Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μητρική δυστηχώς δεν έχω βρει.

Η διαφορά μεταξύ ενός 6300 και αυτου του ι5 είναι κόντα στα 50Ε αλλα η διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους πιστέυω οτι είναι μεγάλη οπότε σκέφτομαι οτι αξίζει.Με την radeon HD 5670 ήδη παίζω στο Counter Strike όλα στα low/disabled και πιάνω σταθερά 60fps ingame

Ε φαντασου.Πρεπει να παιζεις τελειως στα Low.Σκεψου ομως οτι οταν  αλλαξεις Monitor και πας σε 1080P θα ανεβουν οι απαιτησεις και εκει η καρτα γραφικων θα κανει την διαφορα. Εγω σου λεω αν θες i5 παρτον αλλα παρε εστω μια 7770 ή 7790 μαζι.

Δημοσ.

Ε φαντασου.Πρεπει να παιζεις τελειως στα Low.Σκεψου ομως οτι οταν  αλλαξεις Monitor και πας σε 1080P θα ανεβουν οι απαιτησεις και εκει η καρτα γραφικων θα κανει την διαφορα. Εγω σου λεω αν θες i5 παρτον αλλα παρε εστω μια 7770 ή 7790 μαζι.

Συμφωνώ μαζί σου ότι άν είχα κάποια καλύτερη οθόνη τότε η κάρτα γραφικών παίζει σημαντικό ρόλο και σε καλή ανάλυση η intel hd 4600 δεν θα τραβάει μία αλλά στην υπάρχουσα οθόνη πιστέω θα τρέχει καλά. Θα γίνει αγορά καινούργιας οθόνης μετά την αγορά της κάρτας.

Δημοσ.

Case:Dell Inc.

PSU:400W

Motherboard:Vostro 260

CPU:Intel® Core™ i3-2120 CPU @ 3.3GHz, 3300 Mhz

RAM:4GB

GPU: Intel® HD Graphics

OS:Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Γεια σας! Θελω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου πιο πολυ για να μπορω να παιζω ολα τα νεα παιχνιδια που τωρα δεν τα σηκωνει καθολου.Θελω γενικη αναβαθμιση και μπορω να διαθεσω μεχρι 400-600 ευρω.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Case: Coolermaster Elite
PSU: Corsair 650W
Motherboard: Gigabyte H55M-UD2H (socket 1156)
CPU: Intel Core i3 540 @3.07GHz
RAM: 10GB Dual Channel DDR3 1333
GPU: Sapphire Radeon 6850
Monitor/Resolution: LG 27MA53 (1920X1080 @60Hz)
ΟS: Windows7 Ultimate SP1

Καλησπέρα παίδες, λόγω έλλειψης χρημάτων η αρχική σκέψη ήταν μόνο για αλλαγή της 6850 με κάποιας πολύ καλύτερης μεταχειρισμένης για χρήση σε high resolution + medium/high settings με τα νέα παιχνίδια. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός καταλαβαίνω ότι και ο i3 είναι πλέον ''λίγος'' για απαιτητικά games. Οπότε σκέφτομαι να τον πουλήσω μαζί με την 6850 και με ένα budget 200-230 ευρώ να πάρω μεταχειρισμένα i5/i7 + gpu. To mobo μου είναι socket 1156 και μπορεί να πάρει αυτούς τους επεξεργαστές

http://www.gigabyte.fr/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3503

Τι cpu + gpu μου προτείνετε να έχω το νου μου στις αγγελίες? Σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρώ και τίποτα καινούριο?Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Case:Dell Inc.

PSU:400W

Motherboard:Vostro 260

CPU:Intel® Core™ i3-2120 CPU @ 3.3GHz, 3300 Mhz

RAM:4GB

GPU: Intel® HD Graphics[/size]

OS:[/size]Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-[/size]bit

Γεια σας! Θελω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου πιο πολυ για να μπορω να παιζω ολα τα νεα παιχνιδια που τωρα δεν τα σηκωνει καθολου.Θελω γενικη αναβαθμιση και μπορω να διαθεσω μεχρι 400-600 ευρω.[/size]

Ευχαριστω πολυ![/size]

Ποιο psu έχεις και ποιες Ram;

Δημοσ.

http://www.memoryamerica.com/hmt325u6cfr8c-h9.html
αυτο εδω πρεπει να ναι!

αρα εχεις 4 gb ddr3 1333mhz

μπορεις να βαλεις αλλα 4 αν εχεις θεσεις ελευθερες στην ραμ η να βγαλεις τις 2 που εχει και να βαλεις 2x4!θα σου δωσει καποιον αερα!

Δημοσ.

Μαλλον θα βαλω 2 τεσσαρες...αλλα δεν νομιζω οτι θα μου φτασουν μονο οι ραμ για να παιζει ο υπολογιστης ολα τα νεα παιχνιδια

Δημοσ.

400-600 ευρω για καρτα γραφικων επεξεργαστη και τροφοδοτικο...γενικα για ολα τα καινουρια παιχνιδια οπως assassims creed battlefield 3 κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...