Dr_73 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, radiohead είπε Πες τον αδερφό σου οτι είναι παραπληροφορημένος. Όχι κανένα θέμα δεν θα έχεις και δεν θα χρειαστεί καν αλλαγή ψύκτρας, κάτι που είναι πιθανότερο άν επιλέξεις intel. Βέβαια αν διαβάσει reviews (μιλάμε για πολλές χιλιάδες) για ψύκτρες στο amazon , μπορεί να σχηματίσει άλλη γνώμη . Πολλοί περισσότεροι γράφουν κριτικές για ψύκτρες σε ryzen , παρά σε intel. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Βέβαια αν διαβάσει reviews (μιλάμε για πολλές χιλιάδες) για ψύκτρες στο amazon , μπορεί να σχηματίσει άλλη γνώμη . Πολλοί περισσότεροι γράφουν κριτικές για ψύκτρες σε ryzen , παρά σε intel. Οι ryzen έχουν ένα χρόνο σε κυκλοφορία και το stock cooler της intel ζαμάνια. Τρέλα με πουλάς;
johnmayson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, radiohead είπε 1ον Παιδί δεν τον λές τον μπουμπούκο με άσπρα μαλλιά. 2ον Δεν είναι ούτε rev 1.x ούτε καμμία απο αυτές που σου πρότεινα. 3oν Αυτές είναι https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=14012914%2C14011873%2C14013019%2C14012967 και τονίζεις στο κατάστημα αγοράς να είναι η αναγραφόμενη έκδοση. 4ον Άν επιθυμείς οποιαδήποτε άλλη, ζητάς bios update και εφόσον πάρεις και το υπόλοιπο hardware απο το χψ μαγαζί δεν νομίζω να σου χρεώσουν τπτ. Καλημερα τις εχω δει τις μητρικες.Αυτο που λεω ειναι οτι μητρικες με rev 1.0 και 1.x χρειαζονται update στο bios για τους νεους επεξεργαστες ryzen 2000.Δε προκυπτει απο πουθενα οτι μητρικες με rev 1.x δε χρειαζονται το update bios.Οσο αφορα το update bios μαλλον το χρεωνουν στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, johnmayson είπε Καλημερα τις εχω δει τις μητρικες.Αυτο που λεω ειναι οτι μητρικες με rev 1.0 και 1.x χρειαζονται update στο bios για τους νεους επεξεργαστες ryzen 2000.Δε προκυπτει απο πουθενα οτι μητρικες με rev 1.x δε χρειαζονται το update bios.Οσο αφορα το update bios μαλλον το χρεωνουν στη συγκεκριμενη περιπτωση. μη λέμε τα ίδια. Εδώ του reviewer η 1.0 Καταλαβαίνω οτι θές να είσαι 100% σίγουρος οπότε αξασφάλισε απο το κατάστημα αγοράς να είναι rev 1.x
oasisAthens Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Καλησπέρα φίλοι μου. Έχω ένα αρκετά παλιό σύστημα (q6600) και θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να αλλάξω motherboard, επεξεργαστή και μνήμες. Κοιτούσα κάτι σε ryzen 2400g ή 2200g. Η χρήση του είναι ελαφρό gaming, χρήση lightroom και photoshop σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Θα προτιμούσα το budget να μείνει έως 500 ευρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια πρόταση? Η κάρτα γραφικών που έχει ο ryzen θα με ικανοποιήσει ή είναι προτιμότερο να κουμπωσω επάνω την gt730 2 gb που έχω? Επίσης σε αυτό το εύρος τιμής με συμφέρει να πάω σε Intel? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα φίλοι μου. Έχω ένα αρκετά παλιό σύστημα (q6600) και θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να αλλάξω motherboard, επεξεργαστή και μνήμες. Κοιτούσα κάτι σε ryzen 2400g ή 2200g. Η χρήση του είναι ελαφρό gaming, χρήση lightroom και photoshop σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Θα προτιμούσα το budget να μείνει έως 500 ευρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια πρόταση? Η κάρτα γραφικών που έχει ο ryzen θα με ικανοποιήσει ή είναι προτιμότερο να κουμπωσω επάνω την gt730 2 gb που έχω? Επίσης σε αυτό το εύρος τιμής με συμφέρει να πάω σε Intel? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κρατάς 730 και βάζεις 8400 https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=8400 https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=13064942%2C13080121 https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=9470608%2C7407244%2C11245361%2C11245296 Το παραπάνω άν δινεις βαρύτητα σε photoshop lightroom Άν όχι και τη δίνεις στο gaming πάς σε ryzen 2400g και βγάζεις στο σφυρί την 730
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, oasisAthens είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα φίλοι μου. Έχω ένα αρκετά παλιό σύστημα (q6600) και θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να αλλάξω motherboard, επεξεργαστή και μνήμες. Κοιτούσα κάτι σε ryzen 2400g ή 2200g. Η χρήση του είναι ελαφρό gaming, χρήση lightroom και photoshop σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Θα προτιμούσα το budget να μείνει έως 500 ευρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια πρόταση? Η κάρτα γραφικών που έχει ο ryzen θα με ικανοποιήσει ή είναι προτιμότερο να κουμπωσω επάνω την gt730 2 gb που έχω? Επίσης σε αυτό το εύρος τιμής με συμφέρει να πάω σε Intel? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχεις ssd; Το κουτί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Το τροφοδοτικό αλλαγμένο ή παλιό;
oasisAthens Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι έχω ssd και σκληρούς επιπλέον και ικανοποιητικο τροφοδοτικό (750 be quiet) και κουτί (full tower cosmos) Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλέ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από oasisAthens
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Ναι έχω ssd και σκληρούς επιπλέον και ικανοποιητικο τροφοδοτικό (750 be quiet) και κουτί (full tower cosmos) Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλέ Για να μείνουμε κοντά στο budget λοιπόν, άν σε ενδιαφέρει το gaming ryzen 1600/8gb ram/1050ti 2. Άν σε ενδιαφέρει το ps-lr και μόνο ελαφρύ gaming i5 8400/16gb ram/1030 Περίμενε και άλλες προτάσεις
oasisAthens Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, radiohead είπε Για να μείνουμε κοντά στο budget λοιπόν, άν σε ενδιαφέρει το gaming ryzen 1600/8gb ram/1050ti 2. Άν σε ενδιαφέρει το ps-lr και μόνο ελαφρύ gaming i5 8400/16gb ram/1030 Περίμενε και άλλες προτάσεις Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
johnmayson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Καταλαβαίνω οτι θές να είσαι 100% σίγουρος οπότε αξασφάλισε απο το κατάστημα αγοράς να είναι rev 1.x https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370M-DS3H-rev-1x#kf test BIOS. Users can enjoy the benefits brought by AMD Ryzen™ 2000 series processors by just simply downloading and upgrading the latest bios. Αρα χρειαζεται αναβαθμιση bios latest BIOS.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καταλαβαίνω οτι θές να είσαι 100% σίγουρος οπότε αξασφάλισε απο το κατάστημα αγοράς να είναι rev 1.x https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370M-DS3H-rev-1x#kf test BIOS. Users can enjoy the benefits brought by AMD Ryzen™ 2000 series processors by just simply downloading and upgrading the latest bios. Αρα χρειαζεται αναβαθμιση bios latest BIOS. Είσαι Θεσσαλονίκη; Πάρ'την και άν δεν παίζει θα στο περάσω εγώ
johnmayson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Οχι δε ειναι αυτο το προβλημα μου. Απλως το λεω ωστε να γνωριζει καποιος μην μεινει με τη μητρικη στο χερι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, johnmayson είπε Οχι δε ειναι αυτο το προβλημα μου. Απλως το λεω ωστε να γνωριζει καποιος μην μεινει με τη μητρικη στο χερι. Όταν σου λέει στο bios της μητρικής με το συγκεκριμένο revision, οτι υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές απο το f1 bios ενώ σε προηγούμενα revisions οτι οι apu θέλουν διαφορετικό τι συμπέρασμα βγάζεις; Οτι η gigabyte παραπληροφορεί τον κόσμο ή οτι δεν διαβάζουμε σωστά; Tη γνώμη σου θέλω γιατί κι εγώ με ψάξιμο το βρήκα και κοινή λογική. 24 λεπτά πριν, johnmayson είπε Οχι δε ειναι αυτο το προβλημα μου. Απλως το λεω ωστε να γνωριζει καποιος μην μεινει με τη μητρικη στο χερι. Βασικά στάκα. Έστειλα μήνυμα στην giga θα ποστάρω απάντηση.
johnmayson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 το θεμα ειναι οτι μαλλον εννοει οτι το φ1 bios που θα αναβαθμισεις στη μητρικη υποστηριζει ολους του επεξεργαστες.Γι'αυτο βαλανε το κειμενακι για να ξερεις οτι χρειαζεται αναβαθμιση. Το προβλημα δε ειναι αυτο αλλα να γνωριζουμε αν χρεωνεται η οχι η αναβαθμιση του bios απο τα καταστηματα.Ειχε κυκλοφορησει οτι τα motherboard asus asrock ειναι καλυτερα για τα ryzen.τριτη επιλογη τα gigabyte.Γ αυτο ρωτησα μεχρι 85 ευρια σε matx ποιο θεωρεις καλυτερη μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα