Προς το περιεχόμενο

Nokia 7 plus VS xiaomi redmi note 7 =winner?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο θεωρειται αξίζει σαν αγορά βάση κάμερας(αν σκεφτείς ότι. Το  νοτε 7 παίρνει gcam- οθόνης - μπαταρία - κολλήματα μελλοντικά..! Τα θέματα είναι λέτε απαγορευτικά για Nokia 7 plus.? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

εγώ θα επερνα το Redmi note 7 γιατί οτι xiaomi περασει απο τα χερια μου και στους φίλους μου ακόμα δουλεύει και δεν έχουν βγάλει προβλήματα....
και μου αρεσει overall σαν συσκευη την θεωρω καλυτερη 
τωρα σε θεμα καμερας δες εδω 
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_7-review-1883p5.php
https://www.gsmarena.com/nokia_7_plus-review-1752p5.php

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kp1 είπε

Ποιο θεωρειται αξίζει σαν αγορά βάση κάμερας(αν σκεφτείς ότι. Το  νοτε 7 παίρνει gcam- οθόνης - μπαταρία - κολλήματα μελλοντικά..! Τα θέματα είναι λέτε απαγορευτικά για Nokia 7 plus.? 

Ευχαριστώ 

Σε αυτά τα λεφτά το Nokia αυτή την στιγμή δεν αξίζει.

Αν όμως εξαιρέσουμε αυτόν τον παράγοντα ναι το Nokia είναι καλύτερο σε κάμερα και μελλοντικά κολλήματα & αναβαθμίσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Σε αυτά τα λεφτά το Nokia αυτή την στιγμή δεν αξίζει.

Αν όμως εξαιρέσουμε αυτόν τον παράγοντα ναι το Nokia είναι καλύτερο σε κάμερα και μελλοντικά κολλήματα & αναβαθμίσεις

Ποιο θεωρείς αντάξιο ανταγωνιστή του xiaomi redmi note 7 μέχρι 200€?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ποιο θεωρείς αντάξιο ανταγωνιστή του xiaomi redmi note 7 μέχρι 200€?

Ανάλογα τι θες από το κινητό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ανάλογα τι θες από το κινητό.

Θέλει να εχει οθόνη 6+ μπαταρία καλή-καλή κάμερα όσο γίνεται με g cam και οχι - και να μην κολλάει στα επόμενα 2 χρόνια.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kp1 είπε

Θέλει να εχει οθόνη 6+ μπαταρία καλή-καλή κάμερα όσο γίνεται με g cam και οχι - και να μην κολλάει στα επόμενα 2 χρόνια.. 

Τότε το Note 7 ,αφού θα βάλει και Gcam.

Δεν ξέρω όμως η Miui αν του/τις αρέσει.....

Γιατί σε πολλούς δεν αρέσει και σε πολλούς αρέσει 😁

Εδώ υπάρχουν και δείγματα από Note 7 

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ννομίζω να έχει αντίπαλο ρε παιδιά το note 7 κάτω απο 200.

Έχω το Mi 8 lite και έχω πιάσει αρκετά και το note 7 (έχουν μικροδιαφορές αλλά ίδιο cpu και os), πάει εξαιρετικά, και τα δύο πολύ καλή κάμερα, δεν ξέρω αν μπαίνει gcam τώρα σε note 7 δεν έχω ασχοληθεί, αν μπαίνει θα φυσάει.

Έχω μείνει άκρως εντπυωσιασμένος απο το miui επίσης, και ήμουν πάντα φανατικός τελείως του stock android. 

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, flik είπε

Δεν ννομίζω να έχει αντίπαλο ρε παιδιά το note 7 κάτω απο 200.

Έχω το Mi 8 lite και έχω πιάσει αρκετά και το note 7 (έχουν μικροδιαφορές αλλά ίδιο cpu και os), πάει εξαιρετικά, και τα δύο πολύ καλή κάμερα, δεν ξέρω αν μπαίνει gcam τώρα σε note 7 δεν έχω ασχοληθεί, αν μπαίνει θα φυσάει.

Έχω μείνει άκρως εντπυωσιασμένος απο το miui επίσης, και ήμουν πάντα φανατικός τελείως του stock android. 

Μπαίνει Gcam σαν απλή εφαρμογή χωρίς ξεκλείδωμα & ρουταρησμα .

Δημοσ.

Το ΝΟΤΕ το εχω και μπαινει κανονικα η gcam

Ακομα όμως και με την δικια του εφαρμογή βγαζει πολύ καλες φωτο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 1:10 ΜΜ, saruman123 είπε

Μπαίνει Gcam σαν απλή εφαρμογή χωρίς ξεκλείδωμα & ρουταρησμα .

Saruman μεταξύ Nokia 7 plus vs Sony xz1 ποιο λες είναι ποιο vfm? 

Δημοσ.

Σαν κατοχος τοη νοκια 7πλας ειναι κορυφαιο κινητο

Το βασικο ειναι οτι εχει καθαρο android χωρις σαβουρα (γουστα ειναι αυτα βεβαια σε αλλους αρεσει το miui). Σαν κατοχος redmi note 4 που μπρικαρε δεν θα ξαναπηγαινα σε miui

Μονο αρνητικο του nokia οτι παρα το οτι εχει μπαταρια δεν ειναι τοσο καλο σε αυτονομια. Με ιδια χρηση με το rmn4 ημουν 2 μερες και με το νοκια μιαμιση. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, imr είπε

Σαν κατοχος τοη νοκια 7πλας ειναι κορυφαιο κινητο

Το βασικο ειναι οτι εχει καθαρο android χωρις σαβουρα (γουστα ειναι αυτα βεβαια σε αλλους αρεσει το miui). Σαν κατοχος redmi note 4 που μπρικαρε δεν θα ξαναπηγαινα σε miui

Μονο αρνητικο του nokia οτι παρα το οτι εχει μπαταρια δεν ειναι τοσο καλο σε αυτονομια. Με ιδια χρηση με το rmn4 ημουν 2 μερες και με το νοκια μιαμιση. 

Το Redmi note 4 αν θες μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα.

21 ώρες πριν, kp1 είπε

Saruman μεταξύ Nokia 7 plus vs Sony xz1 ποιο λες είναι ποιο vfm? 

Το 7 plus έχει καθαρό android καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία.

Σε όλα τα άλλα το Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nokia 7 plus, το έχω δύο μήνες είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς προβλήματα, ωραία οθόνη, ποίοτητα κατασκευής, η κάμερα είναι πολύ καλή και δεν χρειάζεται GCam αν καί μπορείς να βάλεις χωρίς ξεκλείδωματα. Ενημερώσεις τακτικά και θα πάρει και την επόμενη έκδοση του Android. Και οι μπρούτζινες λεπτομέρειες στης άκρες του δίνουν ένα ξεχωριστό στυλ. Και φυσικά το καθαρό Android χωρίς περιττές εφαρμογές είναι μεγάλη υπόθεση.

Επεξ/σία από CaptainChris
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

Nokia 7 plus, το έχω δύο μήνες είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς προβλήματα, ωραία οθόνη, ποίοτητα κατασκευής, η κάμερα είναι πολύ καλή και δεν χρειάζεται GCam αν καί μπορείς να βάλεις χωρίς ξεκλείδωματα. Ενημερώσεις τακτικά και θα πάρει και την επόμενη έκδοση του Android. Και οι μπρούτζινες λεπτομέρειες στης άκρες του δίνουν ένα ξεχωριστό στυλ. Και φυσικά το καθαρό Android χωρίς περιττές εφαρμογές είναι μεγάλη υπόθεση.

Συμφωνώ απλά με φοβίζει τα προβλήματα που έβγαλε με τις οθόνες.. Και αν και το αναγνωρίζει η νοκια πάει έξω και αργεί να γυρίσει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...