Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!
εχω το παρακατω συστημα και σκεφτομαι σιγα σιγα για αναβαθμιση:
Case: Raijintek Agos       
CPU: FΧ-6200 3,8Ghz   
MOBO: MSI 990XA-GD55      
RAM:Kingston Hyper X Beast 8GB CL9@1866mhz
PSU: Corsair CX Modular 500watt      
GPU: Gigabyte Radeon R9 270 2GB WindForce 2X OC
Η οθονη ειναι tubro x σε αναλυση 1920χ1080 την οποια θα την αλλαξω μιας και  περιμενω καμια καλη προσφορα για 24αρα σε ιδια αναλυση.Την αναβαθμιση την σκεφτομαι λογο gaming κυριως

Αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω μια αναβαθμιση στον επεξεργαστη να παω σε καποιο FX-8xxx
να κανω μια αλλαγη στην καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω σε τι υλοποιηση ακομα μιας και εχω χασει την μπαλα με τα γραφικα και να μπει και ενας ssd 250gb απανω στο συστημα!!

Υπαρχει και η σκεψη της αλλαγης πλατφορμας σε am4 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειμαι σε θεση να δωσω μεγαλο ποσο απο την τσεπη μιας και στην πρωτη περιπτωση θα γινει πωληση των υπαρχων parts και ισως βρω και καποια μεταχειρησμενα να μπουν

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

εχω το παρακατω συστημα και σκεφτομαι σιγα σιγα για αναβαθμιση:

Case: Raijintek Agos       

CPU: FΧ-6200 3,8Ghz   

MOBO: MSI 990XA-GD55      

RAM:Kingston Hyper X Beast 8GB CL9@1866mhz

PSU: Corsair CX Modular 500watt      

GPU: Gigabyte Radeon R9 270 2GB WindForce 2X OC

Η οθονη ειναι tubro x σε αναλυση 1920χ1080 την οποια θα την αλλαξω μιας και  περιμενω καμια καλη προσφορα για 24αρα σε ιδια αναλυση.Την αναβαθμιση την σκεφτομαι λογο gaming κυριως

Αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω μια αναβαθμιση στον επεξεργαστη να παω σε καποιο FX-8xxx

να κανω μια αλλαγη στην καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω σε τι υλοποιηση ακομα μιας και εχω χασει την μπαλα με τα γραφικα και να μπει και ενας ssd 250gb απανω στο συστημα!!

Υπαρχει και η σκεψη της αλλαγης πλατφορμας σε am4 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειμαι σε θεση να δωσω μεγαλο ποσο απο την τσεπη μιας και στην πρωτη περιπτωση θα γινει πωληση των υπαρχων parts και ισως βρω και καποια μεταχειρησμενα να μπουν

Ανάλογα το Budget σου.

Πόσα διαθέτεις;

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το Budget σου.

Πόσα διαθέτεις;

γενικα σκεφτομαι να δωσω μεχρι ενα 300 απο την τσεπη μου για αλλαγη πλατφορμας!!Αν γινει σταδιακη αναβαθμιση ομως πιστευω οτι θα μου κοστισει λιγοτερα!!ολα αυτα γνωριζοντας οτι θα πουληθουν τα υπαρχων που εχω!

Δημοσ.

Θα άξιζε να πουλήσεις την παλιά πλατφόρμα σου και να πας σε έναν 1400 + b350 μητρική και ssd για αρχή.

Για καρτα μιας και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, μένεις προς το παρόν με αυτή και το ψάχνεις πάλι από φθινόπωρο.

• Like 2
Δημοσ.

Θα άξιζε να πουλήσεις την παλιά πλατφόρμα σου και να πας σε έναν 1400 + b350 μητρική και ssd για αρχή.

Για καρτα μιας και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, μένεις προς το παρόν με αυτή και το ψάχνεις πάλι από φθινόπωρο.

Θεωρεις οτι δεν αξιζει πλεον να παω σε καποιον fx-8xxx απο την στιγμη που υπαρχουν οι razen?

Δημοσ.

Γιατί να πας σε πεθαμένο socket και σε επεξεργαστή του 5 χρόνων πριν; Αυτό που σου ανέφερε ο Κώστας είναι η καλύτερη λύση μακράν. Βέβαια, χρειάζεται κάτι παραπάνω από 300 για b350+1400+ram, περίπου στα 330 σύνολο. + ένας ssd : http://www.skroutz.gr/s/10144395/Adata-Ultimate-SU800-128GB.html

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν αξίζει..

Θεωρεις οτι δεν αξιζει πλεον να παω σε καποιον fx-8xxx απο την στιγμη που υπαρχουν οι razen?

Όχι, δεν αξίζει..

Και να πας σε έναν 83χχ χειρότερα θα είσαι από κάθε άποψη απόδοσης σε σχέση με τον 1400.

Βάλε και την διπλάσια κατανάλωση, συν ότι χάνεις σε futureproof και δεν έχει άλλα περιθώρια αναβάθμισης.

Εκτός αυτών, αν τα δώσεις τώρα κάτι θα πιάσουν, μετά από 1-2 χρόνια δεν θα πιάνουν τίποτα.

Γιατί να πας σε πεθαμένο socket και σε επεξεργαστή του 5 χρόνων πριν; Αυτό που σου ανέφερε ο Κώστας είναι η καλύτερη λύση μακράν. Βέβαια, χρειάζεται κάτι παραπάνω από 300 για b350+1400+ram, περίπου στα 330 σύνολο. + ένας ssd : http://www.skroutz.gr/s/10144395/Adata-Ultimate-SU800-128GB.html

Με την πώληση του παλιού hardware μόνο βγαίνει.

Δημοσ.

Θα πουληθει και το παλιο hardware,θα το σπρωξω οσο ποιο ψηλα μπορεσω αν βρεθει κανενας!

Όχι, δεν αξίζει.. Όχι, δεν αξίζει..

Και να πας σε έναν 83χχ χειρότερα θα είσαι από κάθε άποψη απόδοσης σε σχέση με τον 1400.

Βάλε και την διπλάσια κατανάλωση, συν ότι χάνεις σε futureproof και δεν έχει άλλα περιθώρια αναβάθμισης.

Εκτός αυτών, αν τα δώσεις τώρα κάτι θα πιάσουν, μετά από 1-2 χρόνια δεν θα πιάνουν τίποτα.

Με την πώληση του παλιού hardware μόνο βγαίνει.

Αξιζει να παλεψω να παρω τον 1600 αν τον βρω σε καμια καλη τιμη;

Με μια βολτα στις αγγελιες εχω προσεξει και αρκετα συστηματα intel 1150 σε καλες τιμες στα 300-350ευρο!!Αναφερομαι σε επεξεργαστη-μητρικη,πιστευεις οτι θα αξιζε κατι τετοιο?

Δημοσ.

Χαρίζεται ο παρακάτω πύργος, η μητρική είναι εντελώς off τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Στις φωτο φαίνεται τι έχει, εκτός από τις σκόνες. :lol: :lol: :lol: :lol:

Παραλαβή από θεσ/νικη ΜΟΝΟ. Θα κρατηθεί για καμιά εβδομάδα. Ώρες παραλαβής μετά τις 5 το απόγευμα.

Θα πουληθει και το παλιο hardware,θα το σπρωξω οσο ποιο ψηλα μπορεσω αν βρεθει κανενας!

Αξιζει να παλεψω να παρω τον 1600 αν τον βρω σε καμια καλη τιμη;

Φυσικά και αξίζει..

Λίγο δύσκολα σε μτχ όμως.

Επίσης, μπορείς να προβείς και σε άλλη κάρτα, πουλώντας την δική σου και προσθετωντας την διάφορα,πηγαίνοντας σε μια gtx 960 4gb.

H διαφορα που θα δώσεις δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά η διαφορά στην απόδοση θα είναι αισθητή.

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει..

Λίγο δύσκολα σε μτχ όμως.

Επίσης, μπορείς να προβείς και σε άλλη κάρτα, πουλώντας την δική σου και προσθετωντας την διάφορα,πηγαίνοντας σε μια gtx 960 4gb.

H διαφορα που θα δώσεις δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά η διαφορά στην απόδοση θα είναι αισθητή.

Περα απο gtx 960 τι αλλο μπορω να κοιταξω δυνατοτερο απο την r9 270?

Δημοσ.

Περα απο gtx 960 τι αλλο μπορω να κοιταξω δυνατοτερο απο την r9 270?

Απο μτχ λες??

Κοιτα, απο μτχ σε ryzen δυσκολα βλεπω να βρισκεις.

Μονο σε 1151 σοκετ αξιζει.

Απο εκει και περα ,επειδη μας μπερδεψες λιγο..

Θα κοιταξεις να παρεις ολα σε μτχ?

Δημοσ.

Απο μτχ λες??

Κοιτα, απο μτχ σε ryzen δυσκολα βλεπω να βρισκεις.

Μονο σε 1151 σοκετ αξιζει.

Απο εκει και περα ,επειδη μας μπερδεψες λιγο..

Θα κοιταξεις να παρεις ολα σε μτχ?

Συγγνωμη αν σε μπερδεψα!!Αν παω σε ryzen θα παω σε καινουργια κομματια μιας και δυσκολα θα βρω μτχ!

Αν ειναι να παω σε μτχ αναρωτιεμαι αν αξιζει κατι σε 1151 σοκετ που παιζουν σε καλες τιμες μτχ στις αγγελιες!!

Καρτα γραφικων θα μπει μτχ οταν την αλλαξω και κατι δυνατοτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναβάθμιση υπολογιστή

Για Gaming

Καλησπέρα σε όλους...

Έχω αυτό το pc:

MB GA-Z68A-D3H-B3

CPU i5 2500K

VGA GIGABYTE HD 6850

RAM 16GB 1333

PSU C MASTER 550W

SSD SAMSUNG PRO 120GB

HDD WD BLACK 1T

Θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατί είναι παλιός πλέον... Θα κρατήσω μόνο το κουτί τους δίσκους όλα τα υπόλοιπα θα τα αλλάξω, έχω ψάξει την τελευταία εβδομάδα αλλά δεν μπορω να καταλήξω κάπου... Το μπάτζετ που διαθέτω είναι από 800€-1000€ το πολυ.

Το σύστημα θα δουλεύει πάνω σε 4k tv της samsung αλλά και σε οθόνη samsung 23' που έχω, επίσης πληκτρολόγιο ποντίκι ηχεία και γενικά τα περιφερειακά υπάρχουν... Τα παιχνίδια που θα παίζω είναι FIFA, NBA κυρίως αλλά θέλω να μπορώ να παίξω FAR CRY,BATTLEGROUNDS,BATTLEFIELD και γενικά διάφορα παιχνιδια., ακούω προτάσεις, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από gavathakis7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...