Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο κινητό δυστυχώς δεν φαίνονται οι υπογραφές!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiohead είπε

Απο κινητό δυστυχώς δεν φαίνονται οι υπογραφές!

Ναι ξέχασα να το γράψω είναι η nvidia gtx 960 της msi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, wiseguy7 είπε

Ναι ξέχασα να το γράψω είναι η nvidia gtx 960 της msi

Άκυρο!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται. Εκανα απλά ένα stress test να δω πόσο πάει η αναβάθμιση τη σήμερον ημέρα με σχετικά νορμάλ χαρακτηριστικά και είδα ότι για μια φυσιολογική αναβάθμιση χρειάζομαι 7 κατοστάρικα στο νερό για CPU+MOBO+GFX+RAM. Ρε πάμε καλά; Και αυτά μιλάμε για επεξεργαστές τύπου Ryzen 5 και i5-8400 και κάρτες γραφικών της τάξης της GTX 1060 3GB! Τι έγινε ρε παιδιά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george kesoglu είπε

που το βλεπεις το περιεργο !!!!????

ο πυργος που εχεις στην υπογραφη σου στοιχισε περισσοτερο οταν τον εφτιαξες

Το περιεργο ειναι οτι αρχες καλοκαιριου γλιτωνες 150 ευρω μονο απο μνημες και gpu συγκριτικα με τα σημερινα. Χωρις υπερβολη το νουμερο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, george kesoglu είπε

που το βλεπεις το περιεργο !!!!????

ο πυργος που εχεις στην υπογραφη σου στοιχισε περισσοτερο οταν τον εφτιαξες

Καμιά σχέση, οι μνήμες δεν μου κόστισαν 100+ ευρώ αλλά ούτε και η κάρτα μου κόστισε σχεδόν 6 κατοστάρικα. Από GTX 960 της MSI gaming 4GB αν θες να κάνεις αναβάθμιση σήμερα στο επόμενο μοντέλο δες διαφορά!!! Κοροϊδευόμαστε παιδιά. Προφανώς και κάτι γίνεται και από ότι το έψαξα λίγο φταίει το mining των crypto-νομισμάτων σε συνδυασμό με την nvidia και amd που απλά εκμεταλεύονται την κατάσταση και δημιουργούν τεχνιτή έλλειψη κομματιών για να τις πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές. Για τις RAM λέγεται ότι απλά υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή και είναι το κόστος τόσο υψηλό το οποίο όμως είναι και φυσιολογικό και κάποια στιγμή θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. 

https://www.skroutz.gr/s/9526846/MSI-GeForce-GTX1060-6GB-GTX-1060-GAMING-X-6G.html

Δημοσ.

Ισχύουν τα περισσότερα που λες αλλά βρίσκεις την ίδια κάρτα 200 ευρώ κάτω, που κανονικά βέβαια θα έπρεπε να παίζει στα 270-300 ευρώ. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Καμιά σχέση, οι μνήμες δεν μου κόστισαν 100+ ευρώ αλλά ούτε και η κάρτα μου κόστισε σχεδόν 6 κατοστάρικα. Από GTX 960 της MSI gaming 4GB αν θες να κάνεις αναβάθμιση σήμερα στο επόμενο μοντέλο δες διαφορά!!! Κοροϊδευόμαστε παιδιά. Προφανώς και κάτι γίνεται και από ότι το έψαξα λίγο φταίει το mining των crypto-νομισμάτων σε συνδυασμό με την nvidia και amd που απλά εκμεταλεύονται την κατάσταση και δημιουργούν τεχνιτή έλλειψη κομματιών για να τις πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές. Για τις RAM λέγεται ότι απλά υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή και είναι το κόστος τόσο υψηλό το οποίο όμως είναι και φυσιολογικό και κάποια στιγμή θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. 

https://www.skroutz.gr/s/9526846/MSI-GeForce-GTX1060-6GB-GTX-1060-GAMING-X-6G.html

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html

Γιατί δεν έβαλες αυτή σαν παράδειγμα? 

Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα !

Τον τελευταίο καιρό έχω μπει και γω στην διαδικασία ψαξίματος των κομματιών που χρειάζονται για το στήσιμο ενός ολοκληρομένου Υ/Η .

Έχοντας επιλέξει :
ryzen 5 1600
gigabyte gtx1060 6gb
coolermaster masterbox pro5(4 rgb fans)
corsair 650watt modular
samsung 960 evo

Θα ήθελα λύση :
Για επιλογή μητρικής (σε συνδιασμό με 2 8αρια dimmakia υψηλής συχνότητας ή που να δέχονται ελαφρύ OC)

για το κουτί θα άξιζε περισσότερο κάτι τέτοιο ;1) www.skytechshop.gr/hardware/cases/phante...-tempered-glass-grey
2)www.skroutz.gr/s/8280500/Corsair-Carbide...r-400C.html#sku-info

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, babisvag είπε

Κύριοι καλησπέρα !

Τον τελευταίο καιρό έχω μπει και γω στην διαδικασία ψαξίματος των κομματιών που χρειάζονται για το στήσιμο ενός ολοκληρομένου Υ/Η .

Έχοντας επιλέξει :
ryzen 5 1600
gigabyte gtx1060 6gb
coolermaster masterbox pro5(4 rgb fans)
corsair 650watt modular
samsung 960 evo

Θα ήθελα λύση :
Για επιλογή μητρικής (σε συνδιασμό με 2 8αρια dimmakia υψηλής συχνότητας ή που να δέχονται ελαφρύ OC)

για το κουτί θα άξιζε περισσότερο κάτι τέτοιο ;1) www.skytechshop.gr/hardware/cases/phante...-tempered-glass-grey
2)www.skroutz.gr/s/8280500/Corsair-Carbide...r-400C.html#sku-info

Χρήση που προορίζεται; Οθόνη;

Υπόψιν είναι η χειρότερη περίοδος για να στήσεις καινούριο pc. Εγώ θα περίμενα να βγουν οι νέοι Ryzen 2 και οι φθηνές intel μητρικές (για να έχω περισσότερες επιλογές) και να καταλαγιάσουν οι τιμές στις gpu. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, leros2004 είπε

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html

Γιατί δεν έβαλες αυτή σαν παράδειγμα? 

Γιατί αυτό είναι καλύτερο παράδειγμα; Εκτός του ότι είναι υποδεέστερη της MSI gaming ήθελα να δώσω έμφαση σε ίδια μοντέλα, ίδιας ποιότητας και επιδόσεων αναλογικά. GTX 960 που πήρα εγώ = 240 ευρώ, GTX 1060 αντίστοιχη σήμερα = 5.5 κατοστάρικα. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακόμα και το δικό σου παράδειγμα να πάρουμε 4 κατοστάρικα δεν τα λες φυσιολογική τιμή για medium κάρτα.  

Δημοσ.

οθόνη ips panel full hd της lg

προορίζεται για gaming αλλα και για εργασιακούς σκοπούς χρησιμοποιώντας εφαρμογές με μεγάλη χρήση ραμ.

γνωρίζω για τις τιμές και γνωρίζω οτι δεν πρόκειται να υπάρχει μείωση τιμών στο επόμενο 2μηνο.Χρειάζομαι σύστημα άμεσα απο την άλλη καθώς ντρέπομαι να σας περιγράψω τον τρέχον σύστημα μου :P

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, babisvag είπε

οθόνη ips panel full hd της lg

προορίζεται για gaming αλλα και για εργασιακούς σκοπούς χρησιμοποιώντας εφαρμογές με μεγάλη χρήση ραμ.

γνωρίζω για τις τιμές και γνωρίζω οτι δεν πρόκειται να υπάρχει μείωση τιμών στο επόμενο 2μηνο.Χρειάζομαι σύστημα άμεσα απο την άλλη καθώς ντρέπομαι να σας περιγράψω τον τρέχον σύστημα μου :P

Mητρικές ΑΜ4: https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11553176%2C11276923%2C11224251%2C11554092%2C11224092%2C11273558

Μνήμες: https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=10978259%2C8436583%2C9519501%2C12747966%2C11389158%2C7507151

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...