Προς το περιεχόμενο

To poio akrivo programma?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από περίπου 1,5-2 χρόνια, οπότε και έκοψε τις τιμές στο 1/3, η Alias (τότε ακόμα Alias|Wavefront) πουλούσε το Maya 4 Unlimited κάπου στα +25000$, αν δεν απατόμαι... Για τώρα δεν έχω πληροφόρηση.

Δημοσ.

Το SAP είναι πανάκριβο... Περισσότερο βέβαια κάνει η παραμετροποίησή του παρά η αγορά του... Τιμή δεν έχω πρόχειρη αλλά ανεβαίνει πάνω από αυτά που έχουν ειπωθεί.

Δημοσ.

Ρε παίδες υπάρχουν προγράμματα που δουλεύουν 100 άνθρωποι για δέκα χρόνια και το χρησιμοποιούν 5 φορείς σε όλο τον κόσμο, τιμή ανυπολόγιστη... Βλέπε το WAM!!!

Δημοσ.

Exo to software poy elegxei ton egkefalo

sto monthesi toy Schumacher & Barrichello

sto service ths Ferrari. Apla moy leipoyn ta...eksartimata.

Giati den eksigitai allios gia poio logo otan to syndeo

sto kinitira toy Opel Astra moy bgazei

....950 HP F053 Engine not found ? :lol:

Δημοσ.

ta pio akriba programmata einai auta pou ypostirizoun akribes efarmorges.

px: diaxeirish ouranoxistwn, pliwn, trenwn, aeroskafwn, doryforwn, kai o katalogos synexizete. programmata pou den nomizw na ta xrisimopoieisoume pote :)

Δημοσ.

den mporeis na ypologiseis kai na peis me bebaiwthta poio einai to akribotero progy..... an skeyteite oti sth douleia mou agorasan apo thn o.k systems (trexagyreyopoulos kai sia) ena (logistiko prog) me apisteyta problhmata kai bugs 37.000.000 drx....!!!!!!!! an loipon mia ellhnikh etairioula poulaei mia efarmogh ths tosa fraga..... ante bres akrh

Δημοσ.
Re pedia poio einai to poio akrivo programma pou gnorizete?Exo akousei poi i oracle 9i kanei 14.715 (evro xoris fpa!).Iparxei tipota poio akrivo?

Oracle=ERP ????? :?: :?: :?: :?:

Ωχχχχ!!! κι εδω με κυνηγαει????Το εχω στη δουλεια και ειναι επιεικως απαραδεκτο!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Τυχαίνει στο μεταπτυχιακό μου να είχαμε έναν καθηγητή ο οποίος είχε δουλέψει σαν σύμβουλος σε μεγάλα IT projects και μας μίλαγε για κάποιες εφαρμογές του SAP σε εταιρίες όπως η General Motors που κόστισαν κάποια δισεκατομμύρια δραχμές. Φυσικά σε αυτά τα δις περιλαμβάνονταν κάποιες εκατοντάδες προσωπικού που έστησαν τά προγράμματα και κάναν και την απαραίτητα εκπαίδευση στο προσωπικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...