Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω αλλά τόσο χάλια είναι ; Είχα ενα 550w πολλά χρόνια (πάνω από 4) και πήρα το Thermaltake όταν αγορασα καινουργια GPU (γιατι ειχα καποια προβλήματα με την καρτα και νομιζα πως ηταν το τροφοδοτικό) και το έχω απ' τον Μάρτη 2014

Όπως θες..πάντως πολλοί εδώ μέσα την έχουν πάθει από μούφα τροφοδοτικό

http://www.e-shop.gr/kingston-hx313c9f-4-4gb-ddr3-1333mhz-hyperx-fury-blue-series-p-PER.550846

Λες να πάω σε 1600mhz να παρω σετάκι 2χ4GB ;

Δημοσ.

Έπρεπε να πάρεις καλύτερο. Βάλ' το αγγελία. Δηλαδή την άλλη θα της αφαιρέσεις; Γιατί αν την αφήσεις επάνω πάλι στα 1333Mhz θα λειτουργούν όλες

Δημοσ.

Καλά για την απόδοση το ξέρω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί στα συγκεκριμένα παιχνίδια έχω τόσο μεγάλο hit στο perfomance. Βλέπω άλλα συστηματα με καλύτερο cpu και 8gb ram με ίδια κάρτα γραφικών να έχουν τελείως διαφορετικά  αποτελέσματα από μενα.

Τελικά εγώ τι να κάνω  ; Να αγοράσω 2χ4gb 1600 ή αυτήν που πρότεινες ; Στην πρώτη περίπτωση θα βγάλω την υπάρχουσα μνήμη, ενώ στην δευτερη θα την κρατήσω.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το γρουπ......

θελω τα φωτα σας-γνωμη σας για αγορα λαπτοπ που θελω να κανω.

ποσο που διαθετω-800ευρο

χρηση-gaming(football manager,pro,LoL,nba 2k2)
          -ταινιες

σκεψη-να το εχω οσο περισσοτερο καιρο μπορω για τους παραπανω λογους επομενος θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα αλλαγης καρτας γραφικων 

πριν 7 χρονια πηρα ενα sony-vaio καθως ημουνα ασχετος το εχω ακομα μονο με μια αλλαγη σκληρου αλλα οντας ασχετος τοτε η καρτα γραφικων ηταν ενσοματωμενη στην μητρικη επομενος δεν μπορω να την αλλαξω νταξει το λαπτοπ εβγαλε τα ψωμια του και με το παραπανω και εχει μεγαλο respect απο μενα αλλα ηρθε η ωρα να παει για υπνο!!!

δεν κανω τρελα πραγματα μονο κανενα παιχνιδι απο τα παραπανω που πλεον δεν τρεχουν για κανενα λογο εκτος του LoL και αυτο γιατι εχω τερμα κατω τις αναλυσεις μεσα στο παιχνιδι.

σταθερο δεν εχω την δυνατοτητα να παρω ξερω πως ειναι καλυτερα αλλα λαπτοπ ειναι η λυση για μενα γιατι λειπω συχνα.

αναμενω τα φωτα σας ευχαριστω εκ των προταιρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...