Προς το περιεχόμενο

Gaming pc build ! Help !

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Καλησπέρα σας, ψάχνω μικρο κουτί (mini) να στεγάσει matx μητρική (pc2 υπογραφής) και να χωράει την hyper 212. Μαρεσει πολύ το prodigy m. Κοιτάω σε στυλ κούτα πιο μικρό και πιο βολικό από αυτό που έχω τώρα (thermaltake v21). Μέχρι 50-60€. Ευχαριστώ

Δύσκολα. Αναγκαστικά πρέπει να ανέβεις budget αλλιώς θα έχεις μία απο τα ίδια.

9 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δύσκολα. Αναγκαστικά πρέπει να ανέβεις budget αλλιώς θα έχεις μία απο τα ίδια.

Δεν θέλω να ανέβω, οπότε μένω με το v21 ή βρίσκω μεταχειρισμένο prodigy m

Σκέφτομαι τελικά αντι να προβώ σε αγορά του 1600 να παω σε 2600 και μητρική x470 αναγκαστικά μεσω της amd βρήκα αυτο site https://www.newegg.com/global/gr είναι αξιόπιστο με εγγυήσεις doa ξέρει κανείς ?

Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα

Στις 4/15/2018 στις 3:02 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε

Εμένα από τα μικρά show box μου αρέσει πολύ αυτό: https://www.pollin.de/p/pc-gehaeuse-kolink-satellite-mini-itx-schwarz-703173

Δυστυχώς πρέπει να πάρεις mITX μητρική ή mATX μέχρι 22κάτι x 18κάτι. Αλλά χωράει γομάρια cooler επειδή το PSU είναι στο μπροστινό μέρος και όχι πάνω από τον επεξεργαστή (λέγε με Sugo sg13). Σκέψου το μήπως αλλάξεις μητρική. :)

16 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Στελνει Ελλάδα κανονικά τα μεταφορικά ειναι 20€ περίπου σε οτι πάρεις εαν μπεις δείχνει και την ελληνική σημαία τώρα για τελωνείο δεν είδα τίποτα

Θα άλλαξε πρόσφατα τότε γιατί ήταν αλλιώς παλιά. Πάντως σαν κατάστημα έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε να προχωρήσεις μια παραγγελία να δεις αν σου βάζει φόρους αλλά και πόσο.

4 λεπτά πριν, Physiciant είπε

Θα άλλαξε πρόσφατα τότε γιατί ήταν αλλιώς παλιά. Πάντως σαν κατάστημα έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε να προχωρήσεις μια παραγγελία να δεις αν σου βάζει φόρους αλλά και πόσο.

Θα δοκιμάσω γτ έχει καλές τιμές και ενα 20€ μεταφορικά δεν είναι πολλα να δω και αν όντως στέλνει και το τελωνείο

25 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Παλαιότερα που πήγα να παραγγείλω παρόλο που είχε την ελληνική σημαία όπως γράφεις, εν τέλει δεν έστελνε Ελλάδα.

1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Παλαιότερα που πήγα να παραγγείλω παρόλο που είχε την ελληνική σημαία όπως γράφεις, εν τέλει δεν έστελνε Ελλάδα.

Αρα τσάμπα κοιταω τότε θα περιμένω σκρουτζομαγαζο για 2600 ευχαριστώ γτην πληροφορία

1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Εμένα από τα μικρά show box μου αρέσει πολύ αυτό: https://www.pollin.de/p/pc-gehaeuse-kolink-satellite-mini-itx-schwarz-703173

Δυστυχώς πρέπει να πάρεις mITX μητρική ή mATX μέχρι 22κάτι x 18κάτι. Αλλά χωράει γομάρια cooler επειδή το PSU είναι στο μπροστινό μέρος και όχι πάνω από τον επεξεργαστή (λέγε με Sugo sg13). Σκέψου το μήπως αλλάξεις μητρική. :)

Πραγματικα ομορφο αλλα δεν προκειται να αλλαξω μητρικη για ενα κουτι!:P

10 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Αρα τσάμπα κοιταω τότε θα περιμένω σκρουτζομαγαζο για 2600 ευχαριστώ γτην πληροφορία

Ρώτα και στα αντίστοιχα θέματα που υπάρχουν για αγορές από το εξωτερικό αν υπάρχει τρόπος να παραγγείλεις από το newegg.

• Like 1

30 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Από τις 19 κοιτα σε αμαζον Αγγλίας και Γερμανίας και άσε τα newegg...

9 ώρες πριν, leros2004 είπε

Από τις 19 κοιτα σε αμαζον Αγγλίας και Γερμανίας και άσε τα newegg...

Απο 19 θα πέσει έρευνα αγοράς παντου και αμαζον Αγγλίας εννοείτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...