Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις αυτή τη μητρική θα πρέπει να βάλεις τις μνήμες στο ίδιο χρώμα

http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-890gpa-ud3h-retail-p-PER.526894

Ναί αυτή έχω.Έχω μία 2αρα στο 1slot και μια στο 3ο.

Να τις βάλω στα 1 και 2 και τις 2 που περιμένω στα 3 και 4?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες και οθόνη; Overclocking θα κάνεις; Γιατί ο επεξεργαστής που διάλεξες είναι γι' αυτή τη δουλειά

Ναι, σκοπευω θα αγορασω και μια 22αρα 1920 x 1080 οθονη, αν και δεν εχω αποφασισει ακομα στο μοντελο (θα αφιερωσω αλλα 120-150 ευρω σε αυτη).

Απο overclocking δεν εχω καμια εμπειρια, αλλα ακομα και τα games που βγαινουν αυτη την εποχη δεν εχουν απαιτησεις ψηλοτερες απο 3.5GHz για Intel επεξεργαστη, οποτε δεν ξερω καν αμα χρειαζεται. Ισως στο μελλον;

Επεξ/σία από NickTheGreek3
Δημοσ.

Επίσης κάτι που διάβασα παραπάνω σχετικά με τις μνήμες..λίγα sockets είναι αυτά που υποστηρίζουν πάνω από dual channel mode. Δεν έχει να κάνει δηλαδή μόνο με την σωστή διάταξη των μνημών αλλά και το πόσα slots έχει η μητρική. Για παράδειγμα στο socket 1150, το πιο γνωστό πλέον, οι μητρικές έχουν 4 slots of ram, δηλαδή ανάλογα με το πως θα τοποθετηθούν οι μνήμες λειτουργεί το single ή dual channel. Για να πας σε triple/quad channel θα πρέπει η μητρική να έχει 6 ή 8 slots of ram αντίστοιχα(βλέπε socket 1366/2011)

Δεν σε πιανω

Εγω πχ που εχω αυτο

Current status: AMD PHENOM X4 810@2,6GHz - M/B ASUS M4A78 T-E - 4G RAM (2X2G) CORSAIR DUAL CHANNEL KIT 1333C9DHX - CASE LIAN LI PC-60FB - PSU ENERMAX EPR525AWT PRO82+ 525W - SAPPHIRE RADEON 4870 PCI-X 512M RAM DDR5

και θελω να ανεβασω με αλλα 2χ2 σε 8G συνολικα, θα εχω καποιο θεμα? (μαλλον δεν εχω πιασει τι ακριβως κανει το dual channel)

Επισης, μιας και το ψαχνω το case μου LIAN LI PC-60FB, το τροφοδοτικο PSU ENERMAX EPR525AWT PRO82+ 525W και η μητρικη ASUS M4A78 T-E σηκώνουν τις Radeon απο 270Χ και πάνω? πχ την SAPPHIRE DUAL-X RADEON R9 280 BOOST OC 3GB GDDR5 PCI-E

Υπάρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν case, τροφοδοτικο και μητρικη σηκωνουν μια συγκεκριμενη καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Οι περισσότερες μητρικές, όπως και η δική σου σηκώνουν μέχρι dual channel(ψάξε στο wikipedia για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες). Αν εσύ έχεις 2 ή 4 γεμάτα slots στην σωστή διάταξη θα έχεις dual channel, αν έχεις 1 ή 3 τότε single. Ναι μια χαρά την σηκώνει, ακόμα και R9 290 σηκώνει το τροφοδοτικό σου απλά θα ζορίζεται κάπως.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ

Οχι δεν παω για 290, δεν εχω το μπατζετ, 265 ξεκινησα και εχω φτασει 270Χ με 280 μαξιμουμ

Δημοσ.

Ψαχνω μητρικη και επεξεργαστη 1150 για photoshop gaming ταινιες κλπ....

θα ηθελα καποιον 4πυρηνο i5 αλλα δεν γνωριζω καλα τους 1150

Ακομα μια μητρικη μετρια Asus

RAM εχω 16gb Dominator Platinum

Φωτιστε με παιδια :D

Budget FREE

Δημοσ.

οπως ανεφερα δεν εχω θεμα στα χρηματα αλλα

προς το παρον θα ηθελα να δωσω βαση στον επεξεργαστη με μια απλη μητρικη διοτι αργοτερα θα παρω την Z97-WS

Δημοσ.

Θες τώρα μια απλή μητρική και αργότερα θα την αλλάξεις ξανά για μια Z97;Γιατί;

Θες επεξεργαστή που να κλοκαρει;

Δημοσ.

<p>Θες τώρα μια απλή μητρική και αργότερα θα την αλλάξεις ξανά για μια Z97;Γιατί;</p>

<p>Θες επεξεργαστή που να κλοκαρει;</p>

Ωραία λοιπόν clock δεν κάνω αλλά ίσως χρειαστεί για να έχω τις ram στα 1866 που είναι Base clock άρα να πάρω την Asus z97-ws γιατί με καλύπτει (θέλω 2 Lan ) και για επεξεργαστή δεν ξέρω καλύτερα ξεκλείδωτο
Δημοσ.

Μη κοιτάς σε 270Χ. Πάρε 265 αλλιώς 280

Λες ε? Ειναι τοσο καλυτερη?

Προσπαθω να τα συγκεντρωσω οσα χρειαζομαι, παμε μια βοηθεια

Current status: AMD PHENOM X4 810@2,6GHz - M/B ASUS M4A78 T-E - 4G RAM (2X2G) CORSAIR DUAL CHANNEL KIT 1333C9DHX - CASE LIAN LI PC-60FB - PSU ENERMAX EPR525AWT PRO82+ 525W - SAPPHIRE RADEON 4870 PCI-X 512M RAM DDR5

Αυτα εχω

Σε 1η φαση ελεγα για την Raddeon 280 και για επιπλεον 4G μνήμη.

Φοβηθηκα οτι θα χρειαστω κουτι+τροφοδοτικο αλλα αποτι μου ειπε ενας πωλητής και το Case μαλλον σηκωνει την 280 και η 280 λεει οτι με 525W τροφοδοτικο καλυπτεται. Ισχυει?

Καποια στιγμη θα αλλαξω ΜΒ και CPU αλλα οχι φετος, λεω για του χρονου

Προσπαθω να μην κανω πολλες αλλαγες τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...