Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στηνω απο την αρχη ενα κουτακι. Εχω παρει αυτη την μητρικη Gigabyte Z97-HD3 θα παρω και εναν i7-4790k

Δεν χω σκοπο να κανω overclocking και δεν εχω ιδεα τι μνημες να παρω; Θελω 16gb

Καρτα γραφικων θα μπει αργοτερα καμια gtx770 ετσι και αλλιως παιχνιδια δεν παιζω.

http://www.e-shop.gr/crucial-blt2cp8g3d1608dt1tx0-16gb-2x8gb-ddr3-1600mhz-ballistix-tactical-dual-channel-kit-p-PER.554360

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στηνω απο την αρχη ενα κουτακι. Εχω παρει αυτη την μητρικη Gigabyte Z97-HD3 θα παρω και εναν i7-4790k

Δεν χω σκοπο να κανω overclocking και δεν εχω ιδεα τι μνημες να παρω; Θελω 16gb

Καρτα γραφικων θα μπει αργοτερα καμια gtx770 ετσι και αλλιως παιχνιδια δεν παιζω.

Πολύ overkill το πας το πράμα ακριβούτσικη Z97 ενώ δεν θα κάνεις oc και σκέφτεσαι για GTX 770 ενώ δεν παίζεις παιχνίδια (εκτός και αν την έχεις ήδη) δεν αξίζει να πάρεις τέτοια κάρτα για την χρήση που κάνεις.

Δημοσ.

Ισως να μου χρειαστει η καρτα για επεξεργασια βιντεο. Την μητρικη την εχω ηδη και θελω αυτο που θα φτιαξω να εχει αργοτερα καποια αξια σαν μεταπωληση γιατι δεν θα μου μεινει για παντα.

Συν οτι ειναι ηδη 5 ο γιος μου και σε κανα δυο χρονια θα θελει να παιζει.

Δημοσ.

Γεια σας θέλω και εγω την συμβουλή σας για gaming αναβάθμιση τα παιχνίδια που εχω υπόψιν είναι Witcher 3, GTA V, MGS γνωρίζω πως με αυτα που θέλω θα μπορώ μέχρι High να φτάσω, δεν εχω θέμα!
Τωρα φοράω τα εξής..
M/B: MSI 770-G45
CPU: AMD Phenom II X4 965 +Cooler Master 212evo
GPU: MSI GTX 660 Twinfrozr 
RAM: Corsair Vengeance 8GB CL9 1600MHz
Θέλω να παω σε 6 ή 8core ΑΜD για οικονομικούς λόγους, μετά απο έρευνα έμαθα πως πρέπει να αλλάξω μητρική, εκει που κατέληξα είναι socket ΑΜ3+ ή FM2+ το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως στον AM3+ αν και υπάρχουν 6 και 8core επεξεργαστές πλέον σταμάτησε η υποστήριξη του συγκεκριμένου socket οπότε για περαιτέρω αναβάθμιση θα πρέπει να παω σε FM2+ το οποίο εχει μονο 4core και δεν βλέπω λόγο να παω προς τα εκει την συγκεκριμένη στιγμή. Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένη μια ιδια καρτα γραφικών για να κάνω Sli εχω βρει μητρικές am3+ που το υποστηρίζουν. Η αναβάθμιση θέλω να μου κρατησει τουλάχιστον για 2 χρόνια. Το ποσο που διαθέτω είναι 250+ (μονο για επεξεργαστή,μητρική) euro και συν οτι βγάλω απο παλιό επεξεργαστη κ μητρική που θα πουλήσω. Ευχαριστώ! 

Υ.Γ. η σκέψη που με τρώει αυτην την στιγμή είναι αν βάλω αυτα

AMD FX-8320 3.5GHZ
GIGABYTE 990XA-UD3
θα δω διαφορά από την σύνθεση που εχω?

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πας σε i5 socket 1150 με 20 ευρώ παραπάνω. Sli δεν αξίζει να κάνεις γιατί φαντάζομαι η κάρτα σου έχει 2gb μνήμη μόνο και θα σε περιορίζει στο μέλλον όταν τα παιχνίδια θα ζητάνε περισσότερη. Άσε που πρέπει να έχεις και καλό τροφοδοτικό

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας θέλω και εγω την συμβουλή σας για gaming αναβάθμιση τα παιχνίδια που εχω υπόψιν είναι Witcher 3, GTA V, MGS γνωρίζω πως με αυτα που θέλω θα μπορώ μέχρι High να φτάσω, δεν εχω θέμα!

Τωρα φοράω τα εξής..

M/B: MSI 770-G45

CPU: AMD Phenom II X4 965 +Cooler Master 212evo

GPU: MSI GTX 660 Twinfrozr 

RAM: Corsair Vengeance 8GB CL9 1600MHz

Θέλω να παω σε 6 ή 8core ΑΜD για οικονομικούς λόγους, μετά απο έρευνα έμαθα πως πρέπει να αλλάξω μητρική, εκει που κατέληξα είναι socket ΑΜ3+ ή FM2+ το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως στον AM3+ αν και υπάρχουν 6 και 8core επεξεργαστές πλέον σταμάτησε η υποστήριξη του συγκεκριμένου socket οπότε για περαιτέρω αναβάθμιση θα πρέπει να παω σε FM2+ το οποίο εχει μονο 4core και δεν βλέπω λόγο να παω προς τα εκει την συγκεκριμένη στιγμή. Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένη μια ιδια καρτα γραφικών για να κάνω Sli εχω βρει μητρικές am3+ που το υποστηρίζουν. Η αναβάθμιση θέλω να μου κρατησει τουλάχιστον για 2 χρόνια. Το ποσο που διαθέτω είναι 250+ (μονο για επεξεργαστή,μητρική) euro και συν οτι βγάλω απο παλιό επεξεργαστη κ μητρική που θα πουλήσω. Ευχαριστώ! 

Υ.Γ. η σκέψη που με τρώει αυτην την στιγμή είναι αν βάλω αυτα

AMD FX-8320 3.5GHZ

GIGABYTE 990XA-UD3

θα δω διαφορά από την σύνθεση που εχω?

Εχεις λοιπον 2 επιλογες.

Ειτε πας στον παραπανω Amd αν θες να ασχοληθεις με το Overclock,ειτε πας στον Intel i5 4460 που ανεφερε ο Physiciant παραπανω που εχει καλυτερες επιδοσεις Out of the box(κοινως χωρις να χρειαστει να κανεις Oc).

Παρολα αυτα για τα καινουργια παιχνιδια που κοιτας,ισως θα ηταν καλυτερο να κοιταξεις και για νεα καρτα γραφικων.Οχι οτι η 660 δεν ειναι καλη καρτα αλλα τα παραπανω παιχνιδια ειναι αρκετα βαρια.

Δημοσ.

Αναβάθμιση απο παλιό σύστημα

Athlon 64 x2 4600+

4GB DDR2

GTX 460

λέμε οτι πετάμε τα παραπάνω και πάμε σε νέα γενιά (έχουμε κουτί, δυνατό PSU, SSD,Optical drive, 24'' Monitor)

Σκοπος ειναi games επιπεδου COD-AW, BF4 κτλ

Ας πούμε GPU R7-260X / 750ti –

4 GB DDR3 + αλλα 4 εν καιρω

Ποια ειναι η φθηνότερη πλατφόρμα να κάνουμε αξιοπρεπώς τη δουλεια μας¨?

Ηθελα G3258 αλλα αν εινα να ψαχνω patches καθε φορα που βγαίνει ενα 4πυρηνο game να μου λειπει, oοποτε μαλλον παμε για 4+πυρηνες

Intel = φαρμάκι

Απο AMD τωρα

AM3 ή FM2+

Χ4 860Κ /  FX – 4300 / 6300

Ποιο έχει μεγαλύτερο οριζοντα μπροστά του?

Προτείνετε  κανα συνδυασμό mobo/cpu να δουλεύει απροβλημάτιστα

thanks

Δημοσ.

Καλημέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε τι πρέπει να αλλάξω στο εργαλείο, ώστε να κυλάει το σύστημα πιο ομαλά ; Θα εξηγήσω!!

Φοράω τα παρακάτω :

Mobo :  Intel DB75EN

CPU :  Intel i5 3350P

GPU :  Asus R9 270x 2GB

RAM :  4GB Kingston ddr3 1333mz (δε θυμάμαι μοντέλο, αλλά δε βγαίνει πια εδώ και αρκετά χρόνια)

Power Supply :  Thermaltake Lite Power 600w

Monitor : LG Flatron W1934S (1440x900)

Το πρόβλημα είναι ότι στα παιχνίδια πάντα πιάνω χαμηλότερα frames σε σύγκριση με τα bencmarks που δημοσιεύονται για την κάρτα μου και σε κάποια games, ενώ πιάνω 50-60 fps η αίσθηση της κίνησης είναι λες και παίζω στα 24 

Δεν καίγομαι για αγορά τώρα, απλά θέλω να ρωτήσω τι να αλλάξω για να φτιαχτεί λίγο η κατάσταση. Το ποσό άντε να φτάσει το πολύ 250-300 ευρά με την υπόθεση όμως ότι φταίει το τρίο Mobo-Ram-CPU 

GPU δε θέλω να αλλάξω, δε μου χρειάζεται. Πχ στο Battlefield 4 multiplayer τα εχω ολα low και ενώ πιάνω 70+ fps η αίσθηση είναι στα 30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...