Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παιχνιδια παιζεις;

http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html

http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html

Εγω προτεινω αυτα εδω. Συνολο, 300ευρω. Εαν πας σε fx6300 http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html

κατεβαινεις ενα 50αρικο απο cpu και αντε να γλιτωσεις και ενα 20αρικο απο μητρικη.

Ram ειναι οι πιο φθηνες 8gb.

Ευχαριστω πολυ θα το ψαξω για να τα παρω καινούρια. Πάντως εχουν μεγαλη διαφορα απ οτι ειδα οι δυο επεξεργαστές.

Οι ram τι διαφορες έχουν? Αν παρω πιο ακριβες δλδ θα δω διαφορά?

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ θα το ψαξω για να τα παρω καινούρια. Πάντως εχουν μεγαλη διαφορα απ οτι ειδα οι δυο επεξεργαστές.

Οι ram τι διαφορες έχουν? Αν παρω πιο ακριβες δλδ θα δω διαφορά?

Οχι δεν θα δεις.

Καρτα γραφικων θα χρειαστει να αλλαξεις ή δεν παιζεις παιχνιδια με απαιτησεις;

Δημοσ.

Οχι δεν θα δεις.

Καρτα γραφικων θα χρειαστει να αλλαξεις ή δεν παιζεις παιχνιδια με απαιτησεις;

Θα μπορω να παιζω παιχνιδια του 2014? Π.χ το dead rising 3 κανει κατι drop frames . Δεν ξερω τι φταίει. Ενω το evil within το παιζω ανετα στο medium.

Δημοσ.

Καλά το dead rising 3 είναι και από τη φύση του έτσι από οτι θυμάμαι.Αν θες να παίζεις καλύτερα θα χρειαστεί να αλλάξεις και κάρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να πάρω στα κοντά ένα gaming pc γύρω στο 1000αρι. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη ?

Αποσο ξέρω το πλαίσιο έχει μέτριες τιμές γενικά ενώ το vision studio έχει στα ίδια χαρακτηριστικά pc

κάνα 100ευρω λιγότερο αλλα και καμιά βδομάδα καθυστέρηση. Καμια εναλλακτική ?

Δημοσ.

Θα μπορω να παιζω παιχνιδια του 2014? Π.χ το dead rising 3 κανει κατι drop frames . Δεν ξερω τι φταίει. Ενω το evil within το παιζω ανετα στο medium.

το dead rising 3 ειναι κλειδωμενο στα 30fps,full unoptimized game,καπου ειχα διαβασει οτι αν το ξεκλειδωνες απο τα 30 με μια titan δεν το επαιζες φουλ στα 60 max settings.

Δημοσ.

το dead rising 3 ειναι κλειδωμενο στα 30fps,full unoptimized game,καπου ειχα διαβασει οτι αν το ξεκλειδωνες απο τα 30 με μια titan δεν το επαιζες φουλ στα 60 max settings.

Δυστυχώς το παιχνίδι είναι ένα ακόμα κακό παράδειγμα της κατάστασης που υπάρχει σε ένα ποσοστό στο pc gaming,ιδιαίτερα από κάποιες "ΑΑΑ" εταιρίες.

Δημοσ.

καλησπερα και συωχαρειτιρηα για την καλη δουλεια σας.

ετιμαζομαι να στεισω ενα pc gaming και θα ηθελα να μου προτινετε πος να στεισω τον πιργο (να να αγορασω δλδ).

τα χριματα που μπορω να διαθεσω μονο για τον πιργο (μιας και περιφεριακα εχω καταλιπσι) ειναι γιρο στα 2000 ευρο.

το pc το θελω μονο για παιχνιδια μια και εχς αλλο pc για να κανς οτιδιποτε αλλο χριαζομε.

παιχνιδια που παιζω επικεντρονοντε πιο πολι σε mmo αλλα γενικοσ παιζω τα παντα.

αυτο που με απασχολι ειναι να παιζω σε ultra γραφικα και να μιν εχς κανενα τηελς οποσ και να μιν εχς τηεμα σε lag κλπ.

εχετε να μοθ ποτινετε τπτ καλο?

(ευχαρειστω εκ τον προτερον για το χρονο σας).

Δημοσ.

καλησπερα και συωχαρειτιρηα για την καλη δουλεια σας.

ετιμαζομαι να στεισω ενα pc gaming και θα ηθελα να μου προτινετε πος να στεισω τον πιργο (να να αγορασω δλδ).

τα χριματα που μπορω να διαθεσω μονο για τον πιργο (μιας και περιφεριακα εχω καταλιπσι) ειναι γιρο στα 2000 ευρο.

το pc το θελω μονο για παιχνιδια μια και εχς αλλο pc για να κανς οτιδιποτε αλλο χριαζομε.

παιχνιδια που παιζω επικεντρονοντε πιο πολι σε mmo αλλα γενικοσ παιζω τα παντα.

αυτο που με απασχολι ειναι να παιζω σε ultra γραφικα και να μιν εχς κανενα τηελς οποσ και να μιν εχς τηεμα σε lag κλπ.

εχετε να μοθ ποτινετε τπτ καλο?

(ευχαρειστω εκ τον προτερον για το χρονο σας).

post-264794-0-57790500-1435925603_thumb.jpg

Δημοσ.

να ευχαρειστισω τον korko72   για τιν αμεση απαντιση του στο θεμα μου.

(αλλα αν εχεται τι σελιδα μονο για αποφιτους πανεπιστιμιου και πρεπι να ιμαστε τελειοι στιν ορθογραφια να το εχετε στους κανονεσ τισ σελιδας βρε παιδια).

το οτι δεν ξερει καπιος ορθογραφια δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον να τον κραζετε ετσι.

στο θεμαμασ τωρα, αν μπορι καπιοσ να μοθ δοσι μια σιμβοθλη για το παραπανο ετωτιμα θα το εκτιμοθσα ιδιετερα.ευχαρειστω.

• Like 1
Δημοσ.

να ευχαρειστισω τον korko72   για τιν αμεση απαντιση του στο θεμα μου.

(αλλα αν εχεται τι σελιδα μονο για αποφιτους πανεπιστιμιου και πρεπι να ιμαστε τελειοι στιν ορθογραφια να το εχετε στους κανονεσ τισ σελιδας βρε παιδια).

το οτι δεν ξερει καπιος ορθογραφια δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον να τον κραζετε ετσι.

στο θεμαμασ τωρα, αν μπορι καπιοσ να μοθ δοσι μια σιμβοθλη για το παραπανο ετωτιμα θα το εκτιμοθσα ιδιετερα.ευχαρειστω.

Πες μας ακριβως ποια παιχνιδια θες να παιζεις για να σε βοηθησουμε,αλλα και τι οθονη διαθετεις τωρα.(αναλυση κλπ.)

Δημοσ.

αυτο το διαστιμα ασχολοθμε με το rift, diablo3, αλλα σε γενικες γραμες θελω να σικονη και πιο βαρια παιχνιδια γιατι σκεφτομε να ασχολιθω και με κανενα αλλο.

οθομη δεν εχς παρικα ακομα αλλα στανταρ θα ειναι πανο απο 27ιντζες για αρχι και στιν πορια μπορι να πας και για περισοτερες οθονεσ απο μια.

Δημοσ.

Πες μας ακριβως ποια παιχνιδια θες να παιζεις για να σε βοηθησουμε,αλλα και τι οθονη διαθετεις τωρα.(αναλυση κλπ.)

Εσυ φταις που κάθεσαι και σπαταλάς τον χρόνο σου με τι τρολ... Ο τύπος αλλάζει λογαριασμός σε κάθε Μπαν που τρώει.
Δημοσ.

ρε παλικαρι! με ξερεις και απο εχθες?

για να καταλαβω και εγω δλδ.

απο υπολογιστεσ ειμαι ασχετος το ιδιο και στιν ορθογραφια (ποθ με τρολατες πριν). οποτε μπικα στο φορουμ εδω να κανς μια απλι εροτιση. 

αν εχεισ καπιο προβλιμα με αυτο εγω δεν σοθ φτεω.

επιδι σχολιασεσ για  βαν εδς και 7 χρονια ποθ ασχολουμε με το ιντερνερ το νικ νειμ μοθ ειναι στανταρ (giwrgos_zei, zei, zeigiwrgos, giwrgoszei). εβελπιστω να σε καλιψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...