Προς το περιεχόμενο

Gaming pc build ! Help !

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giout είπε

Δεν γράφεις τι τιμή και για ποια χρήση προορίζεται.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, giout είπε

290 ευρω και κυριως για games

Εκτός του είναι παλιά πλατφόρμα δεν αξίζει σαν τιμή. Αν τα υπολογίσεις ουσιαστικά σου δίνει φθηνότερα μόνο τον επεξεργαστή. Όχι και από μένα. Μάσε και άλλα χρήματα γύρω στο 400άρι να πάρεις κάτι καινούργιο που είναι πολύ καλύτερο.

• Like 1

παιδια γεια χαρα....εχω εναν επεξεργαστη AMD Phenom II X4 955

τροφοδοτικο 550w

ram 2x2gb kingstom ddr3

δισκους        111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD)   
                                                          233GB Western Digital WDC WD25 00YS-01SHB1 SATA Disk Device (SATA)

τι μητρικη μπορω να παρω (αν μπορω) για να ταιριαξω τα παραπανω?

15 λεπτά πριν, goyili είπε

παιδια γεια χαρα....εχω εναν επεξεργαστη AMD Phenom II X4 955

τροφοδοτικο 550w

ram 2x2gb kingstom ddr3

δισκους        111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD)   
                                                          233GB Western Digital WDC WD25 00YS-01SHB1 SATA Disk Device (SATA)

τι μητρικη μπορω να παρω (αν μπορω) για να ταιριαξω τα παραπανω?

Πουλάς επεξεργαστή και μνήμες και αγοράζεις

AMD R3 2200G

ASROCK AB350M PRO 4

G. SKILL 8GB DDR4 3000Mhz

Μην δώσεις ούτε €€€ στο AM3 σύστημα.

• Like 3

Στις 11/6/2018 στις 9:03 ΜΜ, jeandoumpier είπε

Ναι,τόσο μικρή. Μην ψάχνεις αξιοσημείωτες διαφορές στις 1050ti γιατί απλά δεν υπάρχουν, budget τίμιες κάρτες είναι. Στην δύσκολη αν θέλει κάνει ένα ελεγχόμενο oc από το πρόγραμμα της palit μήπως κερδίσει 3-4 fps και αν. Η τιμή το πρώτο κριτήριο - στη συγκεκριμένη περίπτωση και η διαθεσιμότητα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένει για να πάρει την aero αφού υπάρχει ετοιμοπαράδοτη η palit στα ίδια χρήματα από το ίδιο κατάστημα με τα υπόλοιπα κομμάτια. Τέλος πάντων, το ξεχειλώσαμε το θέμα, πάμε παρακάτω.

Να το ξέρω κι εγώ αυτό, τότε.  Όταν πάρω για μένα κάρτα, να μην δώσω παραπάνω λεφτά χωρίς λόγο.

Ναι,τόσο μικρή. Μην ψάχνεις αξιοσημείωτες διαφορές στις 1050ti γιατί απλά δεν υπάρχουν, budget τίμιες κάρτες είναι. Στην δύσκολη αν θέλει κάνει ένα ελεγχόμενο oc από το πρόγραμμα της palit μήπως κερδίσει 3-4 fps και αν. Η τιμή το πρώτο κριτήριο - στη συγκεκριμένη περίπτωση και η διαθεσιμότητα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένει για να πάρει την aero αφού υπάρχει ετοιμοπαράδοτη η palit στα ίδια χρήματα από το ίδιο κατάστημα με τα υπόλοιπα κομμάτια. Τέλος πάντων, το ξεχειλώσαμε το θέμα, πάμε παρακάτω.

Να το ξέρω κι εγώ αυτό, τότε.  Όταν πάρω για μένα κάρτα, να μην δώσω παραπάνω λεφτά χωρίς λόγο.

Στις 12/6/2018 στις 1:15 ΜΜ, laradoomed123 είπε

Παίδες, ξέρει κανείς αν το Ask Adam έχει δωρεάν συναρμολόγηση?

Δεν ξέρω. Θα ρωτήσω, όμως.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2018 στις 1:19 ΠΜ, adtakhs είπε

Πουλάς επεξεργαστή και μνήμες και αγοράζεις

AMD R3 2!200G

ASROCK AB350M PRO 4

G. SKILL 8GB DDR4 3000Mhz

Μην δώσεις ούτε €€€ στο AM3 σύστημα.

ενας φιλος θελει να φτιάξει ενα pc για  ηχοληψία το ποσο που θελει να διαθέσει ειναι 550 ευρω ...Τι μπορει να παρει σε αυτα τα λεφτα ?

Επεξ/σία από life is music

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, Marat72 είπε

Θελω ενα μηχανημα για games  , buget 550 eυρω , να παω σε amd ryzen ?

Το μαγαζί είναι το mustshop

Θα ζητήσεις bios update

image.png.a8a98b1f9419dd00af57fef54dded7e2.png

Σε intel με pentium και gtx 1060 στα 566 απο quickshop

image.png.34c483a75c63744382f1b50cc9d0b250.png

10 ώρες πριν, radiohead είπε

Το μαγαζί είναι το mustshop

Θα ζητήσεις bios update

image.png.a8a98b1f9419dd00af57fef54dded7e2.png

Σε intel με pentium και gtx 1060 στα 566 απο quickshop

image.png.34c483a75c63744382f1b50cc9d0b250.png

Καλημέρα radiohead θέλει να φτιάξει ένας φίλος ένα pc γ ηχοληψία ....Γ δώσε μ μία σύνθεση σε amd και ιντελ το μπάτζετ είναι 550 ευρώ 

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, life is music είπε

Καλημέρα radiohead θέλει να φτιάξει ένας φίλος ένα pc γ ηχοληψία ....Γ δώσε μ μία σύνθεση σε amd και ιντελ το μπάτζετ είναι 550 ευρώ 

Συμπλήρωσε τη φόρμα ολοκληρωμένη για να σου απαντήσουν τα παιδιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...