kreiz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Physiciant είπε Καλές επιλογές. Θα έμενα με τον 1600 γι αρχή και θα κοιτούσα στην πορεία για Ryzen 2. Δες αυτές τις μνήμες https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Αρχικά αυτές κοιτούσα αλλα μου έκανε εντύπωση οτι στο QVL της μητρικής δεν συχρονίζουν πάνω απο 3000
Alex the Butcher Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη παιδιά προσπαθούσα να διαγράψω το post μου αλλά δεν ξέρω πως. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Alex the Butcher Προσπάθεια διαγραφής του Post
Microkiller Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 γεια σας,σε λιγο καιρο θα ξεκινησω σε ιεκ στην ειδικοτητα τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης(video games,web developer).κοιταω να φτιαξω ενα pc κοντα στα 600 ευρω,να σηκωνει τις γλωσσες προγραμματισμου οπως c++,doom editor,unreal editor,php,java και ειδικα 3ds max.σαν πρωτες επιλογες εχω τα προιοντα στις φωτο.γνωμες και προτασεις???
jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και καιρό τρωγόμαι να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής. Κατα βάσην το CPU γιατί εκεί έχω bottleneck άρα και λόγω socket θα αλλαχτεί μητρικη και RAM (λόγω DDR3). Επίσης θα ήθελα να πάω σε Intel λόγω συμβατότητας με Hackintosh τα οποία λογικά θα είναι και το main OS. Ποσό που διαθέτουμε: 400-500€ Χρήση υπολογιστή: Ελαφρύ Gaming, Browsing, Development (Web + Big Data) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Hadoop/Spark/Python Data Manipulation Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα για την επιλογη δόσεων Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Only CPU + MoBo + RAM Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, jimisvog είπε Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και καιρό τρωγόμαι να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής. Κατα βάσην το CPU γιατί εκεί έχω bottleneck άρα και λόγω socket θα αλλαχτεί μητρικη και RAM (λόγω DDR3). Επίσης θα ήθελα να πάω σε Intel λόγω συμβατότητας με Hackintosh τα οποία λογικά θα είναι και το main OS. Ποσό που διαθέτουμε: 400-500€ Χρήση υπολογιστή: Ελαφρύ Gaming, Browsing, Development (Web + Big Data) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Hadoop/Spark/Python Data Manipulation Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα για την επιλογη δόσεων Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Only CPU + MoBo + RAM Ευχαριστώ Άντε βάλε κι αυτή για να έχεις ησυχία πάντα. https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=4F550268-97CB-4BBE-B800-3ADD10B74AFF
jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, radiohead said: Άντε βάλε κι αυτή για να έχεις ησυχία πάντα. https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=4F550268-97CB-4BBE-B800-3ADD10B74AFF Ναι και εγώ σε μια τέτοια συνθεση σκεφτόμουν. Όσον αφορά το QuickShop μαλλον δεν θα το προτιμησω καθώς είδα οτι δεν έχει άτοκες δόσεις. 10% σε 6 ατοκες; WTF?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, jimisvog είπε Ναι και εγώ σε μια τέτοια συνθεση σκεφτόμουν. Όσον αφορά το QuickShop μαλλον δεν θα το προτιμησω καθώς είδα οτι δεν έχει άτοκες δόσεις. 10% σε 6 ατοκες; WTF? Γράψε ποιο σε βολεύει όταν μπορείς
jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, radiohead said: Γράψε ποιο σε βολεύει όταν μπορείς Οποιοδήποτε υποστηρίζει άτοκες δόσεις. Νομίζω VisionStudio υποστηριζει αλλα οποιοδήποτε είναι δεκτό
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, jimisvog είπε Οποιοδήποτε υποστηρίζει άτοκες δόσεις. Νομίζω VisionStudio υποστηριζει αλλα οποιοδήποτε είναι δεκτό Άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής νομίζω όλα τα μαγαζιά δέχονται.. Όχι;
jimisvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 14 minutes ago, radiohead said: Άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής νομίζω όλα τα μαγαζιά δέχονται.. Όχι; Και εγω ετσι νομιζα αλλα το Quickshop αναφέρει οτι για παραγγελιες ανω των 150€ προσφερει εως 6 δόσεις με 10% τοκο. Ε δεν τους δινω ενα 50€. δεν υπαρχει λογος
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 νομίζω πως είναι κάποια παλιά καταχώρηση που τους έχει διαφύγει, καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να μάθεις την αλήθεια. 10% δεν υπάρχει, μήπως ήθελαν να γράψουν 1%
jimisvog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 hours ago, lefta_yparxoun said: νομίζω πως είναι κάποια παλιά καταχώρηση που τους έχει διαφύγει, καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να μάθεις την αλήθεια. 10% δεν υπάρχει, μήπως ήθελαν να γράψουν 1% Θα επικοινωνήσω απο βδομάδα για να μάθω ακριβώς όμως δεν νομίζω να έχει γινει κάποιο λάθος γιατί για παραγγελίες κάτω των 150€ αναφέρεται επιβάρυνση 5% σε εως 3 δόσεις. https://www.quickshop.gr/SecureTransactions/Payment-Methods.aspx Quote 4. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα σε Δόσεις για ποσά άνω των 150€ Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική Κάρτα σε 3 (τρείς) δόσεις μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Η επιβάρυνση είναι 5% επί της τιμής. Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική κάρτα σε 6 (έξι) δόσεις μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Η επιβάρυνση είναι 10% επί της τιμής. Στο προγραμμα των Δόσεων ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Dinners Club, American Express.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, jimisvog είπε Θα επικοινωνήσω απο βδομάδα για να μάθω ακριβώς όμως δεν νομίζω να έχει γινει κάποιο λάθος γιατί για παραγγελίες κάτω των 150€ αναφέρεται επιβάρυνση 5% σε εως 3 δόσεις. https://www.quickshop.gr/SecureTransactions/Payment-Methods.aspx Το you γράφει ακόμη και στην περιγραφή 3 άτοκες Πληρώνεις όμως το καπέλο στην τιμή ειδικά σε μητρική και ram οι τιμές είναι φεύγα
spyreto88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά για το κουτί Fractal Design Define R6 Tempered glass ξέρουμε κάτι??? Πότε θα έρθει Ελλάδα??? Πόσο θα κάνει κλπ? Όχι από αυτά που λένε στο εξωτερικό γιατί αποκλείεται πιστεύω να κάνει 150 ευρώ.
tanasen01 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, spyreto88 είπε Παιδιά για το κουτί Fractal Design Define R6 Tempered glass ξέρουμε κάτι??? Πότε θα έρθει Ελλάδα??? Πόσο θα κάνει κλπ? Όχι από αυτά που λένε στο εξωτερικό γιατί αποκλείεται πιστεύω να κάνει 150 ευρώ. Τόσο θα κάνει περίπου και εδώ https://www.amazon.de/Fractal-Design-Define-Window-gedämmt/dp/B078JKF674/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518965598&sr=8-1&keywords=Fractal+Design+Define+R6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα