Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα αρχαιο pc και τωρα τελειωνω παννελληνιες και θα παρω καινουριο.δεν ειχα την δυνατοτητα να ασχοληθω με oc.δεν ξερω τι θα προκυψει στο μελλον. ειμαι προθυμος να το ψαξω παντως. για την τιμη καπως να κατεβει λιγο..

αλλη mobo

http://www.e-shop.gr/asus-z87-k-retail-p-PER.523120

αξιζει να αλλαξω τιποτα αλλο?

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να βγάλεις τίποτα άλλο από αυτή την σύνθεση...

Αλλά για να κάνεις OC θα χρειαστείς καλύτερη μητρική και έναν cpu cooler... Οπότε θα μπορούσες να πας και σε αυτό τον Link.png Site: επεξεργαστή 

Πες μας όμως τη χρήση που θέλεις να κάνεις...

Δημοσ.

ειπα για παιχνιδια το θελω  κυριως το pc.θελω να με βγαλει την επομενη τριετια και για οσα παιχνιδια θα βγουν (σε ικανοποιητικα επιπεδα) αν βεβαια αυτο ειναι εφικτο με συνθεση 1100 ευρω..

Δημοσ.

Γεια σας θελω να φτιαξω ενα gaming pc πανω κατω 800 ευρω μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε και απο πουνα τα 

αγορασω ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν SSD και έχω καταλήξει σε αυτούς τους 2,ποιον προτείνετε;

Samsung 840 Evo 120gb

ή

Toshiba Q series 128gb

Βλέπω ότι ο Toshiba είναι MLC που του δίνει ένα +.

Αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση από αυτούς μέχρι 80€ την ακούω.

Δημοσ.

καλημερα,λεω να αγορασω ενα pc case γιατι αυτο που εχω το εχω κανει οτι ναναι :P

εχω ενα xigmatek το πιο φθηνο το ειχα παρει το 09 απο το πλαισιο...δεν ξερω αν ειναι mid/full tower..

η απορια μου ειναι

1.ποια η διαφορα των mid απο τα full tower την στιγμη που και οι 2 κατηγοριες παιρνουν atx mobo..

2. να μου προτενετε ομορφα κουτια που ναχει τζαμακι στο πλαι να βλεπω το εσωτερικο

3. να ειναι ευρυχωρο και ανετο μεσα

4. Να μην ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ :P

5. να χωρα την ψυκτρα που εχω (Corsair h80)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα
Θα ήθελα να αγοράσω ένα gaming laptop γύρω στα 700-1000€ (αν γίνεται best-budget εκεί ανάμεσα.. αν υπάρχει τώρα ένα θηρίο με 1100 δεν θα πω όχι)
(Έψαξα αλλά με τόσες μάρκες δεν μπορούσα να καταλήξω οπότε σκέφτηκα ότι ίσως μπορείτε να βοηθήσετε)

Θέλω αν γίνεται να σηκώνει παιχνίδια τελευταίας γενιάς αλλά κυρίως το χρειάζομαι για αυτό το game
Καταρχήν : αξίζει να πάρω λαπτοπ τώρα; Το "παλιοσίδερο" που έχω μπορεί να κρατήσει ακόμα μισό χρόνο πιστεύω :P

Αν μπορείτε στείλτε ένα λάπτοπ που να γίνεται αγορά μέσω καταστήματος και ένα μέσω ίντερνετ (εξωτ ή Ελλ)

Λόγω συχνών μετακινήσεων (φοιτητής) δεν θα προτιμούσα Desktop αλλα αν νομίζετε πως αξίζει να κοιτάξω, στείλτε.

15" ή 17" δεν με νοιάζει..
με ή χωρίς λειτουργικό ούτε.. :P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανοίγω νέο θέμα :-) 

Επεξ/σία από themos013
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :1100€ +-50

Χρήση υπολογιστή :gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:-

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Πάτρα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αδιάφορο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .όχι

Γειά σας αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι χρόνια εκτός της συγκεκριμένης φάσης..

Έφτιαξα νέο θέμα που απ ότι είδα συνίσταται

Επεξ/σία από apopat
Δημοσ.

και πριν να αρχίσετε το trolling μερικοί μερικοί για τον amd θυμηθείτε ότι το παλικάρι λέει για 3 χρονια gaming και όλοι ξέρουμε ότι όλο και πληθαίνουν οι απαιτήσεις σε πυρήνες και σε vram οποτε ένα σύστημα full amd νομίζω είναι το πιο μακροβιότερο.

post-210831-0-78373100-1402396022_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...