Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Not Found σε καινούριο θέμα καλύτερα.Εδώ δε το βλέπουν τόσο.

@panos2171 το ίδιο ισχύει και για σένα με τη φόρμα και το καινούριο θέμα.

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα θα ήταν αυτό το τοπικ να κλειδωθεί γιατί πολλοί μπερδεύονται και έρχονται εδώ με τη φόρμα τους αντί να ανοίξουν νέο θέμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας insomniacs εχω ενα pc με c2d e7300 2.66ghz wolfdale ,2gb ram ,amd hd 5450 1gb πως μπορω να το κανω λιγο πιο gaming ?

Παρακαλώ οι προτάσεις σας ειτε για καινούργιο υπολογιστή ειτε για αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος να περιορίζονται μονο στο gaming κομμάτι καθαρά ωστε να βοηθηθούν οι χρήστες / συμφουρίτες που αναζητούν καινούργιο η θέλουν να αναβαθμίσουν το υπάρχον σύστημα τους καθαρά για παιχνίδια.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οσο αφορά την σύνθεση καινούργιου συστήματος για Gaming παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να αναφέρουν το budget / χρήματα  που διαθέτουν ωστε οι προτάσεις να ειναι ποιο ολοκληρωμένες και μεσα στα πλαίσια του καθενός

Όσο αφορά την αναβάθμιση υπάρχοντος συστήματος να αναφέρεται απο τους ενδιαφερόμενους απο τι αποτελείται αναλυτικά το σύστημα τους ωστε να υπάρχει μια εικόνα για τις δυνατότητες του συστήματος και να μπορει να υπάρξουν σωστες προτάσεις και επιλογές.

Και στις 2 περιπτώσεις αναφέρουμε παντα τα χρήματα / budget που μπορουμε να διαθέσουμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά στο 1000 ρι μαζί με οθόνη και τα πάντα όλα για gaming τι προτείνετε; κατά προτίμηση από ένα κατάστημα προκειμένου να το παραλάβω στήμενο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και χρειάζομαι την βοήθειά σας..το σύστημά μου είναι: επεξεργαστής intel pentium 4 3,2ghz μητρική: 4core dual vsta κάρτα γραφικών nvidia geforce 9400gt σκληρός δίσκος hitachi hds721616pla380 ata device 165gb μνήμη 2gb ddr2 τροφοδοτικό inter-tech 550w psu. Ασχολούμαι κυρίως με παιχνίδια τύπου pro fifa 2k. Το budget μου φτάνει μέχρι 400 ευρώ μάξιμουμ.. Κάθε πρόταση δεκτή και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να κρατήσω κάτι από το υπάρχων σύστημα πχ σκληρό τροφοδοτικό καθώς το budget είναι περιορισμένο..

Δημοσ.

Γεια σας, ενδιαφερομαι για αγορα υπολογιστη με budget 500-600E και χρηση καθαρα gaming ουτε ειδικα προγραμματα ουτε overclocking κλπ.Θελω επισης αποψεις για πιθανη αγορα οθονης εκτος του budget με μαξ τα 150 αλλα οσο φθηνοτερη τοσο καλυτερα.Χωρις λειτουργικο ηχεια πληκτρολογιο κλπ μονο μοναδα και απο οποιο μαγαζι προτιματε.Τελος να τονισω οτι διαθετω ηδη τον samsung 840 evo 250gb και ο χωρος μου αρκει οποτε μην συμπεριλαβετε στη συνθεση σας HDD/SSD.ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Με το συστημα της υπογραφης μου αν αλλαξω μονο καρτα γραφικων και παω σε καποια απο τις top καινουργιες θα εχω ουσιαστικη αλλαγη στο gaming ?

Δημοσ.

Λοιπόν, φτιάχνω ένα καινούργιο σύστημα και θέλω την γνώμη σας αλλά και βοήθεια με την κάρτα γραφικών και τυχόν προτάσεις για βελτίωση.

Πρώτα απ' όλα θέλω ένα υπολογιστή που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω για τα πάντα, από gaming (π.χ. Battlefield 4, Metro Last light εννοείτε σε high settings και πάνω) μέχρι photoshop, video rendering  και ίντερνετ, γενικά να μην έχω πρόβλημα στα περισσότερα παιχνίδια για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αυτή είναι η σύνθεσή μου:

Κουτί : Corsair Carbide 500R White Mid Tower  

Μητρική : MSI Z97 gaming 5

Τροφοδοτικό : Corsair CS750M 

Επεξεργαστής : Intel Core i5 4670K 3,4Gh box

Ψύκτρα : Corsair H100i

GPU    : SAPHIRE Radeon R9 280X Vapor-X Tri-X OC

RAM   : Corsair Vengeance 8GB CL8 (2 x 4GB)

Σκληρός :  Western Digital 1TB HDD

Λογισμικό : Windows 8.1

Οθόνη    : ASUS LED 21,5 VS228NE Full HD

Πληκτρολόγιο: Razer DEATHSTALKER 

Ποντίκι: Zalman ZM-M500WL Wireless

Ηχεία: Hercules XPS 2.1 40 Slim

Budget: 1500 EU

Υ.Γ. : Δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά ανάμεσα στις Saphire R9 280X Tri-X και Saphire R9 280X Tri-X Vapor-X (Γιατί η πρώτη είναι ακριβότερη ?)

Τέλος, ξέρει κανείς αν στην σχολή επιστήμης υπολογιστών στο ηράκλειο υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις  από ένα σύστημα (π.χ. Βαριές εφαρμογές που να θέλουν δυνατό επεξεργαστή)?

Δημοσ.

Θέλω να αγορασω μητρική,τροφοδοτικό κ κάρτα γραφικών καθαρά για gaming..το budget είναι 500 ευρώ..διαθετω ηδη i5-4690k,cpu cooler corsair h60,case thermaltake urban s31,ssd samsung evo 120gb..περιμένω προτάσεις ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...