Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψύκτρα που έχεις είναι η εργοστασιακή. Μια αντίστοιχη θα υπάρχει μαζί με τον καινούργιο επεξεργαστή, η οποία δε θα είναι όμως τόσο αποτελεσματικη όσο αυτές που σου προτείνουμε να πάρεις.

• Like 1
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω PC και θα ήθελα να μου πείτε πως είναι σαν σύνθεση και αν μου προτείνετε αναβάθμιση τι να αναβαθμίσω.

Η κύρια χρήση του είναι προγράμματα γραφιστικής Photoshop, corel και σε αυτά αρκετά βαριά αρχεία. και καμιά φορά κανα video editing αλλά και ώς gamer και με βλέψεις για VR.

Η σύνθεση:

μητρική GIGABYTE GA-P55A-UD5

γραφικά ati 7870 oc

επεξεργαστής Ι5 760 2,80GHz

ram 8GB OCZ obsidian 1600

τροφοδοτικό COOLER MASTER GX 650w

σκληρός samsung ssd 840 pro

και ακόμα 3 σκληροί 2 από 1 τερα WD black σε RAID από WINDOWS και 1 640 WD black

επίσης την ραμ δεν την έχω καταφέρει να την δουλέψω σε 1600 και δουλεύει χαμηλότερα

Διαθέτω 400-500 ευρώ για αναβάθμιση μητρικής cpu και ραμ σε 16GB

θα ήθελα κάτι καλύτερο σε performance από το τωρινό μου σύστημα η αν πιστεύετε οτι πρέπει να περιμένω

για κάτι καλύτερο αργότερα. Για την ώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σύστημα

απλά τρελαίνομαι σε κάποια κολλήματα που έχω σε παιχνίδια και νομίζω φταίει ο επεξεργαστής.

Επίσης έχω θέμα με τα μεγάλα αρχεία που δουλεύω και για αυτό ψάχνομαι και την περισσότερη ραμ.

Ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις.

Δημοσ.

Εχω ενα Corsair CX500 PSU και θελω να παρω μια καρτα γραφικων μεχρι 200 ευρω και να μην χρειαστει να παρω αλλο τροφοδοτικο τι προτεινετε να παρω

(Ακυρο το εγραψα σε λαθος ποστ)

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Θελω να κανω αναβάθμιση στο pc μου σε μητρική ραμ και επεξεργαστή. Τωρα εχω

Mobo gigabyte g31m-es2l

Cpu xeon L5420 σκαλισμένο για socket 775

Ram Kingston 2gbx2 στα 333mhz

Θελω να περασω σε νεότερη γενια DDR3 αλλα δεν ξερω ποια ram να διαλέξω τι cpu και πρωτίστως τι mobo. Επειτα τα δικά μου ποσο μπορω να τα πουλήσω?

Ευχαριστώ πολυ, θα με βοηθουσαν πολυ οι απαντησεις σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Θελω να κανω αναβάθμιση στο pc μου σε μητρική ραμ και επεξεργαστή. Τωρα εχω

Mobo gigabyte g31m-es2l

Cpu xeon L5420 σκαλισμένο για socket 775

Ram Kingston 2gbx2 στα 333mhz

Θελω να περασω σε νεότερη γενια DDR3 αλλα δεν ξερω ποια ram να διαλέξω τι cpu και πρωτίστως τι mobo. Επειτα τα δικά μου ποσο μπορω να τα πουλήσω?

Ευχαριστώ πολυ, θα με βοηθουσαν πολυ οι απαντησεις σας.

Δώσε ένα ποσό που μπορείς να διαθέσεις!

Επίσης για τι δουλειές το θέλεις!

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω PC και θα ήθελα να μου πείτε πως είναι σαν σύνθεση και αν μου προτείνετε αναβάθμιση τι να αναβαθμίσω.

Η κύρια χρήση του είναι προγράμματα γραφιστικής Photoshop, corel και σε αυτά αρκετά βαριά αρχεία. και καμιά φορά κανα video editing αλλά και ώς gamer και με βλέψεις για VR.

Η σύνθεση:

μητρική GIGABYTE GA-P55A-UD5

γραφικά ati 7870 oc

επεξεργαστής Ι5 760 2,80GHz

ram 8GB OCZ obsidian 1600

τροφοδοτικό COOLER MASTER GX 650w

σκληρός samsung ssd 840 pro

και ακόμα 3 σκληροί 2 από 1 τερα WD black σε RAID από WINDOWS και 1 640 WD black

επίσης την ραμ δεν την έχω καταφέρει να την δουλέψω σε 1600 και δουλεύει χαμηλότερα

Διαθέτω 400-500 ευρώ για αναβάθμιση μητρικής cpu και ραμ σε 16GB

θα ήθελα κάτι καλύτερο σε performance από το τωρινό μου σύστημα η αν πιστεύετε οτι πρέπει να περιμένω

για κάτι καλύτερο αργότερα. Για την ώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σύστημα

απλά τρελαίνομαι σε κάποια κολλήματα που έχω σε παιχνίδια και νομίζω φταίει ο επεξεργαστής.

Επίσης έχω θέμα με τα μεγάλα αρχεία που δουλεύω και για αυτό ψάχνομαι και την περισσότερη ραμ.

Ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις.

Δεν αξίζει να περιμένεις μικροδιαφορές τα νέα cpus.

Χτύπα μία H97

i5 1150 (4690)

και 16GB Ram 1600mhz cl9-cl8  και καθάρισες.Ενδεικτικά Links :

MOBO Link.png Site: H97MAsRock Pro4

CPU Link.png Site: i54690

Ram Link.png Site: CrucialBallistic Sport XT

Σύνολο 90+230+110 = 430€

Και επειδή μπήκε και καλοκαιράκι δεν βλάπτει και μία ψυκτρούλα ---> Link.png Site: CoolerMaster212 Evo

Tελικό σύνολο 460€

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, μια βοήθεια θα ήθελα. Θέλει ενας φίλος να αλλάξει τον fx8350 με εναν i5 4440.Αξιζει να κάνει αυτή την αλλαγή; Το θέλει για gaming το pc οπότε εγώ δε νομίζω οτι θα δει τίποτα διαφορές της προκοπής.Τα συνδυάζει με μια 290.Επισης έχει mb που λέει οτι υποστηρίζει μονο pci 2.0 και του είπαν σε μαγαζί οτι δεν υπάρχει μητρική για amd επεξεργαστή με 3.0.Ισχυει κάτι τέτοιο; Ανήκουστο μου ακούγεται.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, μια βοήθεια θα ήθελα. Θέλει ενας φίλος να αλλάξει τον fx8350 με εναν i5 4440.Αξιζει να κάνει αυτή την αλλαγή; Το θέλει για gaming το pc οπότε εγώ δε νομίζω οτι θα δει τίποτα διαφορές της προκοπής.Τα συνδυάζει με μια 290.Επισης έχει mb που λέει οτι υποστηρίζει μονο pci 2.0 και του είπαν σε μαγαζί οτι δεν υπάρχει μητρική για amd επεξεργαστή με 3.0.Ισχυει κάτι τέτοιο; Ανήκουστο μου ακούγεται.

Ναι οι amd δεν εχουν 3,0. Τωρα διαφορες δεν θα δει απο τον 8350. Μονο αν παει σε 4690κ και εδω θα δει πολυ μικρες! δεν αξιζει η αλλαγη σε 4440... 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα. Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει μια κάρτα γραφικών που να αντιστοιχεί στα εξής κομμάτια που έχει ήδη :

Gigabyte Socket FM1 GA-A75M-UD2H GLan Audio Raid 

AMD A8-3870K 3.0 GHz Quad Core Socket FM1 100W Box

Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non EEC CL9 1600 MHz

Thermaltaker Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg 

Το παιδί μπορεί να δώσει από μέχρι 150 ευρό

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα. Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει μια κάρτα γραφικών που να αντιστοιχεί στα εξής κομμάτια που έχει ήδη :

Gigabyte Socket FM1 GA-A75M-UD2H GLan Audio Raid 

AMD A8-3870K 3.0 GHz Quad Core Socket FM1 100W Box

Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non EEC CL9 1600 MHz

Thermaltaker Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg 

Το παιδί μπορεί να δώσει από μέχρι 150 ευρό

http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-562ρώτα σε αυτό το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...