Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psavv44 είπε

Δεν αξιζει το 8_16 που δινει ο ρυζεν? Σαν futureproof και ερχεται με ψυκτρα

Βρε αξιζει αλλα για αποκλειστικη χρηση gaming προτιμησε τον 8400 και αν θες κλοκι τον 8600k.

Αν η αγορα μπορει να περιμενει πηγαινε σε ryzen2 εφοσον κλινεις σε amd.

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα.μετα απο 10 χρονια εκανα μια ταπεινη αναβαθμιση του υπολογιστη.

Cpu intel pentium dual core g4560 box

Mobo asus h110m-k

Ram G.skill aegis 4g ddr4 2400mhz

Η χρηση ειναι κυριως ιντερνετ και κανενα παιχνιδι(total war)θα ηταν καλο να βαλω και μια gpu η' δεν χρειαζεται?οσο για το τροφοδοτικο θα χρειαστει να αλλαχτει?10 χρονια τωρα δουλευει αψογα.thermaltake w0193 tr2 qfan 450watt.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giannis79 είπε

Καλημερα και απο μενα.μετα απο 10 χρονια εκανα μια ταπεινη αναβαθμιση του υπολογιστη.

Mobo asus h110m-k

Η χρηση ειναι κυριως ιντερνετ και κανενα παιχνιδι(total war)θα ηταν καλο να βαλω και μια gpu η' δεν χρειαζεται?οσο για το τροφοδοτικο θα χρειαστει να αλλαχτει?10 χρονια τωρα δουλευει αψογα.thermaltake w0193 tr2 qfan 450watt.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αυτα τα πηρες και μενει η καρτα αν και εφοσον η θα τα παρεις ολα μαζι;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mobo asus h110m-k

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Για το total war warhammer θα χρειαστείς μια gpu, έστω την GT1030. To τροφοδοτικό αν κάνει θόρυβο άλλαξέ το ή βάλτο στο πρόγραμμα να αλλαχθεί. Ήταν καλό αλλά μετά από 10 χρόνια δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα λειτουργεί για πολύ ακόμα.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.

Mobo asus h110m-k

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Τι σύστημα έχεις τώρα ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Αυτα τα πηρες και μενει η καρτα αν και εφοσον η θα τα παρεις ολα μαζι;

Ναι τα εχω παρει.και με υπερβαση του μπατζετ μου.πηγαν 160 με τοποθετηση και bios update.οποτε το ερωτημα μου ειναι αν θα χρειαστω και καρτα για την χρηση που θα κανω.(ιντερνετ καμμια ταινια και total war rome)βεβαια εχω και την παλια μου καρτα αλλα την εβγαλα.gigabyte geforce 8400gs 256mb ddr2 directX 10.

2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Για το total war warhammer θα χρειαστείς μια gpu, έστω την GT1030. To τροφοδοτικό αν κάνει θόρυβο άλλαξέ το ή βάλτο στο πρόγραμμα να αλλαχθεί. Ήταν καλό αλλά μετά από 10 χρόνια δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα λειτουργεί για πολύ ακόμα.

Για το rome λεω.το rome1 το παιζει σιγουρα,το 2 ομως?το τροφοδοτικο δεν εχει καποιο προβλημα.απλα επειδη αλλαξα τα υπολοιπα ελεγα μηπως να το αλλαξω και αυτο για ασφαλεια πιο πολυ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giannis79 είπε

Ναι τα εχω παρει.και με υπερβαση του μπατζετ μου.πηγαν 160 με τοποθετηση και bios update.οποτε το ερωτημα μου ειναι αν θα χρειαστω και καρτα για την χρηση που θα κανω.(ιντερνετ καμμια ταινια και total war rome)βεβαια εχω και την παλια μου καρτα αλλα την εβγαλα.gigabyte geforce 8400gs 256mb ddr2 directX 10.

Για το rome λεω.το rome1 το παιζει σιγουρα,το 2 ομως?το τροφοδοτικο δεν εχει καποιο προβλημα.απλα επειδη αλλαξα τα υπολοιπα ελεγα μηπως να το αλλαξω και αυτο για ασφαλεια πιο πολυ.

H 8400 είναι πολύ χειρότερη της igpu του pentium. To rome 2 θα το τρέχει ο G4560 κουτσά στραβά σε ανάλυση 720p. To βλέπεις και αποφασίζεις στην πορεία για gpu. Για το τροφοδοτικό σου είπα την άποψή μου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τι σύστημα έχεις τώρα ? 

Πριν ειχα 

Mobo msi g41m-p33 combo retail 775

Cpu intel pentium dual core E5300 2.6ghz

Ram kingston ddr2 2g 667mhz

Μαζι με μια καρτα gigabyte geforce 8400gs 256mb ddr2.

6 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

H 8400 είναι πολύ χειρότερη της igpu του pentium. To rome 2 θα το τρέχει ο G4560 κουτσά στραβά σε ανάλυση 720p. To βλέπεις και αποφασίζεις στην πορεία για gpu. Για το τροφοδοτικό σου είπα την άποψή μου.

Γι'αυτο και την εβγαλα.προς το παρον μενει ως εχει και βλεπουμε.το τροφοδοτικο με απασχολει πιο πολυ να σου πω την αληθεια.εχω κοιταξει μερικα αλλα δεν εχω κατασταλαξει σε καποιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tanasen01 είπε

https://www.skroutz.gr/s/5604187/Corsair-VS-Series-VS450.html 

Εγώ αυτό έχω επιλέξει για το δικό μου σύστημα. Αν και, αυτό που έβαλες στη λίστα (αυτό της XFX) φαίνεται να έχει περισσότερες δικλείδες ασφαλείας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε

https://www.skroutz.gr/s/5604187/Corsair-VS-Series-VS450.html 

Εγώ αυτό έχω επιλέξει για το δικό μου σύστημα. Αν και, αυτό που έβαλες στη λίστα (αυτό της XFX) φαίνεται να έχει περισσότερες δικλείδες ασφαλείας. 

Κακή αυτή η σειρά VS γενικά. Αν ψάξεις λίγο στο forum θα καταλάβεις γιατί.

Προσωπικά από τα παραπάνω θα έπαιρνα το CX450M λόγω semi modular.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannis79 είπε

Πόσα λεφτά διαθέτεις; Ssd δίσκος υπάρχει; Η οθόνη σου ποια είπαμε είναι;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Εγώ είχα μάθει ότι τα σφάλματα στις σειρές αυτές ήταν για τα προϊόντα του 2015. Από εδώ μέσα το έμαθα (τη σελίδα, όχι τη συγκεκριμένη συζήτηση).

46 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Όντως. Το να είναι semi/full modular βολεύει αρκετά/ΠΟΛΥ παραπάνω στη διαχείριση των καλωδίων και, επομένως, στην καλύτερη ροή του αέρα μέσα στο σύστημα. Βέβαια, αν βάλεις μικρότερη μητρική σε μεγαλύτερο κουτί, τότε δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Σωστά ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε

Εγώ είχα μάθει ότι τα σφάλματα στις σειρές αυτές ήταν για τα προϊόντα του 2015. Από εδώ μέσα το έμαθα (τη σελίδα, όχι τη συγκεκριμένη συζήτηση).

H πορτοκαλί σειρά VS όπως και η πράσινη CX. Οι νέες white σειρές είναι καλύτερες ποιοτικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...