Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα,

θελω να κανω μια αναβαθμιση στο συστημα ενος φιλου ο οποιος τωρα εχει...

cpu:intel c2d e7500

mobo:gigabyte(δεν θυμαμε μοντελο)

ram:kingston 2gb 667 mhz

gpu:ati hd 7570 vapor-x

psu:620watt

μπορει να διαθεσει περιπου 500-550 ευρω και θελει να παιζει ολα τα καινουργια παιχνιδια πχ gta5,nba15,pro15 κ.α.

τι εχετε να μου προτεινετε?

Δημοσ.

Επειδή από Intel δεν σκαμπάζω και ψάχνω ενναλακτικές σε σύστημα γιτι μπορει να αλλάξω στρατόπεδο τι θα μου προτείνατε ???

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή Internet,Games,Ταινιες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Photoshop

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?Oxi

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)Δεν με απασχολεί

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα γίνει από μένα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?Οχι έχει ο θείος

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   ναι μεγάλο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού ναι μεγαλι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Μνήμες,σκληρούς,τροφοδοτικό,

Δημοσ.

Επειδή από Intel δεν σκαμπάζω και ψάχνω ενναλακτικές σε σύστημα γιτι μπορει να αλλάξω στρατόπεδο τι θα μου προτείνατε ???

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή Internet,Games,Ταινιες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Photoshop

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?Oxi

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)Δεν με απασχολεί

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα γίνει από μένα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?Οχι έχει ο θείος

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   ναι μεγάλο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού ναι μεγαλι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Μνήμες,σκληρούς,τροφοδοτικό,

συγκεκριμενα ποια ειναι?

Δημοσ.

Με βάλαν σε σκέψη κάτι συμφουρίτες που συζητάγαμε για μονιτορ 1440 αναλυση και ειπα να παρω και γνωμες.Βεβαια δύσκολα να φύγω απο amd αλλα λέμε

Δημοσ.

Μια τραγωδία και μισή με ανάλυση 1360Χ768.Ενω μου είχαν φέρει δώρο ένα hd monitor τελικά ήταν προβληματικό και πήραν τα λεφτά τους πισω και μου είπαν να διαλέξω εγώ τι θέλω

Δημοσ.

Η οθόνη είναι σίγουρα.Εγώ σκεφτόμουν για 27αρι στα 1440 αλλα μάλλον δεν μου χρειάζεται τόσο μεγάλη ανάλυση και 1080 καλά είναι

Δημοσ.

Οχι μωρέ τι να την κάνεις τέτοια ανάλυση η 1080p θεωρείται ακόμα η mainstream και οι περισσότεροι εκεί παίζουν.

Πάρε μια ωραία Full HD οθόνη να ευχαριστηθείς το gaming στο pc σου έχεις και μια χαρά κάρτα παραπάνω από αρκετή για αυτή την ανάλυση.

Δημοσ.

Με βάλαν σε σκέψη κάτι συμφουρίτες που συζητάγαμε για μονιτορ 1440 αναλυση και ειπα να παρω και γνωμες.Βεβαια δύσκολα να φύγω απο amd αλλα λέμε

Κατσε ρε συ εσυ δεν ησουν που πριν λιγο καιρο πηγες απο τον Fx 6300 στον 8370???Γιατι να ξανααλαξεις επεξεργαστη???Και ο 8370 μια χαρα παιζει σε οτι αναλυση και να εισαι.Αλλωστε η καρτα ειναι που κανει την διαφορα και εχεις καρτα μπομπα.Αρα μεινε εκει που εισαι και αν σκεφτεσαι πραγματικα για αναβαθμιση περιμενε μεχρι να γινουν Mainstream οι Ddr4 και αρα και οι 6-8core της Intel. Αυτη η περιοδος ειναι οτι πρεπει για καποιο που εχει ενα αξιολογο i5 ή Fx 8320 και πανω να κατσει στα αυγα του απο πλευρας Cpu και να κοιταξει πιο πολυ σε Gpu.

Οσο για την αναλυση και εγω που εχω σου λεω οτι ενταξυ υπαρχει διαφορα αλλα οχι τοσο τρομερη οσο νομιζεις.Παρε οπως ειπαν τα παιδια ενα καλο 24ρι Monitor 1920x1080 ή 1920x1200 που ειναι το ενδιαμεσο και εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Ναι τελικά θα μείνω στ`αυγά μου το σύστημα είναι αρκετά καλό και θα ψαξω για μόνιτορ.Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...