Διονύσης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Έκανα τις προάλλες αίτηση για ADSL γραμμή στα 384 στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι θα είναι έτοιμη η γραμμή αύριο (μόντεμ πήρα δικό μου και την εγκατάσταση θα την κάνω εγώ).Οπότε θα πάω να πάρω μια συνδρομή στα 384.Ποια μου προτείνετε και που μπορώ να την αγοράσω;Θέλω όμως αν γίνεται να είναι μηνιαία γιατί δεν έχω τώρα χρήματα για τριμηνιαία ή παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 tellas h forthnet...
or1onas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Egw apo tellas pantws eimai poly eyxaristhmenos edw k 5 mhnes...elpizw mono na katebasoun epitelous ligo tis times tous.... Asxeto: molis x8es gyrisa apo gallia. eida sthn thleorash diafhmish ths tiscali.fr. adsl 512 ->20€/mhna kai modem dwro!!!! [TO KERATO MOU MESA GAMW!]
kernel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 molis x8es gyrisa apo gallia. eida sthn thleorash diafhmish ths tiscali.fr. adsl 512 ->20€/mhna kai modem dwro!!!! [TO KERATO MOU MESA GAMW!] Re or1onas mh mas ftiaxneis. Δυονύσης gia miniaia syndesi dld aoristou xronou sthn ka8omiloumeni h forthnet 8elei pistotiki karta alios papala, gia tellas den 3ero ti ginetai. 3erei na mas pei kaneis gia tellas an xriazetai pistotiki gia aoristou???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 xmm den nomizw...egw thn plhrwnw mazi me ton kanoniko logariasmo ths tellas (kai pio fthna epeidh h mana mou douleue sthn DEH ).
dim_b Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Γιά συνδρομή αορίστου χρόνου, η Tellas στέλνει λογαριασμό όπως γιά την τηλεφωνία.
Διονύσης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Παιδιά πιστωτική κάρτα δεν έχω.Για αορίστου χρόνου (π.χ στην Tellas ή αλλού) απλώς τους παίρνω τηλέφωνο και έχω σύνδεση αμέσως;Είναι καλή η Tellas;>Πόσο θα μου έρχεται δηλαδή το μήνα για 384 η Tellas (πέρα από το πάγιο που θα μου έρχεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ);Δεν υπάρχουν μηνιαίες ή τριμηνιαίες κλπ συνδρομές ADSL που μπορώ να αγοράσω από τα καταστήματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 einai o tritos f8hnoteros isp...einai me 29.99 euro xwris fpa...
Διονύσης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Για Q-Telecom τι λέτε;Είναι αξιόπιστη σε σχέση με Forthnet ή Tellas;Νομίζω είναι €25 + ΦΠΑ στα 384 και δε χρειάζεται πιστωτική.Λογικά, απλώς θα πρέπει να τους πάρω τηλ και η συνδρομή θα μου έρχεται με λογαριασμό κάθε μήνα σπίτι.Ή δεν τα λέω καλά;
dim_b Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Γιά να κάνεις συνδρομή ISP στην Q-Telecom, πρέπει να είσαι συνδρομητής σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Γιά την ποιότητα της υπηρεσίας δε γνωρίζω. Είχα συνδρομή PSTN και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος, αλλά έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε. Οι dial-up συνδρομές ήταν μέσω της HOL.
whiteman7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 meso tis hol einai kai oi adsl ti q. pare tellas i forthnet xoris koubenta
Fireball Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Otenet , λίγο ακριβή αλλα είσαι σίγουρος για την ταχύτητα (δέν έχει πολλούς χρήστες). Τα χώνεις μαζί με τον λογαριασμό, αορίστου χωρίς πιστωτική. Αλλά έχω ακούσει και για την Forthnet καλά λόγια. Το θέμα δέν είναι μόνο τα φράγγα αλλα και πόσο κοντά είναι το κέντρο της εκάστοτε εταιρείας (όσο πιο μακρυά τόσο πιο αργά), δές το και αυτό !!
Διονύσης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Για Vivodi συνδρομή (DSLnet) τι λέτε;Έριξε τώρα τις τιμές.Θέλει πιστωτική;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 leei...mesw trapezikou logariasmou mporeis epishs...mhn 3exnas omws oti oi times isxyoun apo 1 apriliou kai OXI apo twra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.