Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω σταθερό. Θα τον χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου, κατέβασμα ταινιών, και ελαφρύ gaming (όσο γίνεται, δηλαδή). Το χρηματικό όριο είναι τα 4,5-5 κατοστάρικα (ούτε σεντ παραπάνω). Έφτιαξα σήμερα το παρακάτω πακέτο. Θεωρώ πως ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου. Γνωρίζω ότι κάποια κομμάτια είναι κάπως αδύναμα. Δηλαδή, η κάρτα γραφικών. Όμως, με την άνοδο της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, κάρτες τύπου GTX 1050 TI έχουν πάει στα 2,5 κατοστάρικα. Το πακέτο αυτό θα υλοποιηθεί, εφόσον είναι άξια η αγορά ασύρματης κάρταςς δικτύου (αλλιώς, θα πρέπει να συμβιβαστώ με Laptop). Τα κομμάτια πρέπει να είναι αυστηρά από Ελλάδα (και από το Skroutz, συγκεκριμένα, που είναι πιο φτηνά). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω σταθερό. Θα τον χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου, κατέβασμα ταινιών, και ελαφρύ gaming (όσο γίνεται, δηλαδή). Το χρηματικό όριο είναι τα 4,5-5 κατοστάρικα (ούτε σεντ παραπάνω). Έφτιαξα σήμερα το παρακάτω πακέτο. Θεωρώ πως ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου. Γνωρίζω ότι κάποια κομμάτια είναι κάπως αδύναμα. Δηλαδή, η κάρτα γραφικών. Όμως, με την άνοδο της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, κάρτες τύπου GTX 1050 TI έχουν πάει στα 2,5 κατοστάρικα. Το πακέτο αυτό θα υλοποιηθεί, εφόσον είναι άξια η αγορά ασύρματης κάρταςς δικτύου (αλλιώς, θα πρέπει να συμβιβαστώ με Laptop). Τα κομμάτια πρέπει να είναι αυστηρά από Ελλάδα (και από το Skroutz, συγκεκριμένα, που είναι πιο φτηνά). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !!! Γειά σου. Θα προτιμήσεις τον 2200g ώς επεξεργαστή, ο οποίος είναι καλύτερος απο τον pentium και έχει ενσωματωμένα γραφικά εφάμιλλα με την 1030. Για σύνδεση έχεις λύση κάρτας και usb αντάπτορα.
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Γειά σου. Θα προτιμήσεις τον 2200g ώς επεξεργαστή, ο οποίος είναι καλύτερος απο τον pentium και έχει ενσωματωμένα γραφικά εφάμιλλα με την 1030. Για σύνδεση έχεις λύση κάρτας και usb αντάπτορα. Ναι, αλλά θα πρέπει να αλλάξω και μητρική (Ryzen δεν είναι ο 2200g ?). Δηλαδή, 2200g και μητρική για αυτόν βγαίνουν λιγότερο από G4560 συν την μητρική που είπα συν την GT 1030 ? Αν ναι, τότε μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Kουτί όποιο θές και απο όποιο μαγαζί επιθυμείς Ενδεικτικά η σύνθεση αλλα δώσε βαρύτητα στη μητρική να είναι revision 1.x Άν όχι ζητάς απο το εκάστοτε μαγαζί bios update
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, radiohead είπε Kουτί όποιο θές και απο όποιο μαγαζί επιθυμείς Ενδεικτικά η σύνθεση αλλα δώσε βαρύτητα στη μητρική να είναι revision 1.x Άν όχι ζητάς απο το εκάστοτε μαγαζί bios update Ευχαριστώ πολύ !!! Οπότε, κρατάω ίδια το κουτί και την κάρτα δικτύου, και επιλέγω αυτά για το υπόλοιπο πακέτο. Ευχαριστώ !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Ευχαριστώ πολύ !!! Οπότε, κρατάω ίδια το κουτί και την κάρτα δικτύου, και επιλέγω αυτά για το υπόλοιπο πακέτο. Ευχαριστώ !!! Εδώ άλλη μία με τον ακόμη καλύτερο 2400g με δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορικά 7 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Ευχαριστώ πολύ !!! Οπότε, κρατάω ίδια το κουτί και την κάρτα δικτύου, και επιλέγω αυτά για το υπόλοιπο πακέτο. Ευχαριστώ !!! Επίσης άν δεν θές να μπλέξεις με κάρτα δικτύου και με αυτά κάνεις δουλειά. https://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters.html?from=catspan&keyphrase=wifi+adapter&order_by=popularity&order_dir=desc
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, radiohead είπε Εδώ άλλη μία με τον ακόμη καλύτερο 2400g με δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορικά Επίσης άν δεν θές να μπλέξεις με κάρτα δικτύου και με αυτά κάνεις δουλειά. https://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters.html?from=catspan&keyphrase=wifi+adapter&order_by=popularity&order_dir=desc Μάλλον θα προτιμήσω το προηγούμενο πακέτο, γιατί, εκτός από τα έξοδα του πύργου, έχω και λίγα για περιφερειακά (δεν θα δώσω πολλή σημασία εκεί, αλλά, όλο και κάτι θα πρέπει να δώσω). Οπότε, αφήνω και την κάρτα δικτύου και παίρνω τον αντάπτορα ? Ή, μήπως, μπορώ να βάλω ΚΑΙ τα 2 (μην παρεξηγηθείς με αυτά που λέω, δεν ξέρω την τύφλα μου, είμαι πολύ νέος στον τομέα) ?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δεν πειράζει Ένα απο τα δύο ή κάρτα ή usb. Όπως θές! Δώσε βάση σε αυτό που σου είπα για το revision της gigabyte μητρικής να είναι το 1.x αλλιώς ζήτα update 11 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Μάλλον θα προτιμήσω το προηγούμενο πακέτο, γιατί, εκτός από τα έξοδα του πύργου, έχω και λίγα για περιφερειακά (δεν θα δώσω πολλή σημασία εκεί, αλλά, όλο και κάτι θα πρέπει να δώσω). Οπότε, αφήνω και την κάρτα δικτύου και παίρνω τον αντάπτορα ? Ή, μήπως, μπορώ να βάλω ΚΑΙ τα 2 (μην παρεξηγηθείς με αυτά που λέω, δεν ξέρω την τύφλα μου, είμαι πολύ νέος στον τομέα) ? Μία τελευταία και περίμενε μήπως βγάλουν κάτι καλύτερο τα άλλα παιδιά
adtakhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Γιώργος Γ. είπε Μάλλον θα προτιμήσω το προηγούμενο πακέτο, γιατί, εκτός από τα έξοδα του πύργου, έχω και λίγα για περιφερειακά (δεν θα δώσω πολλή σημασία εκεί, αλλά, όλο και κάτι θα πρέπει να δώσω). Οπότε, αφήνω και την κάρτα δικτύου και παίρνω τον αντάπτορα ? Ή, μήπως, μπορώ να βάλω ΚΑΙ τα 2 (μην παρεξηγηθείς με αυτά που λέω, δεν ξέρω την τύφλα μου, είμαι πολύ νέος στον τομέα) ? Περίμενε μερικές ημέρες να ομαλοποιηθεί η τιμή του 2400G και πήγαινε εκεί. 4CORE/ 8 THREADS είναι αυτά , ξεκλείδωτα και υψηλά χρονισμένα. Προχθές τον είδα στα 150€ στο skroytz. Διάλεξε λίγο φτηνότερη μητρική Διάλεξε φτηνό SSD Τροφοδοτικό μπορείς να βάλεις και κάποιο Chieftec, EVGA, FSP FORTRON, ENERMAX με κόστος 35-40€ . και για κουτί το πολύ καλό και οικονομικό AEROCOOL QS 240 και θα είσαι κομπλέ. Καλός και ο 2200g, αλλά θα προτιμούσα να ρίξω + 50€ για 8threads και Vega 11CUs. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από adtakhs
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, adtakhs είπε Περίμενε μερικές ημέρες να ομαλοποιηθεί η τιμή του 2400G και πήγαινε εκεί. 4CORE/ 8 THREADS είναι αυτά , ξεκλείδωτα και υψηλά χρονισμένα. Προχθές τον είδα στα 150€ στο skroytz. Διάλεξε λίγο φτηνότερη μητρική Διάλεξε φτηνό SSD Τροφοδοτικό μπορείς να βάλεις και κάποιο Chieftec, EVGA, FSP FORTRON, ENERMAX με κόστος 35-40€ . και για κουτί το πολύ καλό και οικονομικό AEROCOOL QS 240 και θα είσαι κομπλέ. Καλός και ο 2200g, αλλά θα προτιμούσα να ρίξω + 50€ για 8threads και Vega 11CUs. (Μάλλον έπρεπε να πω ότι όλα αυτά θα υλοποιηθούν στο διάστημα μερικών μηνών. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είμαι άφραγκος.) Τροφοδοτικό και SSD θεωρώ πως μπορώ να βολέψω σε καλή τιμή. Για κουτί, έχω βρει ένα στα 34€ (αν ψάξω και σε τοπικά καταστήματα, μπορεί να βρω και πιο φτηνό). Τη μητρική θα την ξανατσεκάρω, αλλά, θέλω να έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 pce 3.0 (ή όπως λέγονται) θύρες (αν, τελικά, βάλω κάρτα δικτύου και δεν πάρω usb αντάπτορα). Το συνολικό κόστος, όμως, δεν γίνεται να ξεπερνάει τα 500€. Ευχαριστώ, πάντως, για την πρόταση (του επεξεργαστή). Έτσι, δεν θα υπάρχει λόγος να πουλήσω το 1 νεφρό μου, για να πάρω καλή gpu.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε (Μάλλον έπρεπε να πω ότι όλα αυτά θα υλοποιηθούν στο διάστημα μερικών μηνών. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είμαι άφραγκος.) Τροφοδοτικό και SSD θεωρώ πως μπορώ να βολέψω σε καλή τιμή. Για κουτί, έχω βρει ένα στα 34€ (αν ψάξω και σε τοπικά καταστήματα, μπορεί να βρω και πιο φτηνό). Τη μητρική θα την ξανατσεκάρω, αλλά, θέλω να έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 pce 3.0 (ή όπως λέγονται) θύρες (αν, τελικά, βάλω κάρτα δικτύου και δεν πάρω usb αντάπτορα). Το συνολικό κόστος, όμως, δεν γίνεται να ξεπερνάει τα 500€. Ευχαριστώ, πάντως, για την πρόταση (του επεξεργαστή). Έτσι, δεν θα υπάρχει λόγος να πουλήσω το 1 νεφρό μου, για να πάρω καλή gpu. Ξέχνα ό,τι σου είπαμε και ξαναρώτα όταν έχεις λεφτά, οι τιμές και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, radiohead είπε Ξέχνα ό,τι σου είπαμε και ξαναρώτα όταν έχεις λεφτά, οι τιμές και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Όπως τα βλέπω τα πράγματα, τα κομμάτια θα τα παίρνω λίγα-λίγα (κάτι που δεν με συμφέρει, από πλευράς κόστους μεταφορικών και αντικαταβολής). Δυστυχώς, θα είναι δύσκολο να μαζέψω αρκετά μεγάλο ποσό (π.χ. 300€ ή όλο το ποσό). 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Περίμενε μερικές ημέρες να ομαλοποιηθεί η τιμή του 2400G και πήγαινε εκεί. 4CORE/ 8 THREADS είναι αυτά , ξεκλείδωτα και υψηλά χρονισμένα. Προχθές τον είδα στα 150€ στο skroytz. Διάλεξε λίγο φτηνότερη μητρική Διάλεξε φτηνό SSD Τροφοδοτικό μπορείς να βάλεις και κάποιο Chieftec, EVGA, FSP FORTRON, ENERMAX με κόστος 35-40€ . και για κουτί το πολύ καλό και οικονομικό AEROCOOL QS 240 και θα είσαι κομπλέ. Καλός και ο 2200g, αλλά θα προτιμούσα να ρίξω + 50€ για 8threads και Vega 11CUs. 43 λεπτά πριν, radiohead είπε Ξέχνα ό,τι σου είπαμε και ξαναρώτα όταν έχεις λεφτά, οι τιμές και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο πακέτο που κάνω (αν και δεν είναι κακό να ψάχνω συνεχώς, έχω βαρεθεί λιγάκι (λιγάκι μόνο) να αλλάζω εντελώς πακέτο. Έκανα το παρακάτω (με βάση τις τελευταίες προτάσεις σας). Ελπίζω να είναι καλό.
adtakhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Όπως τα βλέπω τα πράγματα, τα κομμάτια θα τα παίρνω λίγα-λίγα (κάτι που δεν με συμφέρει, από πλευράς κόστους μεταφορικών και αντικαταβολής). Δυστυχώς, θα είναι δύσκολο να μαζέψω αρκετά μεγάλο ποσό (π.χ. 300€ ή όλο το ποσό). Ελπίζω να είναι το τελευταίο πακέτο που κάνω (αν και δεν είναι κακό να ψάχνω συνεχώς, έχω βαρεθεί λιγάκι (λιγάκι μόνο) να αλλάζω εντελώς πακέτο. Έκανα το παρακάτω (με βάση τις τελευταίες προτάσεις σας). Ελπίζω να είναι καλό. Από που είναι αυτές οι τιμές ? Βλέπω την ASROCK στα 64 Βλέπω G. SKILL AEGIS 3000 στα 82€ Λογικά ο 2400G θα κάτσει στα 150€ Τελος θα κοιτούσα για SSD και όχι για HDD .
Γιώργος Γ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, adtakhs είπε Από που είναι αυτές οι τιμές ? Βλέπω την ASROCK στα 64 Βλέπω G. SKILL AEGIS 3000 στα 82€ Λογικά ο 2400G θα κάτσει στα 150€ Τελος θα κοιτούσα για SSD και όχι για HDD . 1ον, οι τιμές περιλαμβάνουν μεταφορικά και αντικαταβολή (από ξεχωριστά καταστήματα το κάθε εξάρτημα). 2ον, SSD έχω στο κύριο πακέτο. Ο σκληρός είναι για το μακρινό μέλλον.
sasasj Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Πείτε μου την γνώμη σας για αναβάθμιση mb-cpu-ram. Τι θα προτείνατε για ενα midrange συστημα με κοστος 200 ευρω αυστηρώς; Έχω μια MSI P6N-SLI socket775 με Q6600 και RAM gskill 4gb ddr2. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα