Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

amd phenom   Phenom II X4  955 

μητρικη  asrock k10n78 d

γραφικων 9600gt

μνημη 4giga ddr2 

θελω ν κανω αναβαθμιση σιγουρα γραφικων!!!  και θελω ν μ πειτε  αν μπορω ν αλλαξω κανενα αλλο κομματι! γ gaming κυριως ν παιζουν τ καινουργια παιχνιδια  και ν αντεξει σε minimun requirements  γ οσο καιρο γινετε!!!  το budget μ ειναι 250 ευρω κ λιγο παραπανω!!!

Δημοσ.

200 ευρω δεν χωρανε νομιζω ολα αυτα , θες και τροφοδοτικο...

amd phenom   Phenom II X4  955 

μητρικη  asrock k10n78 d

γραφικων 9600gt

μνημη 4giga ddr2 

θελω ν κανω αναβαθμιση σιγουρα γραφικων!!!  και θελω ν μ πειτε  αν μπορω ν αλλαξω κανενα αλλο κομματι! γ gaming κυριως ν παιζουν τ καινουργια παιχνιδια  και ν αντεξει σε minimun requirements  γ οσο καιρο γινετε!!!  το budget μ ειναι 250 ευρω κ λιγο παραπανω!!!

βαλε αλλα 4 GB RAM και βρες μεταχειρισμενη r9270

Δημοσ.

200 ευρω δεν χωρανε νομιζω ολα αυτα , θες και τροφοδοτικο...

βαλε αλλα 4 GB RAM και βρες μεταχειρισμενη r9270

τροφοδοτικο cooler master 700 watt εχω!!! 

Δημοσ.

Έχω έναν

i5 3570k

Asus Rog Maximus gene V

Corsair vengeance @ 1600Mhz

Dark Rock Advanced c1

case: In Win Dragon slayer

Θελω τροφοδοτικό full modular και κάρτα nvidia η ότι άλλο προτείνετε ίσως αλλάξω του κουτί με nzxt

350 με 370 budget

Δημοσ.

Λοιπον μιας και θες και καρτα γραφικων και τροφοδοτικο,περιμενεις να βγει με το καλο η 960 ή πας σε R9 290 μερια καθως η 970 ειναι εκτως Budget σου.Για τροφοδοτικο πρεπει πρωτα να αποφασισεις τι καρτα θα παρεις για να σου πουμε.

Δημοσ.

Δεν χωραει η 970 στα χρηματα σου .Δινεις λες 350 με 370ευρω και μια καλη 970 κοστιζει 380+ευρω.Αν υπολογισεις και το τροφοδοτικο ξεφευγεις αρκετα απο το Budget που αναφερεις παραπανω.Αν το διαθετεις προχωρας σε 970 Msi ή Gigabyte G1(αν την χωραει το κουτι σου).

Δημοσ.

CPU : Intel core 2 duo E4500

MOBO : asus p5ql-e

memory: ddr2 2GB

GPU : Nvidia GeForece GTS 250 gddr3 1GB

μην γελάτε 

εχω μεινει 9 χρονιά πίσω περίπου

σώζω τίποτα η ubuntu και file server 

αλήθεια θα μπορούσα να ζήσω και να παίξω κάνα παιχνιδάκι σαν τα batman arkam 

με ενσωματωμένη intel graphics πχ την Intel HD Graphics 4600 του intel core i5-4460 και να

παρω αργότερα gpu

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το Thermaltake Toughpower 650W και θα θελα να ρωτησω, αν στο μελλον βαλω καποια gtx 970 (προς asus λεω γιατι την g1 δεν την χωραει το κουτι μου)  θα εχω προβλημα η θα ειναι ενταξει?

Δημοσ.

αλησπερα παιδια θελω να στησω ενα καινουργιο υπολογιστη τα λεφτα που διαθετω ειναι 150ε κουτι,τροφοδοτικο τα εχω 500w και οθονη 20.5 1680x1050 samsung αυτο ου θελω γενικα ειναι ram mobo cpu ευχαριστω  εχω σκεφτη αυτη την συνθεση καλη ειναι?

post-286577-0-88270300-1421852424_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...