Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσοπικα δεν το γουσταρω, θελω να εχω το εργαλειο μπροστα μου να το βλεπω να το γουσταρω να το μονταρω και ξαναμανα... να παει η stadia να κοκακολαθει.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πουθενά κανένα άρθρο που να εξηγεί το πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο στο τεχνικό του κομμάτι;  Αδυνατώ να σκεφτώ πως υλοποιείται όλο αυτό! 

Εντάξει τα αρχεία ενός τίτλου θα είναι κοινόχρηστα για μια ομάδα υπολογιστών , το υπόλοιπο hardware σε τι και ποία διάταξη θα είναι; 

Έχω διαβάσει ότι το hardware της συγκεκριμένης υπηρεσίας η google το ανέθεσε για υλοποίηση στην AMD , να υποθέσω ότι έχει φτιάξει APU επεξεργαστές κουμπωμενους σε μητρικες με δεκάδες θέσεις cpu sockets?  

Πως στον κόρακα θα γίνεται;  Δηλ αν παίζουν 1 εκατομμύριο άτομα ένα παιχνίδι, Αυτό το παιχνίδι θα το τρέχουν 1 εκατομμύριο συστήματα; 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JohnyFire είπε

προσοπικα δεν το γουσταρω, θελω να εχω το εργαλειο μπροστα μου να το βλεπω να το γουσταρω να το μονταρω και ξαναμανα... να παει η stadia να κοκακολαθει.....

Έχεις κανα site με καλά wallpapers?

Δημοσ.

Έχω vdsl 50άρα με το καφάο να είναι στα 15 μέτρα.

Θα μπορέσω λέτε να χρησιμοποιήσω το stadia;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Έχω vdsl 50άρα με το καφάο να είναι στα 15 μέτρα.

Θα μπορέσω λέτε να χρησιμοποιήσω το stadia;

οχι δυσκολο το βλέπω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Εγώ δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό και είμαι και 80s παιδί. Μεγάλωσα με τεράστιες συλλογές κασσετών, δισκετών, cd, dvd (άπειρες ντουλάπες γεμάτες με spindles και βαλίτσες) και ό,τι άλλο physical media υπήρχε. Σήμερα έχω uplay, steam, origin, epic games με συνδυαστικά πάνω απο 800 games. Το μοναδικό κακό που βρίσκω είναι πως τα games μου είναι διάσπαρτα σε πολλές πλατφόρμες και κάθε φορά ψάχνομαι.

Το μεγάλο + στο cloud gaming είναι πως οι έχοντες καλή γραμμή αλλά χρέπια pc δεν θα χρειάζεται να κάνουν συνεχώς αναβαθμίσεις.

Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι τότε σου άνηκαν αυτά που είχες :P

Δημοσ.

Άντε να δούμε τι έχει να μας δείξει η Google.

Πάντως, το πιο σημαντικό δεν είναι τόσο το bandwidth αλλά το ping. Αν ο server είναι στην Αγγλία και στην Ελλάδα έχουμε 300ms ping τότε η υπηρεσία θα είναι άχρηστη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, EuphangeL είπε

Έχεις κανα site με καλά wallpapers?

αν και ασχετο χαχαχ τα παντα εχω ;) ο καλος πραγμενος ολα τα βρισκει ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Ψηφιακά ήταν και τότε τα παιχνίδια. :P

Τι είναι αυτά που λές βρε και μπερδεύεις τον άνθρωπο,αφού ήταν,όμως, σε δισκέττες και σε κάτι κουτιά Νααά (με το συμπάθειο)! το θυμάμαι καλά !,μην πάτε να μας κοροιδέψετε ! :D

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Δηλαδή θέλει 100άρα και πάνω;

Εξαρτάται την υλοποίηση. Εγώ με 50άρα μπορούσα να παίζω σε nvidia geforce now με εξαιρετικά χαμηλό latency (το μεγαλύτερο ήταν 40) σε multiplayer fps game. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα. Βέβαια η nvidia έχει datacenter στην Φρανκφούρτη. Επίσης το καλό με τη συγκεκριμένη υπηρεσία nvidia, είναι πως έχω δυναμική προσαρμογή της ανάλυσης. Όταν δηλαδή άνοιξε η καλή μου το netflix και άρχισε να βλέπει, η ανάλυση μου έπεσε σε πραγματικό χρόνο στο μισό αλλά το latency δεν κουνήθηκε καθόλου. Δεν μου έκανε διακοπές και τέτοια. Τώρα με την υποδομή της google φαντάζομαι πως και 50άρες γραμμές θα είναι αρκετές.

18 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι τότε σου άνηκαν αυτά που είχες :P

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν μας ανήκει και αυτό είναι μία τεράστια κουβέντα. Δες πχ το μακελειό με τα windows updates που καταστρέφουν data. Δεν είσαι ο πραγματικός κάτοχος του λάπτοπ σου γιατί κάποιος άλλος επενέβη στην λειτουργία του.

Έβγαλε η samsung ένα update και τα μισά s10 παγκοσμίως παρουσίασαν διάφορα προβλήματα. Δεν είσαι ο πραγματικός κάτοχος του κινητού σου για τον ίδιο λόγο που εξήγησα. Το ίδιο συνέβη και με την huawei. Αν αύριο η google κλείσει τον κώδικα της και αποσύρει τις άδειες του android απο όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες κινητών και τάμπλετ, το 90% των συσκευών θα πάψουν να δουλεύουν γιατί τα google services θα σταματήσουν να λειτουργούν. Same thing.....δεν θέλω να φέρω την καταστροφή έτσι? απλά λέω την γνώμη μου.

Δες και το netflix. Σήμερα μπορώ να βλέπω το walking dead αλλά μέχρι την 2η σεζόν. Αύριο δεν θα μπορώ γιατί τα δικαιώματα έληξαν. Spotify.....σήμερα άκουγα ένα άλμπουμ των judas που αύριο θα έχει πάει στο amazon music. Χθες κατέβασα μία ταινία στο amazon prime αλλά έχω μόνο 2 ημέρες να την δω γιατί μετά θα απενεργοποιηθεί λόγω των δικαιωμάτων του παραγωγού που δεν επιτρέπει την offline αναπαραγωγή.

Το μοναδικό που μας ανήκει είναι δυστυχώς ό,τι κατεβάζουμε και κρατάμε offline, με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν μας ανήκει και αυτό είναι μία τεράστια κουβέντα. Δες πχ το μακελειό με τα windows updates που καταστρέφουν data. Δεν είσαι ο πραγματικός κάτοχος του λάπτοπ σου γιατί κάποιος άλλος επενέβη στην λειτουργία του.

Έβγαλε η samsung ένα update και τα μισά s10 παγκοσμίως παρουσίασαν διάφορα προβλήματα. Δεν είσαι ο πραγματικός κάτοχος του κινητού σου για τον ίδιο λόγο που εξήγησα. Το ίδιο συνέβη και με την huawei. Αν αύριο η google κλείσει τον κώδικα της και αποσύρει τις άδειες του android απο όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες κινητών και τάμπλετ, το 90% των συσκευών θα πάψουν να δουλεύουν γιατί τα google services θα σταματήσουν να λειτουργούν. Same thing.....δεν θέλω να φέρω την καταστροφή έτσι? απλά λέω την γνώμη μου.

Δες και το netflix. Σήμερα μπορώ να βλέπω το walking dead αλλά μέχρι την 2η σεζόν. Αύριο δεν θα μπορώ γιατί τα δικαιώματα έληξαν. Spotify.....σήμερα άκουγα ένα άλμπουμ των judas που αύριο θα έχει πάει στο amazon music. Χθες κατέβασα μία ταινία στο amazon prime αλλά έχω μόνο 2 ημέρες να την δω γιατί μετά θα απενεργοποιηθεί λόγω των δικαιωμάτων του παραγωγού που δεν επιτρέπει την offline αναπαραγωγή.

Το μοναδικό που μας ανήκει είναι δυστυχώς ό,τι κατεβάζουμε και κρατάμε offline, με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Δεν είπα πουθενά ότι μας ανήκει κάτι από τις υπηρεσίες αυτές.. Ίσα ίσα το αντίθετο είπα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Υπάρχει πουθενά κανένα άρθρο που να εξηγεί το πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο στο τεχνικό του κομμάτι;  Αδυνατώ να σκεφτώ πως υλοποιείται όλο αυτό! 

Εντάξει τα αρχεία ενός τίτλου θα είναι κοινόχρηστα για μια ομάδα υπολογιστών , το υπόλοιπο hardware σε τι και ποία διάταξη θα είναι; 

Έχω διαβάσει ότι το hardware της συγκεκριμένης υπηρεσίας η google το ανέθεσε για υλοποίηση στην AMD , να υποθέσω ότι έχει φτιάξει APU επεξεργαστές κουμπωμενους σε μητρικες με δεκάδες θέσεις cpu sockets?  

Πως στον κόρακα θα γίνεται;  Δηλ αν παίζουν 1 εκατομμύριο άτομα ένα παιχνίδι, Αυτό το παιχνίδι θα το τρέχουν 1 εκατομμύριο συστήματα; 

Εδώ θα βρεις μια αναλυτική συζήτηση για τις προδιαγραφές και πως λειτουργεί:

https://news.ycombinator.com/item?id=19432957

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Δεν είπα πουθενά ότι μας ανήκει κάτι από τις υπηρεσίες αυτές.. Ίσα ίσα το αντίθετο είπα.

Ναι δεν διαφώνησα. Απλά με συνεπήρε ο οιρμός της σκέψης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...