Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφομαι να κανω μια αγορα για φτηνο μηχανημα για παιχνιδια πυ θα εχε騨μεταχειρισμενα απο 

XFX Core Edition AMD Radeon R7 250 1GB AMD Phenom II X4 965 H FX 4130 BLACK H A8 APU 

Αξιζει γιανα παιζω next gen games,η α να παω σε κανουργιο fx 6300.

Η επιλογη των ,μεταχειρισμενων,θα μου βγει μαζι με ram kai apuσα 200+ και για fx 6300 και τα συναφη γυρω στα 350.

Παρακαλω για την βοηθια σας.

Δημοσ.

Επιτελους , αναβαθμισα μετα απο σχεδον 2μιση εβδομαδες που καηκε η μητρικη.Πραγματικα ημουν εντελως αναποφασιστος , αλλαζα γνωμες καθε 1 ωρα.Τελικα μωλις παρελαβα τα εξης:

i5 4690k

gtx 970 g1

ASROCK Z97X FATALITY KILLER

Ευχομαι να αντεξουν τουλαχιστον 3ετια.

Υ.Γ.: Οσον αφορα το overclocking, οι μνημες που κρατησα απο το παλιο συστημα ειναι 1600mhz , οταν κανω overclock , ανεβαινουν κι αυτες ή δεν πανε πανω απο 1600mhz και υπαρχει προβλημα( ελπιζω να μην ηταν αυτο το προβλημα που χαλασε η προηγουμενη μητρικη. )Ευχαριστω.

Δημοσ.

Θέλω να μου προτίνετε μια σύνθεση για να τρέχει το fifa 15 και 16 σε 1920x1080. Χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο, ηχεία, λογισμικό κλπ. Μόνο κουτί (όσο πιο μικρό γίνεται), μητρική, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, επεξεργαστή κλπ... Ότι πιο φθηνό σας έρχεται στο μυαλό.

Δημοσ.

Tί είναι αυτό?!?!  :P  :P  Εγκεφαλικό από την τιμή..

Mάλλον δεν βγαίνει.. Υπολόγιζα με κανα 200άρι (βγαίνει με μεταχειρισμένα τα πράγματα ίσως..) για έναν φίλο που θέλει να βάλεο στο σαλόνι συνδεδεμένο στην τηλεόραση ένα pc για ταινίες, ιντερνετ και fifa 15 - 16 κλπ..

Σκεφτόμουν κάτι του τύπου:

τροφοροδοτικό: 20 - 25 ευρώ (φτήνια..)

επεξεργαστή: 50-60 ευρώ

μητρική: 50-60 ευρώ

κουτί: 25-30 ευρώ

μνήμη: 30-40 ευρώ

καρτα γραφικών: καμία μεταχειρισμένη συμφέρει πιο καλά με κανα 60άρι - 70άρι.

Με βάση τα παραπάνω, ίσως καλύτερα να πάρει κανα xbox one ή ps4 που θα του έρθει στα ίδια χρήματα και θα μπορεί να παίζει και άλλα παιχνίδια. Smart είναι η τηλεόραση, browsing/youtube μπορεί να τα κάνει από εκεί και καμία ταινία απο το κινητό με τίποτα pop corn time κλπ..

Δημοσ.

Με βάση τα παραπάνω, ίσως καλύτερα να πάρει κανα xbox one ή ps4 που θα του έρθει στα ίδια χρήματα και θα μπορεί να παίζει και άλλα παιχνίδια. Smart είναι η τηλεόραση, browsing/youtube μπορεί να τα κάνει από εκεί και καμία ταινία απο το κινητό με τίποτα pop corn time κλπ..

Aν τον παίρνει χρηματικώς,δεν τίθεται θέμα συζήτησης 1000 φορές καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω αγοράσει τίποτα ακόμα αφενός γιατί δεν βιαζομαι αφετέρου για να δω διεξοδικά όλες τις επιλογές μου.

μια νέα προσεγγιση τώρα ειναι ένα φτηνό htpc να τρέχει νερό full hd ταινίες σειρές windows 8.1 να έχει χώρο για σκληρούς και spdif

και αγορά ps 3 για gaming. δεν ειμαι τρελος gamer αλλά κάνα batman στην 50αρα LG στο σαλόνι θέλω να το παίξω.

προτάσεις λοιπόν για htpc... ?

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:500-600 ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming, surfing , φοιτητική χρήση browsing

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? όχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) e-shop, vision studio 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από το κατάστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Αναβάθμιση σχετικά σύντομα μετά την αγορά (1 χρόνος), sli όχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)   δεν ξέρω

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? δεν ξέρω από oc όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι

Αν γίνεται να είναι intel based και με nvidia κάρτα θα ήταν τέλεια!

Δημοσ.

Ότι μπορώ να παίζω θέλω να το παίζω! Και τελευταίους τίτλους αν μπορεί να παίζει σε low - med γραφικά θα είναι καλό. Σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση ξέρω γω σε ένα χρόνο αφού το πάρω και να βάλω καμιά 970 με i7 ή κάτι τέτοιο, οπότε θέλω να είναι αναβαθμήσιμο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...