέσει να στηρίζω πιο μικρά μαγαζιά . Το ξανα-λέω, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , από την στιγμή όμως που δεν εξυπηρετήθηκα ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ , δεν θα τους παρακαλάω κ ολας. και αυτοί παρέχουν ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ άσχετα αν θες να πληρώσεις παραπάνω. Δε γουστάρουν ρε φίλε είτε πληρώνεις είτε όχι. αν δεν ειναι υποχρεψμένοι να το κάνουν τότε απλά γκρινιάζεις σαν κακομαθημένο παιδί. Πάνε αλλού 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι, γιατί δεν εξυπηρετήθηκα με τον τρόπο που ήθελα. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να κάνουν τούμπες για να εξυπηρετήσε εσύ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από DrLo 1
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, filip123go είπε Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχει σημασία που ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω έξτρα την υπηρεσία. Και προσφέρεται από όλες τις σοβαρές εταιρίες , super market , ακόμα και το μαγαζί με τα ψιλικά στη γειτονιά μου κάνει delivery με POS, αν το ζητήσεις. Btw , παρήγγειλα εχθές το ίδιο πράγμα από μεγάλη αλυσίδα και σήμερα το πρωί το παρέλαβα πληρώνοντας με POS. Ναι ξέρω , έχουν δικές τους μεταφορικές κλπ. κλπ. Μου αρέσει να στηρίζω πιο μικρά μαγαζιά . Το ξανα-λέω, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , από την στιγμή όμως που δεν εξυπηρετήθηκα ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ , δεν θα τους παρακαλάω κ ολας. Και να σου πω και κάτι, στο φινάλε δεν με ενδιαφέρει ούτε για τις τιμές ούτε για τις συμφωνίες που έχουνε κάνει.Ας με χρέωνε παραπάνω. Θέλω να πληρώσω με POS σε αντικαταβολή. Δεν μπορεις; Αντε γεια. Θα πάρω από την μεγάλη αλυσίδα που μπορεί να με εξυπηρετήσει. Μετά όμως να μην απορούν τα μικρά μαγαζάκια γιατί οι καταναλωτές προτιμούν τις "κακές" αλυσίδες. Τότε τι γκρινιάζεις; Όπως εσύ θέλεις να κάνεις ότι σ' αρέσει, έτσι κι αυτοί έχουν δικαίωμα να προσφέρουν ότι τους αρέσει. Η το δέχεσαι, ή πας αλλού. Αλήθεια, από τον κουλουρά της Ομόνοιας αγοράζεις κουλούρι με κάρτα;
lou_melitzanis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @Ts ζεις στο μικρόκοσμο σου. Δεν είναι κάτι, σε κάποια ηλικία θα ωριμάσεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από lou_melitzanis 1
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε. Εννοείται!! Ελεύθερη αγορά έχουμε. Ο καθένας προσφέρει τις υπηρεσίες που αυτός θέλει. Καμία αντίρρηση. Όπως και εγώ σαν καταναλωτής θα δώσω τα χρήματα μου σε αυτόν που προσφέρεις υπηρεσίες που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες μου. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, filip123go said: Ναι, γιατί δεν εξυπηρετήθηκα με τον τρόπο που ήθελα. Το εξηγώ στο ίδιο post που έκανες quote. Το να χάνει λεφτά το κατάστημα είναι από τα καλύτερα κίνητρα στο να αλλάξει συνεργάτες η να πιέσει για καλύτερες υπηρεσίες. Το «δεν εξυπηρετήθηκα με τον τρόπο που ήθελα» είναι αστείο σαν δήλωση εξαρχής. Κάλλιστα θα μπορούσες να μην παραλάβεις το δέμα γιατί σου ήρθε Πάκης διανομέας αντί για δίμετρη Τσέχα με ωραία βυζάκια, αν έτσι θεωρείς ότι θα σε εξυπηρετούσαν καλύτερα. Το κατάστημα το έκανε το χρέος του (σου έστειλε το προϊόν που ήθελες), η κούριερ έκανε τη δουλειά για την οποία είχε πληρωθεί (σου παρέδωσε το δέμα που σου έστειλε το κατάστημα) και εσύ δεν παρέλαβες γιατί φαντάστηκες μια υπηρεσία που δεν μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά. Απλά μην ξαναψωνίσεις από εκεί. Την 20η φορά που θα σου πουν ότι δεν μπορείς να πληρώσεις τον κούριερ με κάρτα στο σημείο, ίσως να καταλάβεις ότι απλά δεν γίνεται πρακτικά. Μπορείς απλά να παραγγέλνεις από μεγάλες αλυσίδες που κάνουν οι ίδιες διανομή και θα δέχονται πληρωμή με κάρτα στο σημείο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Malthador 2
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Μπορείς απλά να παραγγελνείς από μεγάλες αλυσίδες που κάνουν οι ίδιες διανομή και θα δέχονται πληρωμή με κάρτα στο σημείο. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επισης εδω δε σηκωνει ποτε τηλεφωνα και αμα σου ρθει πακετο περα απο το χαρτακι ειδοπ να μας χ@σεις . Αμα τον πιασεις ρωτα που ν το pos . Θυμαμαι ακομα τη διαφημιση με τον πιτσαδορο Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι, γιατί δεν εξυπηρετήθηκα με τον τρόπο που ήθελα. Το εξηγώ στο ίδιο post που έκανες quote. Το να χάνει λεφτά το κατάστημα είναι από τα καλύτερα κίνητρα στο να αλλάξει συνεργάτες η να πιέσει για καλύτερες υπηρεσίες. Αλήθεια, οι όροι του συγκεκριμένου καταστήματος τι ακριβώς λένε? Αν λένε ότι την αντικαταβολή μέσω courier έχεις δικαίωμα να την πληρώσεις με κάρτα τότε καλά έκανες και δεν παρέλαβες, αν όμως δεν λένε κάτι τέτοιο είσαι 100% λάθος.
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, οι όροι του συγκεκριμένου καταστήματος τι ακριβώς λένε? Αν λένε ότι την αντικαταβολή μέσω courier έχεις δικαίωμα να την πληρώσεις με κάρτα τότε καλά έκανες και δεν παρέλαβες, αν όμως δεν λένε κάτι τέτοιο είσαι 100% λάθος. Μα αυτό είναι θέμα courier, όχι καταστήματος. Αυτός διαχειρίζεται την πληρωμή/αντικαταβολή. Δεν είναι αυτό στους όρους του καταστήματος, αλλά σε αυτούς του courier.
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Πάντως από όσα διαβάζω στο Insomnia, παίζει να είμαι ο τελευταίος Έλληνας που το πρωί που φεύγει από το σπίτι του έχει πάνω του 50-60€ μετρητά...
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, pontez2 είπε Aπορώ κιόλας που υπάρχουν ακόμα καταστήματα που δέχονται πληρωμη με αντικαταβολή. Τωρα που το σκεφτομαι... κι εσυ βρε παιδί μου, αντι να το αγοράσεις απευθείας με τη κάρτα σου, ζητάς αντικαταβολη και τους πληρωνεις με κάρτα;;;;;;!!!! είναι πολύ σημαντικό διότι μπορεί να μη στο φέρουν και να το θες εκείνη την ημέρα το προϊόν. οπότε γιατί να το προπληρώσεις? αν δεν στο φέρουν βγαίνεις έξω και το παίρνεις από αλλού. μπορεί να έχεις παραγγείλει κάτι που επείγει. βλέπω και ειδική υπηρεσία της ACS.. εγώ παραγγέλνω από το Pet4You τροφή σκύλου και τα παιδιά φέρνουν το pos και πληρώνω. άκου εκεί ειδική υπηρεσία... 1
pOLoS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 συνεχίστε έτσι με αυτές τις ηλιθιότητες και σύντομα κανένα κατάστημα δε θα δέχεται αντικαταβολή 1
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, pOLoS είπε συνεχίστε έτσι με αυτές τις ηλιθιότητες και σύντομα κανένα κατάστημα δε θα δέχεται αντικαταβολή που το στηρίζεις αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις