Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 11:52 ΜΜ, johnmayson είπε http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AX370M-Gaming-3-rev-1x#kf αφου εχει ακομα αυτο το κειμενακι δε μπορουμε να ξερουμε τι ισχυει αρα το καλυτερο ειναι να ζητησουμε αναβαθμιση στο bios ακομα και αν ειναι εκδοση 1,χ η μητρικη. Πιο λιανα δε γινεται αδερφε στο ειπα απο την πρωτη στιγμη στο πρωτο μηνυμα.Ολες οι rev.1.x ερχονται με bios F1 γυρνα πισω να δεις στο ειχα κοκκινισμενο σε εικονα. Δευτερη απαντηση απο gigabyte Answer: Are you asking the CPU? for example which CPU For example all the MB from BIOS F1 support Ryzen 5 2400G and Ryzen 3 2200G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, music_lover είπε Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω την Asrock Z370 Extreme4 και την βλέπω διαθέσιμη μόνο απο skroutzo μάγαζα. Επειδή είμαι απο επαρχία και αγχώνομαι για το θέμα της εγγύησης και τα περσσότερα είναι απο Αθήνα, θέλω να ρωτήσω είναι όλα άξια εμπιστοσύνης? https://www.skroutz.gr/s/12980005/Asrock-Z370-Extreme4.html Ευχαριστώ! Για ποιο cpu την θέλεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Για ποιο cpu την θέλεις ? 8600k ή 8700k αλλά δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω..τώρα είμαι με 4690k και κύρια χρήση τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, radiohead είπε Πιο λιανα δε γινεται αδερφε στο ειπα απο την πρωτη στιγμη στο πρωτο μηνυμα.Ολες οι rev.1.x ερχονται με bios F1 γυρνα πισω να δεις στο ειχα κοκκινισμενο σε εικονα. Δευτερη απαντηση απο gigabyte Answer: Are you asking the CPU? for example which CPU For example all the MB from BIOS F1 support Ryzen 5 2400G and Ryzen 3 2200G. απο τη στιγμη που στη σελιδα της μητρικης με bios 1.x γραφει αυτο AMD introduces the latest Ryzen™ 2000 series processors to provide the computing power for budget gaming need. GIGABYTE's full line of AMD AM4 chipset motherboards perfectly fit the latest AMD Ryzen™ 2000 series processors computing performance and integrated graphics output. Users can enjoy the benefits brought by AMD Ryzen™ 2000 series processors by just simply downloading and upgrading the latest BIOS. latest BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, johnmayson είπε απο τη στιγμη που στη σελιδα της μητρικης με bios 1.x γραφει αυτο AMD introduces the latest Ryzen™ 2000 series processors to provide the computing power for budget gaming need. GIGABYTE's full line of AMD AM4 chipset motherboards perfectly fit the latest AMD Ryzen™ 2000 series processors computing performance and integrated graphics output. Users can enjoy the benefits brought by AMD Ryzen™ 2000 series processors by just simply downloading and upgrading the latest BIOS. latest BIOS. Ρε ΄συ σε όλες το γράφει αυτό. Απάντηση απο gigabyte σου έβαλα τι άλλο θες; τελευταία φως φανάρι απόδειξη Και η x370 pro4 επίσης η οποία βγήκε προσφάτως και το αντιλαμβάνεσαι απο την ημερομηνία Δες το first released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, music_lover είπε 8600k ή 8700k αλλά δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω..τώρα είμαι με 4690k και κύρια χρήση τα games. περίμενε λίγο ακόμα να βγουν οι καινούργιοι ryzen και πήγαινε καρφί για 8700k, σίγουρα θα υπάρξει πτώση τιμής, είναι το αποτέλεσμα του ανταγωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, leros2004 είπε περίμενε λίγο ακόμα να βγουν οι καινούργιοι ryzen και πήγαινε καρφί για 8700k, σίγουρα θα υπάρξει πτώση τιμής, είναι το αποτέλεσμα του ανταγωνισμού Δεν έχεις και άδικο, μια χαρά τα πάω προς το παρόν με τον 4690k, σε οθόνη 60 hrz παίζω ακόμη οπότε δεν υπάρχει βιασύνη. Είχα αμφιβολίες σχετικά με το αν ο 4690k κάνει bottleneck την gtx1070 αλλά απο αυτά που διάβασα και τις μετρήσεις που έκανα δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Αν κάποιος έχει αποδείξεις περί αυτού εδώ είμαστε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από music_lover 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ποιο τροφοδοτικό προτείνετε σε νορμάλ λεφτά ? Το υπόλοιπο PC είναι: CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz - GPU: NVIDIA Gigabyte GeForce GTX1060 3GB (GV-N1060WF2OC-3GD) - RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600MHz - MOTHERBOARD: Z87 Extreme3 - SSD: Samsung 850 Evo 250GB - HDD: Seagate Barracuda 1TB PSU: Coolermaster RS-700W D3- Monitor: LG 23MP68VQ-P - OS: Windows 10 64bit Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από ThanosR92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Θα ρωτήσεις εδώ αναφέροντας και το ποσό που θες να διαθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kokosakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 καλησπερα και απο εμενα παιδια.θα με ενδιεφερε η αγορα ηλεκτρονικου υπολογιστη για χρηση σε επαγγελματικο χωρο φαρμακειου.θελω απλα να υποστηριζει ενα προγραμμα μηχανοργανωσης φαρμακειου και βασικες λειτουργιες. Δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 400 ευρω.ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Kokosakis είπε καλησπερα και απο εμενα παιδια.θα με ενδιεφερε η αγορα ηλεκτρονικου υπολογιστη για χρηση σε επαγγελματικο χωρο φαρμακειου.θελω απλα να υποστηριζει ενα προγραμμα μηχανοργανωσης φαρμακειου και βασικες λειτουργιες. Δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 400 ευρω.ευχαριστω προκαταβολικα Συμπλήρωσε την φόρμα της αρχικής σελίδας πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, Kokosakis είπε καλησπερα και απο εμενα παιδια.θα με ενδιεφερε η αγορα ηλεκτρονικου υπολογιστη για χρηση σε επαγγελματικο χωρο φαρμακειου.θελω απλα να υποστηριζει ενα προγραμμα μηχανοργανωσης φαρμακειου και βασικες λειτουργιες. Δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 400 ευρω.ευχαριστω προκαταβολικα Με τιμολόγιο θα αγοραστεί; Αν ναι τα 400€ είναι τα καθαρά που δίνεις; Το πρόγραμμα αυτό με τι λειτουργικό είναι συμβατό; Λογικά και ένα refurbished θα αρκεί για αυτή τη δουλειά αλλά αφού δίνεις μέχρι 400€ κοίτα κάποιο καινούριο έτοιμο σε Dell ή HP. Windows υπάρχει άδεια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες κάτι απλό!! εχω ένα pc 4ετιας με hdd και θέλω να βάλω έναν μικρό ssd. Μόνο για το λογισμικό το θέλω και κανένα προγραμμα. Μέχρι 256gb το πολύ σε μέγεθο και όσο το δυνατόν πιο vfm. Κάποιον συγκεκριμένο να προτείνετε; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από txcellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Γ. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, txcellas είπε Παίδες κάτι απλό!! εχω ένα pc 4ετιας με hdd και θέλω να βάλω έναν μικρό ssd. Μόνο για το λογισμικό το θέλω και κανένα προγραμμα. Μέχρι 256gb το πολύ σε μέγεθο και όσο το δυνατόν πιο vfm. Κάποιον συγκεκριμένο να προτείνετε; Αν είναι να πάρεις έναν SSD ΜΟΝΟ για το λειτουργικό βάλε έναν με χωρητικότητα 32gb, στα 20-30, περίπου ευρώ. Αν και, καλύτερα να πάρεις έναν με χωρητικότητα 128gb, στα 40€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Γι αυτό που τον θες, τα 128GB μια χαρά είναι. Τα 32gb δε φτάνουν, είναι πολύ λίγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα