GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ Δύσκολα. Αναγκαστικά πρέπει να ανέβεις budget αλλιώς θα έχεις μία απο τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, radiohead είπε Δύσκολα. Αναγκαστικά πρέπει να ανέβεις budget αλλιώς θα έχεις μία απο τα ίδια. Δεν θέλω να ανέβω, οπότε μένω με το v21 ή βρίσκω μεταχειρισμένο prodigy m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Σκέφτομαι τελικά αντι να προβώ σε αγορά του 1600 να παω σε 2600 και μητρική x470 αναγκαστικά μεσω της amd βρήκα αυτο site https://www.newegg.com/global/gr είναι αξιόπιστο με εγγυήσεις doa ξέρει κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δε νομίζω ότι το Newegg στέλνει Ελλάδα. Άσε που το συγκεκριμένο είναι Αμερική οπότε θα πληρώσεις τα κερατιάτικα στο τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 4/15/2018 στις 3:02 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ Εμένα από τα μικρά show box μου αρέσει πολύ αυτό: https://www.pollin.de/p/pc-gehaeuse-kolink-satellite-mini-itx-schwarz-703173 Δυστυχώς πρέπει να πάρεις mITX μητρική ή mATX μέχρι 22κάτι x 18κάτι. Αλλά χωράει γομάρια cooler επειδή το PSU είναι στο μπροστινό μέρος και όχι πάνω από τον επεξεργαστή (λέγε με Sugo sg13). Σκέψου το μήπως αλλάξεις μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, DjAkis είπε Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα Θα άλλαξε πρόσφατα τότε γιατί ήταν αλλιώς παλιά. Πάντως σαν κατάστημα έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε να προχωρήσεις μια παραγγελία να δεις αν σου βάζει φόρους αλλά και πόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Physiciant είπε Θα άλλαξε πρόσφατα τότε γιατί ήταν αλλιώς παλιά. Πάντως σαν κατάστημα έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε να προχωρήσεις μια παραγγελία να δεις αν σου βάζει φόρους αλλά και πόσο. Θα δοκιμάσω γτ έχει καλές τιμές και ενα 20€ μεταφορικά δεν είναι πολλα να δω και αν όντως στέλνει και το τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, DjAkis είπε Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα Παλαιότερα που πήγα να παραγγείλω παρόλο που είχε την ελληνική σημαία όπως γράφεις, εν τέλει δεν έστελνε Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Παλαιότερα που πήγα να παραγγείλω παρόλο που είχε την ελληνική σημαία όπως γράφεις, εν τέλει δεν έστελνε Ελλάδα. Αρα τσάμπα κοιταω τότε θα περιμένω σκρουτζομαγαζο για 2600 ευχαριστώ γτην πληροφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Εμένα από τα μικρά show box μου αρέσει πολύ αυτό: https://www.pollin.de/p/pc-gehaeuse-kolink-satellite-mini-itx-schwarz-703173 Δυστυχώς πρέπει να πάρεις mITX μητρική ή mATX μέχρι 22κάτι x 18κάτι. Αλλά χωράει γομάρια cooler επειδή το PSU είναι στο μπροστινό μέρος και όχι πάνω από τον επεξεργαστή (λέγε με Sugo sg13). Σκέψου το μήπως αλλάξεις μητρική. Πραγματικα ομορφο αλλα δεν προκειται να αλλαξω μητρικη για ενα κουτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, DjAkis είπε Αρα τσάμπα κοιταω τότε θα περιμένω σκρουτζομαγαζο για 2600 ευχαριστώ γτην πληροφορία Ρώτα και στα αντίστοιχα θέματα που υπάρχουν για αγορές από το εξωτερικό αν υπάρχει τρόπος να παραγγείλεις από το newegg. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, DjAkis είπε Αρα τσάμπα κοιταω τότε θα περιμένω σκρουτζομαγαζο για 2600 ευχαριστώ γτην πληροφορία Από τις 19 κοιτα σε αμαζον Αγγλίας και Γερμανίας και άσε τα newegg... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, leros2004 είπε Από τις 19 κοιτα σε αμαζον Αγγλίας και Γερμανίας και άσε τα newegg... Απο 19 θα πέσει έρευνα αγοράς παντου και αμαζον Αγγλίας εννοείτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα