TRILOBYTER Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Κοιτα για αυτα που σου λινκαρα, για καλυτερη καρτα κοιτα σε μια r9 280 (οχι X) στα 200 ευρω. Παραπανω δεν αξιζει για το συστημα σου. Το XFX που λινκαρα ειναι οτι πρεπει για σενα. Κοιτα και για μια νεα οθονη οπως σου ειπε και ο Mil@ αν θελεις να φτασεις στο οριο του budget σου.
8elwADSL Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 @Millenium Οι 750ti που λινκαρα πιο πίσω έχουν πάρει αρκετό overclock εργοστασιακά και είναι στα ίδια επίπεδα απόδοσης με μια stock r7 265. http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GTX_750_Ti_StormX_Dual/25.html Γενικά 270 > 265=gtx660 > 750ti Διαλέγει και παίρνει =)
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ναι εντάξει δε προτάθηκε 265 ,και οι σωστές συγκρίσεις γίνονται και με τις 2 stock-reference ή oc (η μια που πρότεινες είναι 750 non ti).Η διαφορά στις επιδόσεις είναι αρκετή.Βρίσκει factory oc radeon 265 άλλωστε και σε κείνες της τιμές που δείξες http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=PowerColor%20R7%20265%20OC%20TurboDuo%20(%20AXR9%20265%202GBD5-TDHE-%20)
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βασικά και η gainward που λινκαρα είναι Ti έχουν κάνει λάθος την επικεφαλίδα στο skroutz τα καταστήματα πουλάνε την Ti. Οντως η 265 είναι ανώτερη και αν την κλοκάρεις ξεφεύγει απλά πρότεινα τις 2 συγκεκριμένες nvidia λόγω του καλύτερου perf/€ που έχουν από τις απλές 750ti και για κάποιον που θέλει μόνο nvidia και δεν θέλει να μπλέξει με το όλο θέμα του overclock πιστεύω πως αξίζει.
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βασικά και η gainward που λινκαρα είναι Ti έχουν κάνει λάθος την επικεφαλίδα στο skroutz τα καταστήματα πουλάνε την Ti. Οντως η 265 είναι ανώτερη και αν την κλοκάρεις ξεφεύγει απλά πρότεινα τις 2 συγκεκριμένες nvidia λόγω του καλύτερου perf/€ που έχουν από τις απλές 750ti και για κάποιον που θέλει μόνο nvidia και δεν θέλει να μπλέξει με το όλο θέμα του overclock πιστεύω πως αξίζει. Και η άλλη 750 ti,οκ καλώς αν και γενικά καλύτερα να κοιτάξει για δυνατότερες κάρτες και να μην αποκλείσει και τις amd.
cpttony Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Και η άλλη 750 ti,οκ καλώς αν και γενικά καλύτερα να κοιτάξει για δυνατότερες κάρτες και να μην αποκλείσει και τις amd. Οταν λες "δυνατοτερες καρτες" απο την 660 ποιες εννοεις ακριβως??( οικονομικη, καλη και να μου παιζει παιχνιδια 3-4 χρονια Δεν θελω να βαλω,πανω AMD γιατι εχω ακουσει διαφορα προβληματα... Η MSI ειδα και εχει κατι λεει Twin Fronz,τι ειναι αυτο?? εχει,καποιο πλεονεκτημα απεναντι στην Asus ή στην Gigabyte???
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δυνατότερη σε nvidia είναι η 760.Σε amd αυτές που γράφτηκαν πιο πάνω 270/270Χ,280.Οι amd συμφέρουν περισσότερο,παίρνεις δώρο και παιχνίδια αν πάρεις από συγκεκριμένα καταστήματα.Προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει οποιαδήποτε κάρτα και αν μιλάμε για hardware πρόβλημα είναι θέμα κατασκευαστή της κάρτας (gigabyte κλπ) όχι του πυρήνα (amd,nvidia). Twin Frozr ονομάζει η msi ένα από τα συστήματα ψύξης της.
cpttony Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δυνατότερη σε nvidia είναι η 760.Σε amd αυτές που γράφτηκαν πιο πάνω 270/270Χ,280.Οι amd συμφέρουν περισσότερο,παίρνεις δώρο και παιχνίδια αν πάρεις από συγκεκριμένα καταστήματα.Προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει οποιαδήποτε κάρτα και αν μιλάμε για hardware πρόβλημα είναι θέμα κατασκευαστή της κάρτας (gigabyte κλπ) όχι του πυρήνα (amd,nvidia). Twin Frozr ονομάζει η msi ένα από τα συστήματα ψύξης της. Κατ'αρχην η 760, μπορει να το παιξει ο υπολογιστης μου (ι5 750, Αsus P7P55M)? Εφτιαξα μια δικια μου συνθεση, ειναι καλη? https://www.skroutz.gr/s/3560569/MSI-GeForce-GTX760-2GB-Twin-Frozr-IV-OC.html https://www.skroutz.gr/s/1564818/Thermaltake-Smart-M750W.html https://www.skroutz.gr/s/285274/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-1333MHz.html https://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html (ηθελα 250 αλλα ειναι ακριβοι!) την παραπανω συνθεση την "σηκωνει" ο επεξεργαστης (ι5 750) κι η μητρικη (Asus P7P55M)
DennisKrem Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Θέλω να αγοράσω ενα πύργο μέχρι 600€ αυστηρα για gaming.Σε αύτη τη τιμή να περιλαμβάνεται και το λογισμικο συστημα.Θέλω να παιζω LoL WoW CoD Κ.α έχω βρει οθόνη πληκτρολόγιο ποντίκι ηχεία θέλω να το συνθέσουν αλλοι δεν σκοπεύω να κάνα καμια αναβάθμιση συντομα.Μπορω να αγοράσω τα εξαρτήματα απο οποιοδήποτε καταστημα κατα Προτοιμηση public και πλαίσιο επιδει ειναι κοντά μου. Επίσεις το λογισμηκο να είναι windows 8.1
tomthered Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 CASE : AEROCOOL V3X ADVANCE MIDI TOWER EVIL BLUE EDITION BLACK/BLUE CPU : INTEL CORE I5-4670 3.40GHZ LGA1150 - BOX MOTHERBOARD :ASUS H81M-C RETAIL ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ : GIGABYTE GEFORCE GTX750 TI GV-N75TOC-2GI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL ΣΚΛΗΡΟΣ : SEAGATE ST500DM002 500GB BARRACUDA 7200.14 SATA3 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : COOLERMASTER B600 B SERIES 600W PSU (RS600-ACABD3-E1) ΡΑΜ : KINGSTON HX318C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ : CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9 VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : amd fx 8350 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: MSI RADEON R7 260X 2GD5 OC 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: AEROCOOL STRIKE-X 600W ΜΝΗΜΗ ΡΑΜ : KINGSTON HX318C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT ΜΗΤΡΙΚΗ : MSI 760GA-P43 (FX) RETAIL ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 ποιο απο τα δυο αυτα συστηματα ειναι καλυτερο για gaming ???
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Και οι 2 τελευταίες συνθέσεις χρειάζονται αλλαγές.
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλύτερα να συμπληρώσεις τη φόρμα.Χρειάζονται αλλαγές,μπορεί και σε σχεδόν όλα.
Not Found Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 i) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 700 ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Όχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? : Ναι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : Θα προτιμούσα απο ένα κατάστημα δεν έχω κατι συγκεκριμένο κατα νου όμως vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: Θα προτιμούσα να συναρμολογηθεί στο κατάστημα αλλά και σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό έχω άτομο να το συναρμολογήσει viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?: Όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού : Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αναβάθμιση, όχι δεν υπάρχει πιθανότητα για sli x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας : Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού: Όχι Θα εκτιμούσα τις συμβουλές-προτάσεις σας καθώς δεν κατέχω και πολύ το αντικείμενο. Το μόνο που μου έχει πει ένας φίλος είναι να βάλω την gtx 750 γιατί είναι το καλύτερο value for money για τα λεφτά που δίνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Για gaming pc που θα σηκώνει άνετα παιχνίδια τύπου GTA, Watch Dogs είναι καλή σύνθεση? Δε θέλουμε να ξεφύγουμε από αυτό το κόστος, ενώ αν υπάρχει ποιο οικονομική λύση σε κάποιο part χωρίς να πέσει η απόδοση είναι ευπρόσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα