Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Turbo X;

Να κάνεις καλές επιλογές hardware και καταστήματος.

Δεν ξερω αν ειναι tuvlo-x, πριν 4 χρονια το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν προωθουσε ΤΟΣΟ πολυ το turbo-x?!!

Δεν εχω παει σε μαγαζι, σε ιδιωτη πηγα και μου ειπε αυτα που αναγραφω στην πισω σελιδα (δηλαδη, 2x2 RAM, ASUS GTX660 κλπ). Αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλο το ποσο!? ή δεν πρεπει? Αν βαλω 630w θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Επειδη εχω εναν απαρχαιωμενο τωρα πια gaming pc. πηγα σ'ενα τεχνικο (για να ειμαστε πιο σιγουροι) και μου προτεινε τα παρακατω:

Ακομα 2x 2 GB (εχω ηδη 2x 2 GB @1333)

SSD 250GB

Asus Nvidia GeForce GTX 660 2GB

750 Watt PSU

Ο υπολογιστης μου τωρα εχει: επεξεργαστη (i5 750 @2.66), RAM (4 GB, 2χ2), MOBO (ASUS P7P55M), PSU(ενα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ--4 χρονια πριν--)550W, 1 ΤΒ ΗDD

Η αναλυση μου ειναι 1366 χ 768

Ολα αυτα μου ειπε 547Ε, με επιασε αδιαβαστο και μου ειπε αυτα ή ειναι καθαρος?Τι μπορω να κανω για να μειωσω το ποσο?

ιδεες??

Ποσα??? 547??

Εχεις ειδη καρτα γραφικων? Αν ναι, ποια? Η 660 δεν αξιζει ειναι παλια, οπως και τα 250ssd δεν ξερω αν τα χρειαζεσαι, με 120 θα εισαι οκ πιστευω. Και τι να το κανεις το 750αρι τροφοδοτικο? Μιλαμε για 200 ευρω αναβαθμιση και ο κλεφτης σου ζητησε 550 ευρω, αυτα ειναι.

Πες μας λιγο ποσα λεφτα διαθετεις και τι ακριβως θελεις να κανεις με τον υπολογιστη σου. Και ανοιξε λιγο το κουτι δες ποιο τροφοδοτικο εχεις γιατι ισως και να μην χρειαστεις αλλαγη.

Δημοσ.

Ποσα??? 547??

Εχεις ειδη καρτα γραφικων? Αν ναι, ποια? Η 660 δεν αξιζει ειναι παλια, οπως και τα 250ssd δεν ξερω αν τα χρειαζεσαι, με 120 θα εισαι οκ πιστευω. Και τι να το κανεις το 750αρι τροφοδοτικο? Μιλαμε για 200 ευρω αναβαθμιση και ο κλεφτης σου ζητησε 550 ευρω, αυτα ειναι.

Πες μας λιγο ποσα λεφτα διαθετεις και τι ακριβως θελεις να κανεις με τον υπολογιστη σου. Και ανοιξε λιγο το κουτι δες ποιο τροφοδοτικο εχεις γιατι ισως και να μην χρειαστεις αλλαγη.

Ρε φιλε την GT 240 εχω! Απο Νvidia ποια μου προτεινεις (δεν θελω ΑΜD)? Οσο για τον SSD, τοσα χρονια επαιζα μονο με τον HDD(SATA II, αν παιζει ρολο), και δεν καταλαβαινω τι παραπανω προσφερει ο SSD? Το τροφοδοτικο ειναι οπως λενε κατι φορουμ "PREMIER 550W BULK". Ας πουμε οτι διαθετω μεχρι 500Ε (για RAM,GPU,PSU &αν SSD, εχω λεει καλο CPU & MOBO)

Δημοσ.

Ρε φιλε την GT 240 εχω! Απο Νvidia ποια μου προτεινεις (δεν θελω ΑΜD)? Οσο για τον SSD, τοσα χρονια επαιζα μονο με τον HDD(SATA II, αν παιζει ρολο), και δεν καταλαβαινω τι παραπανω προσφερει ο SSD? Το τροφοδοτικο ειναι οπως λενε κατι φορουμ "PREMIER 550W BULK". Ας πουμε οτι διαθετω μεχρι 500Ε (για RAM,GPU,PSU &αν SSD, εχω λεει καλο CPU & MOBO)

http://www.skroutz.gr/s/1722102/Kingston-KVR1333D3S8N9HK2-4G-4GB-1333MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-SR-Kit-of-2-STD-Height-30mm.html

http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html

http://www.skroutz.gr/s/4323699/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-WindForce-2X-GV-N660WF2-2GD.html

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

• Like 1
Δημοσ.

Mου ειπε οτι με το 550 καληβομαι, αλλα καλυτερα να βαλω παραπανω για σιγουρια! Αλλα και εμενα το 750 μου φαινεται πολυ, μηπως καπου στα 600-650 να ειμαστε ενταξει? ή και το 550 με καληβει απολυτα?

Δημοσ.

Mου ειπε οτι με το 550 καληβομαι, αλλα καλυτερα να βαλω παραπανω για σιγουρια! Αλλα και εμενα το 750 μου φαινεται πολυ, μηπως καπου στα 600-650 να ειμαστε ενταξει? ή και το 550 με καληβει απολυτα?

Μαλακιες σου ειπε, εμενα θα ακους :-D

Το συστημα σου 300 βατ θα παιρνει σε full load δηλαδη οταν παιζεις κατι (και πολλα λεω).

Δημοσ.

Μαλακιες σου ειπε, εμενα θα ακους :-D

Το συστημα σου 300 βατ θα παιρνει σε full load δηλαδη οταν παιζεις κατι (και πολλα λεω).

Εγω υπολογισα γυρω στα 340 θελει ο CPU & GPU, το υπολοιπο συστημα ποσο να θελει ακομα?! Να του πω 550 ή να βαλω ενα 600 για σιγουρια? Ακομα, του ειχα πει τοτε με το GPU οτι θελω να εχω ultra(high)-αναλογα- για τα επομενα 2-3 χρονια (σε αναλυση παντα 1366 χ 768), η 660 μπορει να το προσφερει αυτο?, η 660 η gigabyte εχει διαφορα πο την asus? (εκτοε απο τιμη?) Το Shadowplay δουλευει σ'αυτην?

Δημοσ.

Οχι τα 550 ειναι υπεραρκετα, το συστημα σου δεν προκειται ποτε να φτασει τοσα βατ εκτως και αν κανεις sli.

Καλυτερη καρτα δεν αξιζει, θα σε κοβει ο επεξεργαστης μετα. Αλλα θα ελεγα να μην παρεις την 660, κοιτα σε amd για καλυτερες λυσεις.

Επισης γιατι παιρνεις απο αυτον τον "τεχνικο"? Παρε απο τα λινκ που σου εδειξα.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι τα 550 ειναι υπεραρκετα, το συστημα σου δεν προκειται ποτε να φτασει τοσα βατ εκτως και αν κανεις sli.

Καλυτερη καρτα δεν αξιζει, θα σε κοβει ο επεξεργαστης μετα. Αλλα θα ελεγα να μην παρεις την 660, κοιτα σε amd για καλυτερες λυσεις.

Επισης γιατι παιρνεις απο αυτον τον "τεχνικο"? Παρε απο τα λινκ που σου εδειξα.

Ναι ρε, δεν ειπα οτι θα παρω απο τον τεχνικο(πιο πολυ με νοιαζει πως θα τα βαλω στο κουτι, η τιμη και το αν ειναι καλα!, οχι τοσο απο που θα τα παρω), εγω ετσι και αλλιως το SLI, AA, FXAA και τα λοιπα φιλτρα δεν τα χρησημοποιω ποτε!

Ο SSD που μου προτεινες ειναι SATA III ενω η μητρικη μου υποστηριζει SATA II, γιατι αυτην την RAM-υπαρχουν αλλες τοσες 2χ2 στο skroutz!

Ευχαριστω, αν χρειαστω κατι θα σου πω!! Με γλιτωσες απο εξοδα--που αυτη τη στιγμη δεν μου περισσευουν και τα λεφτα!!

Δημοσ.

CF/SLI δεν είναι φίλτρα.Η οθόνη σου μάλλον είναι παλιά ή μικρή με χαμηλή ανάλυση.Αν δώσεις το μέγιστο ποσό που αναφέρθηκε καλύτερα να κοιτούσες για καμμιά άλλη.

Από τροφοδοτικό καλύπτεσαι με ένα καλό 550.Δεν θα χεις θέμα με τα Sata στη μητρική για τον SSD.

Μπορείς να βάλεις και καλύτερη κάρτα από 660,270 πάντως.

Δημοσ.

CF/SLI δεν είναι φίλτρα.Η οθόνη σου μάλλον είναι παλιά ή μικρή με χαμηλή ανάλυση.Αν δώσεις το μέγιστο ποσό που αναφέρθηκε καλύτερα να κοιτούσες για καμμιά άλλη.

Από τροφοδοτικό καλύπτεσαι με ένα καλό 550.Δεν θα χεις θέμα με τα Sata στη μητρική για τον SSD.

Μπορείς να βάλεις και καλύτερη κάρτα από 660,270 πάντως.

Πιο καλη απο την 660, 270 λεγοντας? Σε Nvidia παντα! Την οθονη την πηρα πριν απο 1 χρονο (LG--1366 x 768)

Στην αρχη ο τεχνικος μου ειχε προτεινει την 750 Τι, αλλα μετα μου ειπε οτι η 660 ειναι καλυτερη! Εγω, μπηκα στο σιτε της Nvidia και ειδα οτι η 660 ειναι καλυτερη απο την 750 Τι??

Παιδια, δεν ξερω, μια αναβαθμιση ειπα να κανω και μου φαινεται δεν θα την κανω, εχω ακουσει/διαβασει κατο διαφορετικες γνωμες!!

Δημοσ.

Η 270 είναι amd που γενικά σε κείνα τα χρήματα έχει καλύτερες προτάσεις.Σε nvidia μετά πας σε 760 με αρκετά παραπάνω €.

Πριν 1 χρόνο και πήρες 768p οθόνη...να μη ρωτήσω το γιατί καλύτερα  -_-

Είναι πιο αδύναμες από αυτές που αναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Η 270 είναι amd που γενικά σε κείνα τα χρήματα έχει καλύτερες προτάσεις.Σε nvidia μετά πας σε 760 με αρκετά παραπάνω €.

Πριν 1 χρόνο και πήρες 768p οθόνη...να μη ρωτήσω το γιατί καλύτερα  -_-

Είναι πιο αδύναμες από αυτές που αναφέρθηκαν.

Ρε φιλε, για 2 λογους πηρα 768p οθονη. 1) Ηταν φτηνη 2) Απ'οτι εχεις καταλαβει δεν ξερω τοσα απο PC.

Να προσθεσω οτι μου προτεινε την 270Χ αλλα καλητερα Nvidia??!!

Αρα η 660>750 (& Τι)

Αρα βαζω 660? Το Shadowplay παιζει σην 660?

Με καλο 550 (δηλαδη μαρκα thermal κατι?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...