Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 οχι αλεξανδρε δεν εχω, μπορεις να προτεινεις! http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?from=autocomplete&keyphrase=thermaltake+smart+se+630w εδω φιλε μου και σηκωνεις ολες τις καρτουλες σχεδον!
jero33 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?from=autocomplete&keyphrase=thermaltake+smart+se+630w εδω φιλε μου και σηκωνεις ολες τις καρτουλες σχεδον! ωραια ευχαριστω πολυ! αν εχεις και καμια γνωμη για αυτα που ρωτω παραπανω ριξ'τη!!
exce Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ακομα δεν εχω παρει απαντηση, αλλα τωρα που το εψαξα λιγο παραπανω σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλυτερα να κρατησω την μητρικη(Asus P7H55-M SI) και να αλαξω απλα την ραμ δηλαδη να παρω μια ddr3 8gb 1333mhz(γιατι μεχρι τοσα mhz παει σε αυτη την μητρικη) και τον σκληρο δισκο? o σκληρος μου ειναι:sata/16mb cashe wd5000aaks 500gbκαι μηπως δεν χρειαζεται να αλαξω τον επεξεργαστη(intel i3 530 2.93Ghz)?αν μπορει ας μου απαντησει καποιος οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο
Physiciant Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Σορρυ αλλά κάνω μια μετακόμιση και δεν είχα χρόνο. Λοιπόν αν αυτά είναι τα παιχνίδια που παίζεις κυρίως δε σου χρειάζεται καινούριος επεξεργαστής απλά πρέπει να προσθέσεις ακόμα 4GB ram και σίγουρα να αλλάξεις και τροφοδοτικό. Μπορείς να βάλεις και έναν ssd αν θες για να δεις αλλαγή στη αποκρισιμότητα στο σύστημα σου(δε θα δεις όμως αύξηση επιδόσεων στα παιχνίδια). Επίσης αν θες πες μου ποιο κουτί έχεις μήπως χωρέσεις και μια ψυκτρούλα για τον επεξεργαστή. Ανέβασε και ένα printscreen από cpu-z, καρτέλες spd/memory.
exce Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σορρυ αλλά κάνω μια μετακόμιση και δεν είχα χρόνο. Λοιπόν αν αυτά είναι τα παιχνίδια που παίζεις κυρίως δε σου χρειάζεται καινούριος επεξεργαστής απλά πρέπει να προσθέσεις ακόμα 4GB ram και σίγουρα να αλλάξεις και τροφοδοτικό. Μπορείς να βάλεις και έναν ssd αν θες για να δεις αλλαγή στη αποκρισιμότητα στο σύστημα σου(δε θα δεις όμως αύξηση επιδόσεων στα παιχνίδια). Επίσης αν θες πες μου ποιο κουτί έχεις μήπως χωρέσεις και μια ψυκτρούλα για τον επεξεργαστή. Ανέβασε και ένα printscreen από cpu-z, καρτέλες spd/memory. αν οντως αλαξω ssd τι θα κερδισω?για πιο λογο να το κανω, τι εννοεις? και πως μπορω να δω τι μοντελο ειναι το κουτι μου?Δεν γραφει τιποτα επανω. παρεμπιπτωντος για τον επεξεργαστη χρησιμοποιω την ψυτρα intel 1155 cpu που την εχω δει και σε αλλους. περισσοτερο ομως σκεφτομαι να αλαξω το ανεμυστηρακι που ειναι γενικα για τον υπολογιστη, μου φενεται πολυ προχειρο και εχω την εντυπωση πως γεμιζει σκονη πολυ γρηγορα ο υπολογιστης
Physiciant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ανέφερες ότι έχεις ήδη ssd, μόνο hdd. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την ψύκτρα Intel 1155. Μήπως εννοείς την εργοστασιακή που είχε εξ αρχής; Ποιο ανεμιστηρακι θες να αλλάξεις; Για το κουτί απλά μέτρησε την απόσταση από την μητρική μέχρι το πλαϊνό μέρος του κουτιού. Ανέβασε και μια φωτογραφία αν μπορείς καθώς και τα printscreen που σου ζήτησα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ο επεξεργαστης οπως σου ειπαν οντως ειναι μια χαρα κατα την γνωμη μου αλλαξε το τροφοδοτικο μ αυτο που σου προτεινα,και παρε μια καρτα γραφικων και οθονη με 1080 αναλυση,θα δεις διαφορα μεγαλη!οποτε θα προτεινα μια 290 με τα μισα λεφτα απο τ Budget που εχεις,αλλα 150 για οθονη και με τα 150 που σου μενουν παρε τροφοδοτικο ανεμηστιρακη αν θελεις και κουτι και εισαι αρχοντας!
nemesiskp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Θελω να κανω μια αναβαθμιση στο pc της υπογραφης μου στο θεμα καρτα γραφικων.Οι διαφορες με την υπογραφη ειναι οτι εχω 8gb μνημης και ssd.Σκεφτομουν για καμια r9 280. Το θεμα μου ειναι εαν θα δω διαφορα με το crossfire 5870,το οποιο ομως δεν υποστιριζεται σε πολλα παιχνιδια και οι 5χχχ γενικα δεν τα πανε και πολυ καλα με το Dx 11. Το αλλο που σκεφτομαι ειναι εαν ο επεξεργαστης θα κοψει την καρτα γραφικων και η αγορα παει σκαρτη. Δυστηχως λεφτα για αλλαγη επεξεργαστη και αρα μητρικης δεν υπαρχουν. Υπαρχει και το παρακατω βιντεο στο οποιο η 280 σαφως κερδιζει αλλα οχι με χαοτικη διαφορα,αλλα απο την αλλη ειναι bencmark το οποιο υποστιριζει Cf.Τι λετε αξιζει τον κοπο και τα λεφτα ή να το αφησω για καμια γενικη αναβαθμιση οταν εχω λεφτα;
Physiciant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Να μαζέψεις και να κάνεις μια γενική ανάθμιση μια και καλή
nemesiskp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λες ε;Για την ωρα παιζω πιο παλαια παιχνιδια στα οποια ασφαλως δεν εχω θεματα.Απλα βγαινουν νεα παιχνιδια τα οποια θελω να παιξω και εχω αμφιβολιες εαν θα υποστιριζουν το Cf (το οποιο με εχει σωσει ουκ ολιγες φορες ασφαλως).Δυστηχως λεφτα να μαζεψω για pc για την ωρα δεν παιζει. Την 280 θα την κοψει καθολου ο επεξεργαστης;
exce Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μα και ssd και hdd σκληροι δισκοι δεν ειναι?το ιδιο πραγμα δεν ειναι?ναι αυτο εννοουσα:ρ εχω την ψυκτρα που ηταν και οταν πρωτοπηρα τον υπολογιστη.απλα το ανεμιστηρακι που βρισκεται πανω- πλαγια του υπολογιστη δεν μου πολυ αρεσει(οχι οτι χαλασε ή οτι εχει καποιο προβλημα), βεβαια δεν ξερω αν αυτος ειναι ο λογος που γεμιζει γρηγορα σκονη ο υπολογιστης, απλα το αναφερω για να ξερω αν θα ηταν καλο να το αλαξω ή οχι.οριστε και οι φωτογραφιες του κουτιου μου:file:///C:/Users/%CE%93%CE%A6%CE%9A/Desktop/DSC_0022.JPGfile:///C:/Users/%CE%93%CE%A6%CE%9A/Desktop/DSC_0024.JPGfile:///C:/Users/%CE%93%CE%A6%CE%9A/Desktop/DSC_0019.JPGκαι να και τα prtScn:file:///C:/Users/%CE%93%CE%A6%CE%9A/Desktop/exeee.jpgfile:///C:/Users/%CE%93%CE%A6%CE%9A/Desktop/exceee.jpgκαι οσον αφορα την ram που προκειτε να παρω (8gb 1333MHz) εχεις μηπως να μου προτεινεις καποια συγκεκριμενη που να αξιζει?τι μαρκα να προτειμησω?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μα και ssd και hdd σκληροι δισκοι δεν ειναι?το ιδιο πραγμα δεν ειναι? οχι δεν ειναι το ιδιο ο hdd ειναι σκληρος δισκος o ssd ειναι δισκοι στερεας καταστασης ας πουμε...και ειναι πολυ πολυ πολυ πιο γρηγοροι!
exce Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 οποτε καλο θα ηταν να παρω και ssd?και κατι ακομα αν τελως παντων τα αλαξω ολα αυτα θα πρεπει να τον κανω και φορμαΤ?γιατι ειναι σχετικα σε αθλια κατασταση τωρα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 καλο θα ηταν να παρεις ν βαλεις λογισμικο και προγραμματα/παιχνιδια που χρησημοποιεις αρκετα και να κανεις και το φορματ σου!
Physiciant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, όπως είπαν και τα παιδιά ο ssd δεν είναι ίδιος με τον hdd. Οι ssd έχουν πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες και χρησιμοποιούνται κυρίως για να εγκαταστήσεις τα windows και τα προγράμματα για να φορτώνουν πολύ γρηγορότερα. Οτιδήποτε άλλο αρχείο(μουσική/ταινίες/φωτογραφίες) τα περνάς σε έναν hdd ή σε έναν εξωτερικό σκληρό. Ψάξε λίγο στο google να δεις αναλυτικότερα για τις διαφορές hdd vs ssd. H σκόνη που μπαίνει μέσα στο pc είναι γιατί δεν έχεις φίλτρα φαντάζομαι στις εισόδους, δηλαδή εκεί που έχει ανεμιστήρες το κουτί. Ram σου προτείνω να πάρεις μια τεσσάρα ακόμα εφόσον έχεις ήδη μια, δε χρειάζεται να την αχρηστέψεις(χρειάζεσαι x64bit λειτουργικό). Μέτρησε επίσης την απόσταση που σου είπα να δούμε μήπως μπαίνει κάποια αξιόλογη ψύκτρα με χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και καλύτερη ψύξη. Τα links για τις φωτογραφίες που ανέβασες δεν λειτουργούν, τσέκαρε το @nemesiskp Πιστεύω θα σε κόβει ο Athlon και εκτός αυτού δε συμφέρει το crossfire αυτών των καρτών γιατί θα αναγκάσεις την R9 280 να χρησιμοποιεί μόνο 1GB της μνήμης της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα