k_skidrow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δεν το έχω μετρήσει όταν παίζω, αλλά στην επιφάνεια εργασίας που είμαι ή και όταν ανοίγει,μετά απο λίγο έχει 50-52. Ποσα χρονια τον εχεις τον επεξεργαστη στο μηχανημα σου; Η πιο φθηνη λυση αν τον εχεις καμποσα χρονια ειναι να δωσεις 4-5 ευρω και να του αλλαξεις θερμικη παστα.
cpttony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ποσα χρονια τον εχεις τον επεξεργαστη στο μηχανημα σου; Η πιο φθηνη λυση αν τον εχεις καμποσα χρονια ειναι να δωσεις 4-5 ευρω και να του αλλαξεις θερμικη παστα. Απο αρχες του '10. Αλλα θα αλλαξω CPU, M/B σε λιγες μερες..Ρωταω γι'αυτον που θα βαλω τωρα, αν χρειαζεται να του βαλω....
Physiciant Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Από τις αρχές του 2010 θα έχει μαζέψει μέσα σκόνες, τρίχες. Η θερμοαγώγιμη πάστα θα έχει στεγνώσει και θα έχει γίνει μπετό
cpttony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Από τις αρχές του 2010 θα έχει μαζέψει μέσα σκόνες, τρίχες. Η θερμοαγώγιμη πάστα θα έχει στεγνώσει και θα έχει γίνει μπετό Οχι ρε, το πηγα το '11 και περυσι για καθαρισμο, και περυσι αλλαξα τα παντα εκτος απο κουτι, CPU, M/B
cpttony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πόσα έδωσες για καθαρισμό; Ηταν πακετο, μαζι με την αναβαθμιση..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ωχ...πακετο με την αναβαθμιση βλεπω...κ@λοπιασιμο μυριζομαι... 1
cpttony Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ωχ...πακετο με την αναβαθμιση βλεπω...κ@λοπιασιμο μυριζομαι... Λες?
zik1984 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έχω το παρακάτω PC και θα ήθελα να μου πείτε πως είναι σαν σύνθεση και αν μου προτείνετε αναβάθμιση τι να αναβαθμίσω. Η κύρια χρήση του είναι προγράμματα γραφιστικής Photoshop, corel και σε αυτά αρκετά βαριά αρχεία. και καμιά φορά κανα video editing αλλά και ώς gamer και με βλέψεις για VR. Η σύνθεση: μητρική GIGABYTE GA-P55A-UD5 γραφικά ati 7870 oc επεξεργαστής Ι5 760 2,80GHz ram 8GB OCZ obsidian 1600 τροφοδοτικό COOLER MASTER GX 650w σκληρός samsung ssd 840 pro και ακόμα 3 σκληροί 2 από 1 τερα WD black σε RAID από WINDOWS και 1 640 WD black επίσης την ραμ δεν την έχω καταφέρει να την δουλέψω σε 1600 και δουλεύει χαμηλότερα
stefant24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ωχ...πακετο με την αναβαθμιση βλεπω...κ@λοπιασιμο μυριζομαι... Λες? Ε ναι ρε φίλε παντού έτσι είναι μπορεί λέω να είσαι ο μόνος τυχερός και να μην έπεσες στην παγίδα τους <p>Έχω το παρακάτω PC και θα ήθελα να μου πείτε πως είναι σαν σύνθεση και αν μου προτείνετε αναβάθμιση τι να αναβαθμίσω.</p> <p>Η κύρια χρήση του είναι προγράμματα γραφιστικής Photoshop, corel και σε αυτά αρκετά βαριά αρχεία. και καμιά φορά κανα video editing αλλά και ώς gamer και με βλέψεις για VR.</p> <p> </p> <p>Η σύνθεση:</p> <p>μητρική GIGABYTE GA-P55A-UD5</p> <p>γραφικά ati 7870 oc</p> <p>επεξεργαστής Ι5 760 2,80GHz</p> <p>ram 8GB OCZ obsidian 1600</p> <p>τροφοδοτικό COOLER MASTER GX 650w</p> <p>σκληρός samsung ssd 840 pro</p> <p>και ακόμα 3 σκληροί 2 από 1 τερα WD black σε RAID από WINDOWS και 1 640 WD black</p> <p> </p> <p>επίσης την ραμ δεν την έχω καταφέρει να την δουλέψω σε 1600 και δουλεύει χαμηλότερα</p> Καλό φαίνεται πόσο διέθεσες ή θα διαθέσεις για αυτό το πακέτο
zik1984 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλό φαίνεται πόσο διέθεσες ή θα διαθέσεις για αυτό το πακέτο Αυτό το PC το έχω ήδη απλά θα ήθελα καμιά συμβουλή αναβάθμισης αν χρειάζεται η να περιμένω ακόμα και να κάνω κάποια μελλοντικά? Η κάρτα είναι αυτό που πήρα ποιό πρόσφατα. Η μητρική και ο επεξεργαστής είναι τα πιο παλιά. Και τις ραμ που παλεύω να τις κάνω να δουλέψουν σε 1600 μπας και δώ διαφορά. Δεν μπορώ να διαθέσω κάποιο υπέρογκο ποσό πχ Titan αλλά εφ'όσον αξίζει το κόπο η αναβάθμιση σε λογικά πλαίσια τιμών και να υπάρχει ουσιαστική διαφορά σε επιδόσεις θα την κάνω. Περισσότερω γνώμες θα ήθελα για την τωρινή σύνθεση και γνώμες για κάποια μελλοντική αναβάθμιση αφού κατατοπίζομαι και για VR μεριά.
Physiciant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οι Ram στα πόσα Mhz λειτουργούν; Να ξέρεις μέχρι 1333 υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου. Κάνας i7 μεταχειρισμενος και ακόμα 8gb Ram θα ήταν μια καλή αναβάθμιση. Και ίσως και μια αλλαγή στο τροφοδοτικό και ψύκτρα αν δες έχεις ήδη. Το κουτί σου ποιο είναι;
zik1984 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οι Ram στα πόσα Mhz λειτουργούν; Να ξέρεις μέχρι 1333 υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου. Κάνας i7 μεταχειρισμενος και ακόμα 8gb Ram θα ήταν μια καλή αναβάθμιση. Και ίσως και μια αλλαγή στο τροφοδοτικό και ψύκτρα αν δες έχεις ήδη. Το κουτί σου ποιο είναι; Νομίζω μέχρι 1333 το έχω φτάσει και εγώ μετά θέλει αλλαγές σε multiplier και κάπου εκεί χάνω την μπάλα και δεν τολμώ να ρισκάρω. Από Ι7 ποιόν προτείνεις? Θα ανέβουν και οι μνήμες παραπάνω? Άλλα 8 ραμ θα τα ήθελα σίγουρα ήδη έχω αρχίσει να έχω προβλήματα με τα προγράμματα και πάει περίπατο το να έχω πάνω από δύο ανοιχτά με τα αρχεία που δουλεύω. Το θέμα είναι οτι οι μνήμες μου είναι 2άρες και έχω γεμίσει τα socket θα ήθελα μια γνώμη ποιές να βάλω αξιόπιστες με χαμηλά timings 4άρες, νομίζω υποστηρίζονται και από την μητρική, και να φτάσω τα 16GB. Τροφοδοτικό να πάω στην ίδια εταιρεία μεγαλύτερα watt? Κουτί έχω το bitfenix shinobi ψύκτρα δεν έχω βάλει γιατί έλεγα για υδρόψυξη αφού υποστηρίζει και το κουτί αλλά γνώμες ψάχνω και εδώ. Σαν σύστημα αυτή την στιγμή πως φαίνεται?
Physiciant Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ε τι να την κάνεις την υδροψυξη αν δε κανείς overclocking; Μια αεροψυκτρα θα κάνει τη δουλειά. Τροφοδοτικό κάποιο επώνυμο και αξιόπιστο 550-650, όχι απαραίτητα της ίδιας εταιρείας. Μνήμες θα πάρεις κάποιες 4x4gb με cas8-9 1600Mhz παρόλο που μέχρι 1333 θα υποστηρίζει πάλι. Πούλησε και τις παλιές να πάρεις κάτι πίσω. Από επεξεργαστές θα κοιτούσα κάτι σε i7 860/870/875k
cpttony Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τώρα παρατήρησα ότι ο CPU μου έχει ψύκτρα κι μάλιστα Intel.... Αλλά έχω μια απορία το socket τώρα.είναι 1156 ενώ θα βάλω 1150, θα δουλεύει ή θα πρέπει να πάρω άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα