LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ρε παλικαρι! με ξερεις και απο εχθες? για να καταλαβω και εγω δλδ. απο υπολογιστεσ ειμαι ασχετος το ιδιο και στιν ορθογραφια (ποθ με τρολατες πριν). οποτε μπικα στο φορουμ εδω να κανς μια απλι εροτιση. αν εχεισ καπιο προβλιμα με αυτο εγω δεν σοθ φτεω. επιδι σχολιασεσ για βαν εδς και 7 χρονια ποθ ασχολουμε με το ιντερνερ το νικ νειμ μοθ ειναι στανταρ (giwrgos_zei, zei, zeigiwrgos, giwrgoszei). εβελπιστω να σε καλιψα. Παλικαρι εγω εχω βγαλει μονο το δημοτικο αλλα αυτο δεν μου σταθηκε εμποδιο να προσπαθω να κανω οσο το δυνατον λιγοτερα ορθογραφικα λαθη και φυσικα να βελτιωνω οσο το δυνατον τον εαυτο μου σαν ανθρωπο. Να θυμασαι οτι πρωτα προσπαθουμε να βελτιωσουμε τον εαυτο μας και μετα τα γυρω μας οπως υπολογιστες κλπ κλπ. Φιλικα παντα. 1
tekkenm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα ισως δεν ειναι το κατάλληλο μέρος για το συγκεκριμένο ποστ αλλα δεν ήξερα που να το γραψω εχω την Sapphire VGA PCI X R9 280 3GB GD5 OC Boost και θελω να βαλω backplate θέλω την γνωμη σας και πια ταίριαζει και απο που ευχαριστώ
skopelmix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα ισως δεν ειναι το κατάλληλο μέρος για το συγκεκριμένο ποστ αλλα δεν ήξερα που να το γραψω εχω την Sapphire VGA PCI X R9 280 3GB GD5 OC Boost και θελω να βαλω backplate θέλω την γνωμη σας και πια ταίριαζει και απο που ευχαριστώ http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/
Millennium Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ρε συ am3 εν ετη 2015 ? οθτε καν pci 3.0 ? δεν ξερω μπορει να εχε λιγα περισσοτερα φπς με την 290 αλλα πιστευω αξιζει το 1150... Ναι am3+,το pci 3 ούτε που το χρειάζεται τέτοιο σύστημα,δεν έχει πρακτικό όφελος.Βαρύτερα παιχνίδια και καλύτερα θα παίζει με αυτό,με καλό κουτάκι,σκληρό+ssd.Και αν θέλει κάθεται και ασχολείται και με oc σαν χόμπυ. 1
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ρε σεις βλεπω κει στο αμαζον asrock z97 pro4 106 γιουρο asus z97-a 159 γιουρο δε βλεπω γενικα διαφορές εκτός απ το sli. γιατι 50 γιουρο πανω?
Chocobo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω έναν φίλο που μου ζητάει σύνθεση gaming κυρίως.Θέλει intel να τονίσω και ο ίδιος σκεφτόταν και απο άλλους που ρώτησε να πάει σε 4690K,επίσης έχει κουτί και HDD σκληρό. Oπότε του έφτιαξα μια σύνθεση βασισμένη στον 4690Κ με μια Ζ97,φτηνό SSD, ενα 80+ τροφοδοτικό,υδρόψηξη που έχει το eshop προσφορά 240 nepton 80κάτι ευρώ,8 giga ram και ανακαστικα επειδή ζορίζετε στ χρήματα κατέληξα ή σε R380 ή R9 280 ή GTX 960 με κλήση προς την R380. Μετά σκέφτηκα να του προτίνω ένα άλλο build : 4460 , b85 ή h97 mobo , stock ψύκτρα , ίδιο ssd,ram και τροφοδοτικό με πρίν αλλά διαφορετική κάρτα γραφικών που σκέφτηκα ή 290X ή 970. Να πω επίσης πως δεν έχει ξαναασχοληθεί με OC.οπότε θέλω να ακούσω γνώμες για το πιο απο τα δύο συτήματα θα παίζει καλύτερα παιχνίδια.Πιστευω πως ο 4460 θα έχει μικρή διαφορά σε fps απο τον 4690Κ και πως με την 970 θα τρέχει πολύ καλύρα παιχνίδια αποτι ο 4690κ με μια 380 ή 960..Την γνώμη σας σας παρακαλώ καθώς και αν έχετε να αλλάξετε κάτι ή να τροτείνεται ευπρόσδεκτοι.
Chocobo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ποιο είναι το budget; Max 850 και αυτά με το ζόρι. Η σύνθεση με 4690Κ και R380 μου βγένει στα 950 Η σύνθεση με 4460 και R380 μου βγένει στα 710 και η σύνθεση με 4460 και 970 μου βγένει στα 850..Στο περίπου είναι οι τιμές έτσι.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Max 850 και αυτά με το ζόρι. Η σύνθεση με 4690Κ και R380 μου βγένει στα 950 Η σύνθεση με 4460 και R380 μου βγένει στα 710 και η σύνθεση με 4460 και 970 μου βγένει στα 850..Στο περίπου είναι οι τιμές έτσι. Η κουρτινα νουμερο 3,και επιλογη εχεις ή 970 ή R9 390 οποια εταιρια θες(αν σηκωνει το τροφοδοτικο την 390 παντα). 2
gamerz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλησπερα εχω επιλεξει τα παρακατω προιοντα για το νεο υπολογιστη μου η λιστα που εβγαλα ειναι απο το eshop αλλα μπορω να παρω και απο αλλα καταστηματα αν βγαινουν πιο οικονομικα το ποσο που θα διαθεσω ειναι απο 1800 μεχρι 2000 ευρω. εχω ηδη στην κατοχη μου την μητρικη και την καρτα γραφικων οι οποιες ειναι https://www.asus.com/Motherboards/RAMPAGE_V_EXTREME/ https://www.asus.com/sg/Graphics_Cards/MATRIXGTX980P4GD5/ θελω να ρωτησω σχετικα με το τροφοδοτικο θα με καλυπτει, επισης εχω βαλει δυο σκληρους ενα m2 για το λειτουργικο και ενα ssd για τα παιχνιδια θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας οταν θα κατεβαζω απο uplay kai steam τα παιχνιαδια και κατα την εγκατασταση στον ssd. Στο συνολο βγανει 1515 στο eshop , δεν εχω βαλει καποιοα οθονη ακομη γιατι θελω να μου προτεινεται καπαοια εσεις και η χρηση της θα ειναι καθαρα για games. ευχαριστω βασιλης δεκτες καθε προτασεις.
skopelmix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλησπερα εχω επιλεξει τα παρακατω προιοντα για το νεο υπολογιστη μου η λιστα που εβγαλα ειναι απο το eshop αλλα μπορω να παρω και απο αλλα καταστηματα αν βγαινουν πιο οικονομικα το ποσο που θα διαθεσω ειναι απο 1800 μεχρι 2000 ευρω. εχω ηδη στην κατοχη μου την μητρικη και την καρτα γραφικων οι οποιες ειναι https://www.asus.com/Motherboards/RAMPAGE_V_EXTREME/ https://www.asus.com/sg/Graphics_Cards/MATRIXGTX980P4GD5/ θελω να ρωτησω σχετικα με το τροφοδοτικο θα με καλυπτει, επισης εχω βαλει δυο σκληρους ενα m2 για το λειτουργικο και ενα ssd για τα παιχνιδια θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας οταν θα κατεβαζω απο uplay kai steam τα παιχνιαδια και κατα την εγκατασταση στον ssd. Στο συνολο βγανει 1515 στο eshop , δεν εχω βαλει καποιοα οθονη ακομη γιατι θελω να μου προτεινεται καπαοια εσεις και η χρηση της θα ειναι καθαρα για games. ευχαριστω βασιλης δεκτες καθε προτασεις. http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλησπερα εχω επιλεξει τα παρακατω προιοντα για το νεο υπολογιστη μου η λιστα που εβγαλα ειναι απο το eshop αλλα μπορω να παρω και απο αλλα καταστηματα αν βγαινουν πιο οικονομικα το ποσο που θα διαθεσω ειναι απο 1800 μεχρι 2000 ευρω. εχω ηδη στην κατοχη μου την μητρικη και την καρτα γραφικων οι οποιες ειναι https://www.asus.com/Motherboards/RAMPAGE_V_EXTREME/ https://www.asus.com/sg/Graphics_Cards/MATRIXGTX980P4GD5/ θελω να ρωτησω σχετικα με το τροφοδοτικο θα με καλυπτει, επισης εχω βαλει δυο σκληρους ενα m2 για το λειτουργικο και ενα ssd για τα παιχνιδια θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας οταν θα κατεβαζω απο uplay kai steam τα παιχνιαδια και κατα την εγκατασταση στον ssd. Στο συνολο βγανει 1515 στο eshop , δεν εχω βαλει καποιοα οθονη ακομη γιατι θελω να μου προτεινεται καπαοια εσεις και η χρηση της θα ειναι καθαρα για games. ευχαριστω βασιλης δεκτες καθε προτασεις. Να φανταστω εισαι και εσυ απο τα ατομα που τρεχουν να χαλασουν τα χρηματα τους λογω δραχμης κλπ αλλιως το παραπανω δεν βγαζει ακρη. Δηλαδη να πω οτι δεν το εχουμε γραψει 100000000000000000 φορες οτι ο 5820κ για παιχνιδια ειναι χειροτερος και ακριβοτερος απο ενα i7 1150 socket,θα με πουν κακο και οτι κραζω. Να πουμε οτι εχουμε πει επισης αλλες τοσες φορες οτι δεν αξιζει η 980,οταν στα χρηματα της παιρνεις Sli 970 και εχεις επιδοσεις τεραστιες???? Να πω οτι βλεπω τιμη για την παραπανω Asus στα 700+ευρω οταν με λιγα παραπανω υπαρχει η 980ti???? Να πω οτι θες να αγορασεις Pc για υψηλη αναλυση και την οθονη την αφησες για τελευταια ενω επρεπε να ειναι η πρωτη σου επιλογη για να δεις και τι αναλογη καρτα θα παρεις??? Αυτος ο ακυρος και ασχημος SSD Adata τι ρολο ακριβως βαραει???? 500gb Ssd και 3tb σκληρο δισκο μονο για παιχνιδια???? Καλα τι θα κατεβασεις ολα τα παιχνιδια των τελευταιων 5 χρονων???? Η μητρικη των 450+ευρω που ακριβως θα βοηθησει στα παιχνιδια???Θα κερδισεις τιποτα 35fps??? Συγνωμη που θα στο πω αλλα τετοιο συστημα που σκεφτεσαι να φτιαξεις,και δεδομενου του κοστους της μητρικης αλλα και της εκδοσης της καρτας ειναι μονο για 4k gaming. Ουτε καν για 1440p δεν ειναι αυτο το συστημα οταν μπορεις να παιξεις αξιοπρεπως με ενα φθηνο i5 και μια 970 ή R9 390 σε 1440p....... Αρα μιλαμε για http://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html?from=catspanή 4k gaming αλλα το κακο ειναι οτι η καρτα γραφικων δεν σηκωνει τα hz και εν μερη και την αναλυση αυτα για να πας με το σκεπτικο οτι θα παιξεις στα Ultra αλλιως ποιο το νοημα για τετοιο συστημα. Τωρα θα μου πει καποιος γιατι τα γραφω ολα αυτα και η απαντηση ειναι γιατι ετσι οπως εχουν γραφτει τα παραπανω δεν βγαζω και μεγαλη ακρη απο τις επιλογες ή τι εχει ακριβως στο μυαλο του ο ενδιαφερομενος. Τωρα πχ που αγορασε την συγκεκριμενη μητρικη αναγκαστικα παει σε 5820κ γιατι αν πουλησει πχ την μητρικη θα εχει μεγαλη χασουρα.(το Marketing του Asus rog εκανε παλι την δουλεια του να πεταχτουν τσαμπα χρηματα παλι ) Επισης εχεις επιλεξει υδροψυξη και πανακριβο κουτι και δεν αναφερεις αν θα ασχοληθεις καν με το oc και ποσο,δεδομενου και της μητρικης. Κοινως με τα παραπανω και ας με συγχωρεσουν οι υπολοιποιο για αυτα που γραφω,αλλα πιο πολυ για pc καγκουρο μου κανει το παραπανω παρα για gaming,αν οντως εννοεις την αγορα και δεν εισαι τρολλ..... 1
Maklamar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Επιτραπέζιο υπολογιστή 1100 έως 1400 ευρώ για gaming ευχαριστώ
johni41 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλημερα σας! πριν σχεδον 4 χρονια εφτιαξα το συγκεκριμενο μηχανημα με κοστος αν θυμαμαι καλα κοντα στα 700ευρω. αυτα που εχει ειναι : επεξεργαστη Site: AMDPhenom II x4 Quad Core 960T Black Edition , ψυκτρα Site: COOLER MASTER Hyper 612S , μητρικη Site: Gigabyte 990FXA-D3 , ραμ Site: Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz , τροφοδοτικο Site: CORSAIR Enthusiast Series TX650 V2 - 650 W , καρτα γραφικων Site: Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan , κουτι Site: Thermaltake Armor , δισκο μαλλον αυτο ή κατι παρομοιο πριν 2χρονια Site: Western Digital 1TB Caviar Black ακομα δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο απο το pc αλλα μαλλον επειδη δεν παιζω πλεον πολυ και αυτα που εχω παιξει τελευταια (nba14,f1 14,assasins creed1+2) ισως δεν ζοριζουν το pc με τις επιλογες στα γραφικα τους στο full χωρις ψιλοκολλιματα σχεδον σε ολη τη φαση του παιχνιδιου. επισης να ενημερωσω οτι πλεον το 90% των παιχνιδιων τα παιζω στην tv Site: SamsungUE50H6400 η οποια ειναι συνδεδεμενη με ενισχυτη (home cinema) και ο ενισχυτης με το pc, ολα συνδεονται με hdmi. εννοειται οτι παιζουν και πολλες ταινιες σε 1080 και full bluray απο το pc αλλα εκει δεν εχει κανενα θεμα. τελευταια ομως εχω ξεκινησει και παιζω το Site: projectcars και φυσικα πρεπει να το εχω στη μεση ισως και λιγο πιο κατω στα γραφικα για να εχει μια καλη εικονα και να μην κολλαει πολυ. και παλι σε μερικα σημεια η κινηση ειναι λιγο αργη. η αναλυση ειναι fhd στην τηλεοραση που παιζω. σκεφτομαι σιγα σιγα να κοιταω μηπως πετυχω καμια προσφορα ή ελαφρως μεταχειρισμενο κατι που να βοηθησει το pc να τρεξει τα πιο καινουρια παιχνιδια οσο γινεται καλα. απο το συστημα μου τι θα προτεινατε να αλλαξω που να κανει διαφορα και σε τι να παω? δισκο ssd?καρτα γραφικων?επεξεργαστη? και τι χαρακτηριστικα να κοιταω να εχουν? ρωταω γιατι εχω χασει επαφη με τα χαρακτηριστικα που τρεχουν τωρα... ευχαριστω και συγνωμη για το τεραστιο κειμενο!!!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ισως να αλλαζες επεξεργαστη σε κατι πιο δυνατο.μια καρτα γραφικων και ssd! δεν ειδα ομως το ποσο που διαθετεις πουθενα οποτε δεν μπορουμε να σ κανουμε συγκεκριμενη προταση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα