Προς το περιεχόμενο

Mazda is back

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, gmts είπε

Off topic: Από την άλλη διαβάζω εδώ και μήνες , συνεχόμενη αύξηση στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.Δε φτάνει βέβαια τα επίπεδα προ κρίσης και επίσης πολλοί επιλέγουν πιο φτηνά μοντέλα. Όπως και να το κάνουμε όμως εδώ και 1 χρόνο περίπου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Οψόμεθα..

με στολο λιγο καλυτερο/νεοτερο απ'οτι της Αιγυπτου & Τυνησιας, νομιζω θελουμε αρκετα χρονια για ανακαμψη...

φυσικα καλυτερα να πληρωνεις δοσεις για 1,0 εως 1,4 παρα τεκμηρια/τελη/ασφαλειες κ παει τρεχοντας για 1,8 εως 2,0.

Υγ - OnTopic, το νεο mx5 (μοντελο του '17 - '18) ειναι ερωτας...

Επεξ/σία από GeoMak7
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tedkald είπε

Να διορθώσω ότι τα τέλη κυκλοφορίας γα 2000cc δεν είναι 115 ευρώ. Είναι 615 για τα αυτοκίνητα προ του 2010 και βάσει ρύπων για τα νεώτερα. Επίσης αν το αυτοκίνητο είναι 10 ετών ή νεώτερο, επιβαρύνεται με το τέλος πολυτελούς διαβίωσης 440 για 2000cc (και βεβαίως όλα αυτά αυξάνουν εκθετικά όσο ανεβαίνουμε).

Η ένσταση βέβαια είναι ότι 1. ένα σύγχρονο 2000cc σαν το Mazda 3 με κινητήρα νέας τεχνολογίας skydrive μπορεί να ρυπαίνει και να καταναλώνει λιγότερο από ένα turbo 1.200cc και 2. μπορεί να στοιχίζει λιγότερο από ένα φορτωμένο με εξοπλισμό super duper 1400cc. Γιατί να φορολογείται δυσανάλογα παραπάνω;

γιατι ετσι...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Γιατί ψωνίζουμε από τους γερμανούς με τα 1,4 TSI; 

Ναι η φορολογικη πολιτικη των ελληνικων κυβερνησεων ειναι καθοδηγουμενη απο τη Γερμανια για να αγοραζουμε τα TSI. Την εστειλε η kangelar Merkel κατευθειαν στο μεγαλο ηγετη μας με μειλ. Τα λεω κι εγω μη τα λες μονος σου...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 10:57 ΠΜ, sezebo είπε

Γιατι να αγορασω απο αυτους που φυγαν τρεχοντας απτη χωρα μου οταν ηρθε η κριση? 

σταμάτα να αγοράζεις και οτιδήποτε γερμανικό τότε

Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 10:15 ΠΜ, GeorgeMan είπε

Τσεχία πάντως που πήγα, γινόταν της ΠΟΠΗΣ από Mazda (μετά τα Skoda βέβαια).

Ίσως μου έκαναν εξτρά εντύπωση βέβαια γιατί είναι σχήματα που δεν μπορούσες να τα δεις μέχρι τώρα εδώ. Φυσικά άλλη φορολογία έχουν εκεί τα κυβικά. Το Superb είναι το αμαξάκι του απλού οικογενειάρχη, από V6 TDI και πάνω κάτι έκανες...

Τσεχία μένω φίλε. Δεν υπάρχει φορολογία στα κυβικά ούτε τέλη κυκλοφορίας κτλ. Το πάγιο έξοδο του αυτοκινήτου είναι η ασφάλεια του τίποτα άλλο. Γι'αυτό και το μικρότερο που βλέπεις εδώ σε κυβισμό είναι 2.0 tdi

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Xacti είπε

σταμάτα να αγοράζεις και οτιδήποτε γερμανικό τότε

Όχι, εγώ δεν θεωρώ ότι οι Γερμανοί φταινε για τα χάλια μας. Γερμανικά δε θα σταματήσω να αγοράζω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sezebo είπε

Όχι, εγώ δεν θεωρώ ότι οι Γερμανοί φταινε για τα χάλια μας. Γερμανικά δε θα σταματήσω να αγοράζω.

μα Β' ΠΠ, ναζί, χίτλερ, γερμανικές αποζημιώσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

μα Β' ΠΠ, ναζί, χίτλερ, γερμανικές αποζημιώσεις

Ναι ναι γι'αυτό χρεωκοπισαμε

Μπεεε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...