Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια δύο;

Το κουτί, σε περίπτωση που δεν χωράει κάτι και την ψύκτρα. Ομως πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε ψύκτρα...?

Δημοσ.

Εχω ενα σχετκα παλιο επεξεργαστη , τον  quad core q9350.

Μπορειτε να μου πειτε τι περιθωριο εχω για καρτα γραφικων? 

Μια υπενθύμιση για το ερώτημα μου.  Δεν τον έχω κλοκαρει 

Δημοσ.

Μια υπενθύμιση για το ερώτημα μου.  Δεν τον έχω κλοκαρει 

μονο για καινουρια σε ενδιαφερει?σε τι αναλυση παιζεις?ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις?τροφοδοτικο? (ρωταω πολλα , ε?  :-)  )

Δημοσ.

οχι , με βοηθας

οχι απαραιτητα καινουρια , γινεται και μεταχειρισμενη με εγγυηση. Σε οτι αναλυση με παιρνει. :) το ets2 παιζει 1900x1200. .

Τροφοδοτικο τωρα εχω ενα tagan 480w.Υποψιαζομαι οτι πρεπει να παρω αλλο, ε ? Μεχρι 150 σκεφτομουν αλλα με παιρνει και για ισχυροτερη καρτα με το cpu που εχω?

Δημοσ.

Μάλιστα. Σε ευχαριστώ. Δεν νομίζω να πάω για OC, δεν γνωρίζω πως γίνεται 

Δημοσ.

Γεια σας  παιδιά! Ένας φίλος έχει αυτό το laptop και με ρώτησε που μπορεί να αναβαθμίσει φθηνά την ram του..  Πλαίσιο ρώτησε και είναι 30Ε εργατικά + τα χρήματα της ram.

Θέλει να του βάλει  άλλα 2 gb.. Καμιά πρόταση?

http://www.plaisio.gr/Campaign/20140530-turbox-steel.htm

Δημοσ.

σε οποιοδηποτε καταστημα με υπολογιστες . ας κανει μερικα τηλεφωνα η' ας παει σε μερικα καταστηματα να ρωτησει και να κρινει απο που συμφερει

Δημοσ.

Γεια σας  παιδιά! Ένας φίλος έχει αυτό το laptop και με ρώτησε που μπορεί να αναβαθμίσει φθηνά την ram του..  Πλαίσιο ρώτησε και είναι 30Ε εργατικά + τα χρήματα της ram.

Θέλει να του βάλει  άλλα 2 gb.. Καμιά πρόταση?

http://www.plaisio.gr/Campaign/20140530-turbox-steel.htm

οπου και να ψαξει λεφτα θα του ζητησουν,απλως μπορει να βρει κανα 15αριισως και 10αρι εργατικα,στο πλαισιο που ειναι και δικο τους εκτρωμα του ειπαν 30 ευρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...