Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο πριν την έναρξη της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών, η Google θα κάνει τελικά τη δική της ανακοίνωση, πραγματοποιώντας παρουσίαση στην οποία αναμένεται να δώσει νέες πληροφορίες γύρω από το λανσάρισμα του Stadia.

Η παρουσίαση με την ονομασία Stadia Connect θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας στο YouTube. Το teaser της Google υπόσχεται ότι στην παρουσίαση θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται στο λανσάρισμα και άλλα πολλά. Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσίαση για το Stadia που προγραμματίζει η Google για το αμέσως επόμενο διάστημα, με περισσότερες εκπομπές να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. 

Τον περασμένο Μάρτιο πήραμε μια πρώτη γεύση από την είσοδο της Google στο χώρο του gaming με την cloud υπηρεσία Stadia και η οποία θέλει να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά, χωρίς να προϋποθέτει την αγορά κάποιας κονσόλας ή ακριβού συστήματος, παρά μόνο μιας καλής ευρυζωνικής σύνδεσης. Η εταιρεία υπόσχεται παιχνίδια που θα τρέχουν στα 60 καρέ/δευτερόλεπτο με HDR γραφικά και 4K ανάλυση ενώ μελλοντικά θα είναι σε θέση να προσφέρει παιχνίδια σε 8K ανάλυση και στα 120 καρέ το δευτερόλεπτο.

Polygon

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που το πανε που το φέρνουν να ξεχασουμε τα ομορφα χρονια με της κασετες και τα δισκακια μας....με το ζορι να μας βαλουν στον ψυφιακο κοσμο

οχι ρε φιλε καποια πραγματα δεν πρεπει να αλλαξουν ποτε.

Επεξ/σία από JaredLetoAth88
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
12 minutes ago, JaredLetoAth88 said:

που το πανε που το φέρνουν να ξεχασουμε τα ομορφα χρονια με της κασετες και τα δισκακια μας....με το ζορι να μας βαλουν στον ψυφιακο κοσμο

Ε πλέον τα physical είναι πιο πολύ για συλλογή, βολεύει φουλ να αγοράζεις game σε ψηφιακή μορφή.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, DonVicious said:

Ε πλέον τα physical είναι πιο πολύ για συλλογή, βολεύει φουλ να αγοράζεις game σε ψηφιακή μορφή.

μαλλον εγω δεν μπορω να το συνηθισω ακομα 

• Like 1
Δημοσ.

Αν η τιμολογιακή πολιτική είναι σωστή μπορεί και να αξίζει απο το να έχεις ενα τουμπανο pc στο οποιο θα δουλεύουν οι φάνες στο τέρμα και θα ζεσταίνει το δωμάτιο όσο παίζεις με ταυτόχρονο σοβαρό κόστος επένδυσης για κάρτες γραφικών.

Για high end παιχνίδια ναι, για low to mid οχι.

Μένει να δούμε και τις πραγματικές απαιτήσεις σε bandwidth.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, JaredLetoAth88 είπε

Εγώ δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό και είμαι και 80s παιδί. Μεγάλωσα με τεράστιες συλλογές κασσετών, δισκετών, cd, dvd (άπειρες ντουλάπες γεμάτες με spindles και βαλίτσες) και ό,τι άλλο physical media υπήρχε. Σήμερα έχω uplay, steam, origin, epic games με συνδυαστικά πάνω απο 800 games. Το μοναδικό κακό που βρίσκω είναι πως τα games μου είναι διάσπαρτα σε πολλές πλατφόρμες και κάθε φορά ψάχνομαι.

Το μεγάλο + στο cloud gaming είναι πως οι έχοντες καλή γραμμή αλλά χρέπια pc δεν θα χρειάζεται να κάνουν συνεχώς αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Νομίζω θα χρειάζεται τουλάχιστον 25αρα ταχύτητα για 4k ανάλυση στα 60f. Πολύ ενδιαφέρον πάντως το project. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.

Σε λίγο καιρό πλέον όλοι θα έχουν καλή ευρυζωνικη σύνδεση... 

Μένει να δούμε τα παιχνίδια που θα συνοδεύσουν το επιχείρημα της Google... 

Η κίνηση της είναι επική απλά 

Έτσι το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον... 

Καλό απόγευμα σε όλους! 

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, DonVicious είπε

οι συλλεκτες υποφερουν

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JaredLetoAth88 είπε

Ψηφιακά ήταν και τότε τα παιχνίδια. :P

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...