Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού είναι για ελαφρύ gaming τότε ας πάρει μια καλή βάση και ας παίζει με τα ενσωματωμένα γραφικά. Και αν στο μέλλον θέλει κάτι ποιο απαιτητικό βάζει άνετα μια καρτούλα και παίζει ότι παιχνίδι θέλει.

http://gyazo.com/02b2247710576d123274941940004d9e

SSD παίρνει πιο μετά

http://www.e-shop.gr/sandisk-sdssdhii-120g-ultra-ii-ssd-120gb-sata3-p-PER.320914

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να φτιάξω ενα "θηριάκι" που θα με βγάλει για 6-7 χρόνια και τα πρώτα 3-4 Να σηκώνει τα πάντα στο Ultra άντε High! Δεν εχω ξανασχοληθεί με χτίσιμο υπολογιστή όποτε σας παρακαλώ κατανοήστε ότι δεν γνωρίζω και πολλά :) ! Όσο το δυνατόν φθηνότερο σίγουρα είναι το καλύτερο! Κοντά στο 1000 θα ήτανε πάρα πολύ καλά! Όποιος γνωρίζει να με συμβουλεύσει και να μου προτείνει διορθώσεις σε αυτά τα κομμάτια που διάλεξα ή να μου προτείνει αλλαγές αν γνωρίζει άλλα κομμάτια στην κάθε θέση που ίσως αποδίδουν καλύτερα με χαμηλότερες τιμές. Η αρχική μου σκέψη είναι αυτή:

1. Πύργος:

CORSAIR GRAPHITE SERIES 230T WINDOWED COMPACT MID TOWER CASE BATTLESHIP GREY 81.90 €

2. Μητρική:

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 158.90 €

3. Ram:

KINGSTON HX318C10FK2/16 16GB (2X8GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT

156.69 €

4. Επεξεργαστής:

AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX 169.80 €

5. Τροφοδοτικό:

COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU) 90.90 €

6. Ψύξη επεξεργαστή:

CORSAIR HYDRO SERIES H55 QUIET CPU COOLER (120MM) 69.90 €

7. Σκληρός Δίσκος:

SEAGATE ST2000DM001 2TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 79.13 €

8. Κάρτα Γραφικών: Σκέφτομαι για μία GTX970 που είναι κοντά στα 400 ευρώ! 

Συνολικά έχουμε ένα ποσό περίπου στα 1200 ευρώ! Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη για όσα διάλεξα ξεχωριστά και συνολικά και αν μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους ώστε να μειώσω την τιμή χωρίς όμως να επηρεάζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι θέλω να "ζήσει" αρκετά χρόνια ο υπολογιστής δίχως αναβαθμίσεις (δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια για αυτές!). Συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχω κάνει "τραγικά" λάθη αλλα όπως σας είπα πρώτη φορά ασχολούμαι τόσο!  :-)

Δημοσ.

Καλημέρα..φίλε μου το σκεπτικό να σου κρατήσει μια κάρτα γραφικών 6-7 χρόνια δεν υφίσταται. Όποια κάρτα και να πάρεις αυτή τη στιγμή, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι σε 2 χρόνια θα σε καλύπτει ακόμα στα ultra/high settings. Οι καιροί αλλάζουν, τα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά..Η παραπάνω σύνθεση είναι πολύ καλή, ορίστε και μια παρόμοια από μένα

http://gyazo.com/4f4faa4b3727eb11e18f62bdb87ae946

Ο ssd έχει έκπτωση με κωδικό 1459 μέχρι 20/12 και η τιμή διαμορφώνεται στα 101.90 ευρώ

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα..φίλε μου το σκεπτικό να σου κρατήσει μια κάρτα γραφικών 6-7 χρόνια δεν υφίσταται. Όποια κάρτα και να πάρεις αυτή τη στιγμή, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι σε 2 χρόνια θα σε καλύπτει ακόμα στα ultra/high settings. Οι καιροί αλλάζουν, τα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά..Η παραπάνω σύνθεση είναι πολύ καλή, ορίστε και μια παρόμοια από μένα

Ο ssd έχει έκπτωση με κωδικό 1459 μέχρι 20/12 και η τιμή διαμορφώνεται στα 101.90 ευρώ

Έχει περιθώριο στο budget. Μη τσιγκουνευτεί στο κουτί. Βάλε ένα καλύτερο.

Και μία από μένα στο όριο του budget:

post-283067-0-08917100-1418373753_thumb.png

Παίρνει τον ssd με τον κωδικό προσφοράς (-20€) και βάζει ένα dvd-rw.

H επιλογή Ζ97 έγινε για τις ωραίες μνήμες που έχει προσφορά το e-shop στα 77€ και είναι στα 2400. Γιατί όχι (λέω εγώ); 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είπε κοντά στα 1000 ευρώ..μετά πάμε στο Agos

http://www.e-shop.gr/raijintek-agos-midi-tower-black-p-PER.813209

Ναι, είδα στο τέλος που λέει για συνολικό ποσό 1200€. Εκτός αν υπολογίζει και οθόνη μέσα, οπότε η δική μου σύνθεση πάει στο recycle bin...

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να φτιάξω ενα "θηριάκι" που θα με βγάλει για 6-7 χρόνια και τα πρώτα 3-4 Να σηκώνει τα πάντα στο Ultra άντε High! Δεν εχω ξανασχοληθεί με χτίσιμο υπολογιστή όποτε σας παρακαλώ κατανοήστε ότι δεν γνωρίζω και πολλά :) ! Όσο το δυνατόν φθηνότερο σίγουρα είναι το καλύτερο! Κοντά στο 1000 θα ήτανε πάρα πολύ καλά! Όποιος γνωρίζει να με συμβουλεύσει και να μου προτείνει διορθώσεις σε αυτά τα κομμάτια που διάλεξα ή να μου προτείνει αλλαγές αν γνωρίζει άλλα κομμάτια στην κάθε θέση που ίσως αποδίδουν καλύτερα με χαμηλότερες τιμές. Η αρχική μου σκέψη είναι αυτή:

1. Πύργος:

CORSAIR GRAPHITE SERIES 230T WINDOWED COMPACT MID TOWER CASE BATTLESHIP GREY 81.90 €

2. Μητρική:

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 158.90 €

3. Ram:

KINGSTON HX318C10FK2/16 16GB (2X8GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT

156.69 €

4. Επεξεργαστής:

AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX 169.80 €

5. Τροφοδοτικό:

COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU) 90.90 €

6. Ψύξη επεξεργαστή:

CORSAIR HYDRO SERIES H55 QUIET CPU COOLER (120MM) 69.90 €

7. Σκληρός Δίσκος:

SEAGATE ST2000DM001 2TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 79.13 €

8. Κάρτα Γραφικών: Σκέφτομαι για μία GTX970 που είναι κοντά στα 400 ευρώ! 

Συνολικά έχουμε ένα ποσό περίπου στα 1200 ευρώ! Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη για όσα διάλεξα ξεχωριστά και συνολικά και αν μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους ώστε να μειώσω την τιμή χωρίς όμως να επηρεάζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι θέλω να "ζήσει" αρκετά χρόνια ο υπολογιστής δίχως αναβαθμίσεις (δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια για αυτές!). Συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχω κάνει "τραγικά" λάθη αλλα όπως σας είπα πρώτη φορά ασχολούμαι τόσο!  :-)

Θυμαμαι σε αλλο post που καποιως ελεγε οτι ειχε βαρεθει να διαβαζει για ατομα που γραφουν οτι θελουν να παιζουν τα παντα στα Ultra για χρονια και να ενα παραδειγμα :P Κατα τα αλλα οτι ειπε ο Physician

Οθόνη έχεις;

Δες την πρόταση μου

attachicon.gifa.jpg

Γενικα η συγκεκριμενη υλοποιηση της Evga δεν ειναι καλη,γιαυτο και η χαμηλη τιμη σε σχεση με την Ftw.

Έχει περιθώριο στο budget. Μη τσιγκουνευτεί στο κουτί. Βάλε ένα καλύτερο.

Και μία από μένα στο όριο του budget:

attachicon.gifΣύνθεση 1200€.png

Παίρνει τον ssd με τον κωδικό προσφοράς (-20€) και βάζει ένα dvd-rw.

H επιλογή Ζ97 έγινε για τις ωραίες μνήμες που έχει προσφορά το e-shop στα 77€ και είναι στα 2400. Γιατί όχι (λέω εγώ); 

Μαρεσει η επιλογη των Ram καθως ειναι σχεδον 10ευρω φθηνοτερες απο τις παραπανω Ares,για τροφοδοτικο θα προτεινα το παραπανω Coolermaster το οποιο μπορει να μην ειναι GOld οπως το Superflower αλλα κοστιζει 20ευρω λιγοτερα και εχει και αυτο 5 χρονια εγγυηση.Στα υπολοιπα συμφωνω.Σε Ssd μπορει να παει και στον Crucial http://www.e-shop.gr/crucial-ct240m500ssd1-m500-240gb-25-ssd-sata3-p-PER.320847που ειναι 20ευρω φθηνοτερος.

Μαρεσει η παραπανω συνθεση απλα θα κοιταζα σε μεγαλυτερο κουτι λογω της μεγαλης καρτας γραφικων ή σε αλλη υλοποιηση(δινει και δωρεαν παιχνιδι το Eshop με αγορα Asus 970 και το παιχνιδι εχει αξια γυρω στα 25ευρω με βαση τις αγγελιες.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι σε αλλο post που καποιως ελεγε οτι ειχε βαρεθει να διαβαζει για ατομα που γραφουν οτι θελουν να παιζουν τα παντα στα Ultra για χρονια και να ενα παραδειγμα :P

Βρε ποιον μου θυμίζει..  :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδες, αυριο πρωι παραλαμβανω το PC :)

Θελω να παρω και ενα καλο πληκτρολογιο κ' ποντικι και ενα ασυρματο χειριστηριο. Τι προτεινετε?
Αυτο δεν τα εβαλα αρχικα στην παραγγελεια γιατι πιστευω ειναι καλυτερα να τα δω απο κοντα και να τα πιασω, θα παω και στο Πλαισιο μετα το απογευμα να δω τι εχουν.

Εχω και 2 χειριστηρια PS3, τα οποια εχω δει οτι τα συνδεουν στο PC. Αξιζουν αυτα? Ή να παρω καποιο καλυτερο?

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδες, αυριο πρωι παραλαμβανω το PC :)

Θελω να παρω και ενα καλο πληκτρολογιο κ' ποντικι και ενα ασυρματο χειριστηριο. Τι θα μου προτεινατε?

Αυτο δεν τα εβαλα αρχικα στην παραγγελεια γιατι πιστευω ειναι καλυτερα να τα δω απο κοντα και να τα πιασω, θα παω και στο Πλαισιο μετα το απογευμα να δω τι εχουν.

Εχω και 2 χειριστηρια PS3, τα οποια εχω δει οτι τα συνδεουν στο PC. Αξιζουν αυτα? Ή να παρω καποιο καλυτερο?

Λοιπον σε Controllers εχεις τα παρακατω

http://www.skroutz.gr/s/72740/Microsoft-Xbox-360-Controller-for-Windows.html?from=catspanαπο Ασυρματο

http://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-F710-Wireless-Gamepad.html?keyphrase=Logitech+f710

Ενσυρματο

http://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-F310-Gamepad.html?keyphrase=Logitech+f310

Πες μας και ποσα χρηματα διαθετεις για ποντικι και Keyboard και τι παιχνιδια παιζεις κυριως.

Δημοσ.

Παιδιά καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας! Να διευκρινίσω οτι ξέρω πολύ καλά πως δεν γίνεται να με βγάλει η κάρτα 7 χρόνια στο ultra :P αλλα ντάξει δεν μπορώ να πιστέψω πως θα δώσω 400 ευρώ για μια κάρτα γραφικών που τα πρώτα 3 άντε 2 χρόνια (όπως είπα και αρχικά;ρ) δεν θα σηκώνει τα περισσότερα παιχνίδια στο high! Οθόνη όχι δεν κοίταξα ακόμη να σας πω την αλήθεια απορροφήθηκα με το κουτί αλλά θα προτιμούσα να μη ξοδευτούν πολλά λεφτά εκεί! Σε τι τιμή μπορείς να βρείς μια ποιοτική οθόνη γύρω στις 20 με 22 ίντσες αλήθεια; Βλέπω πως όλοι προτείνεται επεξεργαστή Intel. Δεν είναι τόσο καλός ο FX-8350; Για το SSD να ξέρετε οτι δεν θα με πείραζε και να μην βάλω κατευθείαν γιατί με τους σκληρούς που έχω τώρα ότι και να πάρω καλύτερο θα είναι και θα δω διαφορά! :P Το build το δικό μου ή τέλος πάντων τα βασικά απο αυτο (Motherboard,  επεξεργαστής, κάρτα γραφικών) καλές επιλογές ή ούτε καν;

Δημοσ.

Πληκτρολογιο και ποντικι θελω κατι καλο, απο τιμες δεν γνωριζω καθολου για να σας πω αλλα δεν εχω προβλημα, απλα κατι αρκετα καλο που να αξιζει και τα χρηματα του.
Απο παιχνιδια παιζω σχεδον τα παντα εκτως απο MMO, περισσοτερο απ'ολα παιζω τα Battlefield, μετα παιζω Far Cry 3 και 4, Counter Strike GO, Assasings Creed Black Flag & Unity, Company of Heroes 2, Alien Isolation, Ryse, και Metro Last Light Redux. Οταν παρω το PC θα παρω και αλλα πολλα.

Χειριστηριο θα ηθελα ασυρματο γιατι μπορει να παιζω και απο το κρεβατι καμια φορα (απεχει 1,5-2 μετρα).
Αυτο το Logitech F710 μου φαινεται καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...