Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Physiciant είπε

Καλές επιλογές. Θα έμενα με τον 1600 γι αρχή και θα κοιτούσα στην πορεία για Ryzen 2. Δες αυτές τις μνήμες

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html 

Αρχικά αυτές κοιτούσα αλλα μου έκανε εντύπωση οτι στο QVL της μητρικής δεν συχρονίζουν πάνω απο 3000

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη παιδιά προσπαθούσα να διαγράψω το post μου αλλά δεν ξέρω πως.

Επεξ/σία από Alex the Butcher
Προσπάθεια διαγραφής του Post
Δημοσ.

γεια σας,σε λιγο καιρο θα ξεκινησω σε ιεκ στην ειδικοτητα τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης(video games,web developer).κοιταω να φτιαξω ενα pc κοντα στα 600 ευρω,να σηκωνει τις γλωσσες προγραμματισμου οπως c++,doom editor,unreal editor,php,java και ειδικα 3ds max.σαν πρωτες επιλογες εχω τα προιοντα στις φωτο.γνωμες και προτασεις???

B81BF410-492D-40DD-A3B6-7127F562B5E9.png

1F7E32D0-7A95-4E8B-8E70-72EB79CF2160.png

2F01BBC2-797D-4570-86B4-F15594411A74.png

E287C0A2-F50C-42A3-B2D2-7A4EE9BC7E85.png

A943CB88-9D47-4D85-9D16-D3C390C19B74.png

8C6DDC8E-1858-4825-AA08-9F159D14480B.png

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και καιρό τρωγόμαι να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής. Κατα βάσην το CPU γιατί εκεί έχω bottleneck άρα και λόγω socket θα αλλαχτεί μητρικη και RAM (λόγω DDR3). Επίσης θα ήθελα να πάω σε Intel λόγω συμβατότητας με Hackintosh τα οποία λογικά θα είναι και το main OS.

Ποσό που διαθέτουμε: 400-500€

Χρήση υπολογιστή: Ελαφρύ Gaming, Browsing, Development (Web + Big Data)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Hadoop/Spark/Python Data Manipulation

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα για την επιλογη δόσεων

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Only CPU + MoBo + RAM 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jimisvog είπε

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και καιρό τρωγόμαι να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής. Κατα βάσην το CPU γιατί εκεί έχω bottleneck άρα και λόγω socket θα αλλαχτεί μητρικη και RAM (λόγω DDR3). Επίσης θα ήθελα να πάω σε Intel λόγω συμβατότητας με Hackintosh τα οποία λογικά θα είναι και το main OS.

Ποσό που διαθέτουμε: 400-500€

Χρήση υπολογιστή: Ελαφρύ Gaming, Browsing, Development (Web + Big Data)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Hadoop/Spark/Python Data Manipulation

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα για την επιλογη δόσεων

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Only CPU + MoBo + RAM 

Ευχαριστώ

quickshop.JPG.ccd7c0fb64682d8905a0a35b1ca09851.JPG

Άντε βάλε κι αυτή για να έχεις ησυχία πάντα.

https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=4F550268-97CB-4BBE-B800-3ADD10B74AFF

Δημοσ.
2 hours ago, radiohead said:

quickshop.JPG.ccd7c0fb64682d8905a0a35b1ca09851.JPG

Άντε βάλε κι αυτή για να έχεις ησυχία πάντα.

https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=4F550268-97CB-4BBE-B800-3ADD10B74AFF

Ναι και εγώ σε μια τέτοια συνθεση σκεφτόμουν. Όσον αφορά το QuickShop μαλλον δεν θα το προτιμησω καθώς είδα οτι δεν έχει άτοκες δόσεις. 10% σε 6 ατοκες; WTF?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimisvog είπε

Ναι και εγώ σε μια τέτοια συνθεση σκεφτόμουν. Όσον αφορά το QuickShop μαλλον δεν θα το προτιμησω καθώς είδα οτι δεν έχει άτοκες δόσεις. 10% σε 6 ατοκες; WTF?

Γράψε ποιο σε βολεύει όταν μπορείς

Δημοσ.
1 hour ago, radiohead said:

Γράψε ποιο σε βολεύει όταν μπορείς

Οποιοδήποτε υποστηρίζει άτοκες δόσεις. Νομίζω VisionStudio υποστηριζει αλλα οποιοδήποτε είναι δεκτό

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jimisvog είπε

Οποιοδήποτε υποστηρίζει άτοκες δόσεις. Νομίζω VisionStudio υποστηριζει αλλα οποιοδήποτε είναι δεκτό

Άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής νομίζω όλα τα μαγαζιά δέχονται.. Όχι;

Δημοσ.
14 minutes ago, radiohead said:

Άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής νομίζω όλα τα μαγαζιά δέχονται.. Όχι;

Και εγω ετσι νομιζα αλλα το Quickshop αναφέρει οτι για παραγγελιες ανω των 150€ προσφερει εως 6 δόσεις με 10% τοκο. Ε δεν τους δινω ενα 50€. δεν υπαρχει λογος

Δημοσ.

νομίζω πως είναι κάποια παλιά καταχώρηση που τους έχει διαφύγει, καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να μάθεις την αλήθεια. 10% δεν υπάρχει, μήπως ήθελαν να γράψουν 1%

Δημοσ.
3 hours ago, lefta_yparxoun said:

νομίζω πως είναι κάποια παλιά καταχώρηση που τους έχει διαφύγει, καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να μάθεις την αλήθεια. 10% δεν υπάρχει, μήπως ήθελαν να γράψουν 1%

Θα επικοινωνήσω απο βδομάδα για να μάθω ακριβώς όμως δεν νομίζω να έχει γινει κάποιο λάθος γιατί για παραγγελίες κάτω των 150€ αναφέρεται επιβάρυνση 5% σε εως 3 δόσεις.

https://www.quickshop.gr/SecureTransactions/Payment-Methods.aspx

4. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα σε Δόσεις για ποσά άνω των 150€

Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική Κάρτα σε 3 (τρείς) δόσεις μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Η επιβάρυνση είναι 5% επί της τιμής.

Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική κάρτα σε 6 (έξι) δόσεις μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Η επιβάρυνση είναι 10% επί της τιμής.

Στο προγραμμα των Δόσεων ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Dinners Club, American Express.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, jimisvog είπε

Θα επικοινωνήσω απο βδομάδα για να μάθω ακριβώς όμως δεν νομίζω να έχει γινει κάποιο λάθος γιατί για παραγγελίες κάτω των 150€ αναφέρεται επιβάρυνση 5% σε εως 3 δόσεις.

https://www.quickshop.gr/SecureTransactions/Payment-Methods.aspx

Το you γράφει ακόμη και στην περιγραφή 3 άτοκες

you.JPG.2c45a4384391746b4dbaaf5ba5e5e95f.JPG

Πληρώνεις όμως το καπέλο στην τιμή ειδικά σε μητρική και ram οι τιμές είναι φεύγα

Δημοσ.

Παιδιά για το κουτί Fractal Design Define R6 Tempered glass ξέρουμε κάτι??? Πότε θα έρθει Ελλάδα??? Πόσο θα κάνει κλπ? Όχι από αυτά που λένε στο εξωτερικό γιατί αποκλείεται πιστεύω να κάνει 150 ευρώ.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, spyreto88 είπε

Παιδιά για το κουτί Fractal Design Define R6 Tempered glass ξέρουμε κάτι??? Πότε θα έρθει Ελλάδα??? Πόσο θα κάνει κλπ? Όχι από αυτά που λένε στο εξωτερικό γιατί αποκλείεται πιστεύω να κάνει 150 ευρώ.

Τόσο θα κάνει περίπου και εδώ https://www.amazon.de/Fractal-Design-Define-Window-gedämmt/dp/B078JKF674/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518965598&sr=8-1&keywords=Fractal+Design+Define+R6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...