Προς το περιεχόμενο

Gaming pc build ! Help !

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

Σας επρηξα και σε αλλο θεμα...

αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω)

2018-04-01 19_49_20.jpg

Μην πάρεις παλιά πλατφόρμα. Με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις καλύτερο και πιο μοντέρνο σύστημα. Έχει απαντηθεί το ερώτημά σου στο άλλο θέμα.

Επεξ/σία από tanasen01
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω)

2018-04-01 19_49_20.jpg

Αν τα εβρισκες μεταχειρισμενα θα τρωγοταν, αλλα καινουργια σου λεμε ξεχνα τα. Τι δεν καταλαβαινεις;

12 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

Core i5-6500 με τι μητρικη και μνημες τον πλαισιωνω?

βρε αγορινα στο ειπανε τα παιδια τοσες φορες...ο μονος λογος να πας σε παλαιοτερο ειναι αν εχεις ηδη μητρικη...η τα βρεις ολα τσαμπα..

αλλιως και ο ι3 8100 π.χ ο καινουργιος που εχει 90ε καλυτερος ειναι απο αυτον ... ... και αφου υπαρχει ηδη αλλο θεμα συζητησε το εκει αν θες κατι αλλο γιατι δε γνωριζω τι ακριβως θελεις..

Στις 1-4-2018 στις 7:00 ΜΜ, InsertCoinToJoi είπε

2018-04-01 19_49_20.jpg

απλά τραγικές επιλογές... 

34 λεπτά πριν, splanis είπε

Σε τι υστερεί το σύστημα της υπογραφής μου για stream? Προσπαθώ να στριμαρω pubg αλλά έχω πολύ fps drop και stutter. 

Vdsl 30/3

Ram

Πάντως είναι και το game για τ’αναθεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 16 θα πηγαινει καλυτερα λες; 

παρατηρω οτι το περισσοτερο stutter υπαρχει στην αρχη του γκειμ στο landing, που έτσι κι αλλιως υπηρχε αλλα με το obs παραπαει(40-50 fps δηλαδή), αλλά γενικά στην συνέχεια ψιλοκαλά παίζω

21 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ram

Πάντως είναι και το game για τ’αναθεμα

Επεξ/σία από splanis

Ένα στικάκι ακόμα χαμένο δεν πάει. Σίγουρα θα δώσει κάτι πιθανώς όχι το αναμενόμενο αλλά σου είπα είναι λόγω game.

20 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ένα στικάκι ακόμα χαμένο δεν πάει. Σίγουρα θα δώσει κάτι πιθανώς όχι το αναμενόμενο αλλά σου είπα είναι λόγω game.

ας πουμε με 1070 ή 8600/8700k θα επαιζα καλυτερα; εννοω τι θελει το στριμ gpu η cpu?

4 ώρες πριν, splanis είπε

με 16 θα πηγαινει καλυτερα λες; 

παρατηρω οτι το περισσοτερο stutter υπαρχει στην αρχη του γκειμ στο landing, που έτσι κι αλλιως υπηρχε αλλα με το obs παραπαει(40-50 fps δηλαδή), αλλά γενικά στην συνέχεια ψιλοκαλά παίζω

κοιτα δε ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικως αν δε το εχεις κανει ηδη δοκιμασε να κλεισεις το vsync και να βαλεις bordeless ...

η αλλιως μπορεις και να το κολλησεις π.χ στα 40φπς μεσω msi afterburner/riva tuner

Το vsync κλειστό το έχω. Φαντάζομαι εννοείς όχι fullscreen έτσι; δεν έχει διαφορά το Χα δοκιμάσει. 

Γιατί να το 40φπς πως θα παίζω; :P

2 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

κοιτα δε ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικως αν δε το εχεις κανει ηδη δοκιμασε να κλεισεις το vsync και να βαλεις bordeless ...

η αλλιως μπορεις και να το κολλησεις π.χ στα 40φπς μεσω msi afterburner/riva tuner

Μόλις τώρα, splanis είπε

Το vsync κλειστό το έχω. Φαντάζομαι εννοείς όχι fullscreen έτσι; δεν έχει διαφορά το Χα δοκιμάσει. 

Γιατί να το 40φπς πως θα παίζω; :P

oxi fullscreen... θα λεει πιθανων η windowed fullscreen η bordeless συνηθως ...

αυτο το κανεις για να μην εχεις tearing λογω του κλειστου vsync και για να μη κανει stutteting οταν παιζουν τα φπς κατω απο 60

αλλα αν το εχεις κλειστο τοτε δε ξερω :P ...

οσο για το streaming απο οσο γνωριζω θελει επεξεργαστη δυνατο και οι ryzen νομιζω ειναι καλυτεροι γενικως για κατι τετοια λογο των πολλαπλων 

threads...

Για αγορά υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε : 850

Χρήση υπολογιστή : Gaming και απλη χρηση  (απο games pubg , league of legends , fortnite )

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: OXI

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. OXI

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Από ένα κατάστημα με συναρμολόγηση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?   Θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .   ΟΧΙ θα μπουν windows 10.

Το δίλημα είναι το εξής. Περιμένουμε τους νέους ryzen ? Επίσης αξίζει για i5 8400? Το build που σκεφτόμουν ειναι με r5 1600 και gtx 1060 6gb . Κάθε πρόταση δεκτή 

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=B360&order_by=pricevat&order_dir=as τώρα με τις καινούργιες μητρικες μάλλον για 8400 αφού λες για gaming. Έπεσαν και λίγο οι τιμές απ τις κάρτες οπότε σε καλή περίοδο έπεσες :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...