tanasen01 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε Σας επρηξα και σε αλλο θεμα... αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω) Μην πάρεις παλιά πλατφόρμα. Με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις καλύτερο και πιο μοντέρνο σύστημα. Έχει απαντηθεί το ερώτημά σου στο άλλο θέμα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από tanasen01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε Σας επρηξα και σε αλλο θεμα... αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω) Αν τα εβρισκες μεταχειρισμενα θα τρωγοταν, αλλα καινουργια σου λεμε ξεχνα τα. Τι δεν καταλαβαινεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Core i5-6500 με τι μητρικη και μνημες τον πλαισιωνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε Core i5-6500 με τι μητρικη και μνημες τον πλαισιωνω? βρε αγορινα στο ειπανε τα παιδια τοσες φορες...ο μονος λογος να πας σε παλαιοτερο ειναι αν εχεις ηδη μητρικη...η τα βρεις ολα τσαμπα.. αλλιως και ο ι3 8100 π.χ ο καινουργιος που εχει 90ε καλυτερος ειναι απο αυτον ... ... και αφου υπαρχει ηδη αλλο θεμα συζητησε το εκει αν θες κατι αλλο γιατι δε γνωριζω τι ακριβως θελεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 1-4-2018 στις 7:00 ΜΜ, InsertCoinToJoi είπε Σας επρηξα και σε αλλο θεμα... αυτα ειναι συμβατα? θα εχω καπου bootleneck? καποιο θεμα? Να δωσω φορα? (SSD εχω) απλά τραγικές επιλογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Σε τι υστερεί το σύστημα της υπογραφής μου για stream? Προσπαθώ να στριμαρω pubg αλλά έχω πολύ fps drop και stutter. Vdsl 30/3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, splanis είπε Σε τι υστερεί το σύστημα της υπογραφής μου για stream? Προσπαθώ να στριμαρω pubg αλλά έχω πολύ fps drop και stutter. Vdsl 30/3 Ram Πάντως είναι και το game για τ’αναθεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) με 16 θα πηγαινει καλυτερα λες; παρατηρω οτι το περισσοτερο stutter υπαρχει στην αρχη του γκειμ στο landing, που έτσι κι αλλιως υπηρχε αλλα με το obs παραπαει(40-50 fps δηλαδή), αλλά γενικά στην συνέχεια ψιλοκαλά παίζω 21 λεπτά πριν, radiohead είπε Ram Πάντως είναι και το game για τ’αναθεμα Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Ένα στικάκι ακόμα χαμένο δεν πάει. Σίγουρα θα δώσει κάτι πιθανώς όχι το αναμενόμενο αλλά σου είπα είναι λόγω game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, radiohead είπε Ένα στικάκι ακόμα χαμένο δεν πάει. Σίγουρα θα δώσει κάτι πιθανώς όχι το αναμενόμενο αλλά σου είπα είναι λόγω game. ας πουμε με 1070 ή 8600/8700k θα επαιζα καλυτερα; εννοω τι θελει το στριμ gpu η cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, splanis είπε με 16 θα πηγαινει καλυτερα λες; παρατηρω οτι το περισσοτερο stutter υπαρχει στην αρχη του γκειμ στο landing, που έτσι κι αλλιως υπηρχε αλλα με το obs παραπαει(40-50 fps δηλαδή), αλλά γενικά στην συνέχεια ψιλοκαλά παίζω κοιτα δε ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικως αν δε το εχεις κανει ηδη δοκιμασε να κλεισεις το vsync και να βαλεις bordeless ... η αλλιως μπορεις και να το κολλησεις π.χ στα 40φπς μεσω msi afterburner/riva tuner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Το vsync κλειστό το έχω. Φαντάζομαι εννοείς όχι fullscreen έτσι; δεν έχει διαφορά το Χα δοκιμάσει. Γιατί να το 40φπς πως θα παίζω; 2 λεπτά πριν, Ghost007 είπε κοιτα δε ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικως αν δε το εχεις κανει ηδη δοκιμασε να κλεισεις το vsync και να βαλεις bordeless ... η αλλιως μπορεις και να το κολλησεις π.χ στα 40φπς μεσω msi afterburner/riva tuner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Το vsync κλειστό το έχω. Φαντάζομαι εννοείς όχι fullscreen έτσι; δεν έχει διαφορά το Χα δοκιμάσει. Γιατί να το 40φπς πως θα παίζω; oxi fullscreen... θα λεει πιθανων η windowed fullscreen η bordeless συνηθως ... αυτο το κανεις για να μην εχεις tearing λογω του κλειστου vsync και για να μη κανει stutteting οταν παιζουν τα φπς κατω απο 60 αλλα αν το εχεις κλειστο τοτε δε ξερω ... οσο για το streaming απο οσο γνωριζω θελει επεξεργαστη δυνατο και οι ryzen νομιζω ειναι καλυτεροι γενικως για κατι τετοια λογο των πολλαπλων threads... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokorikoue Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Για αγορά υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 850 Χρήση υπολογιστή : Gaming και απλη χρηση (απο games pubg , league of legends , fortnite ) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: OXI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. OXI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα με συναρμολόγηση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ θα μπουν windows 10. Το δίλημα είναι το εξής. Περιμένουμε τους νέους ryzen ? Επίσης αξίζει για i5 8400? Το build που σκεφτόμουν ειναι με r5 1600 και gtx 1060 6gb . Κάθε πρόταση δεκτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=B360&order_by=pricevat&order_dir=as τώρα με τις καινούργιες μητρικες μάλλον για 8400 αφού λες για gaming. Έπεσαν και λίγο οι τιμές απ τις κάρτες οπότε σε καλή περίοδο έπεσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα