Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H αλλη μ*** ειναι οτι περυσι που εφτιαξα το PC εβαλα 750 τροφοδοτικο, ενω καιω μονο 400W

Ναι αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ H97 και Z97. Μπορεί να θες να κάνεις SLI/crossfire στο πολύ μέλλον ξέρω γω; Η τιμή της μητρικής περίπου η ίδια είναι οπότε γιατί να μην έχεις τη δυνατότητα και ας μην κάνεις ποτέ.

Aρα Ζ97? αφου θελω (πιθανοτατα) SLI?

νομιζεις οτι χρειαζεται ψυκτρα στον επεξεργαστη?

Υπαρχει μαγαζι που παιρνει πισω τις παλιες GPU και αγοραζεις καινουριες σε χαμηλοτερη τιμη? 

Δημοσ.

H αλλη μ*** ειναι οτι περυσι που εφτιαξα το PC εβαλα 750 τροφοδοτικο, ενω καιω μονο 400W

Aρα Ζ97? αφου θελω (πιθανοτατα) SLI?

νομιζεις οτι χρειαζεται ψυκτρα στον επεξεργαστη?

Υπαρχει μαγαζι που παιρνει πισω τις παλιες GPU και αγοραζεις καινουριες σε χαμηλοτερη τιμη? 

ποιο τροφοδοτικο εχεις? Aν ειναι καλο δεν θα σ καιει 700W αλλα 400... Δεν εχει σημμασια αν καις 100 ή 500. Θα τρωει οσα καις.

Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο μαγαζι. Πουλα την εδω γιατι να πας σε μαγαζι ? 

Η97 ή Ζ διαλεξε εσυ. Ψυκτρα δεν ειναι αναγκαια ακομη. Βαλτην μετα απο λιγο καιρο.

Δημοσ.

Ε καλοκαίρι είναι, αν δε την βάλει τώρα πότε θα την βάλει; Η Ζ97 είναι για overclocking, η H97 όχι. Μη μπερδευουμε το sli/crossfire με το overclocking, άσχετο το ένα με το άλλο. Πολύ αμφιβάλλω ότι καίει το σύστημα σου 400W, αλλά δεν είναι κακό το τροφοδοτικό να είναι μεγαλύτερο, αρκεί να μην είναι κατά πολύ μεγαλύτερο γιατί είναι τσάμπα λεφτά. Εσύ δηλαδή αν καις όντως 400W, θα μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου και με 650αρι. Από τι αποτελείται το σύστημα σου είπαμε;

Δημοσ.

ποιο τροφοδοτικο εχεις? Aν ειναι καλο δεν θα σ καιει 700W αλλα 400... Δεν εχει σημμασια αν καις 100 ή 500. Θα τρωει οσα καις.

Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο μαγαζι. Πουλα την εδω γιατι να πας σε μαγαζι ? 

Η97 ή Ζ διαλεξε εσυ. Ψυκτρα δεν ειναι αναγκαια ακομη. Βαλτην μετα απο λιγο καιρο.

Ok η ψυκτρα

Corsair 750W Bronze Plus 80+... Aν καιει οσα καιω, τι το χρειαζομουν τοτε το 750.... "Μ'αρεσει που μου ειπε το λιγοτερο 750"...

Aν την πουλησω εδω δεν εχω και πολλες πιθανοτητες να την αγορασει καποιος (λογω μεγαλης γκαμας + δεν εχω το κουτι της, τα ειχε κρατησει το καταστημα)

Αν βαλω Micro ATX σε ATX υπαρχει προβλημα, μαλλον μονο οτι κοβονται δυνατοτητες της MOBO

Ε καλοκαίρι είναι, αν δε την βάλει τώρα πότε θα την βάλει; Η Ζ97 είναι για overclocking, η H97 όχι. Μη μπερδευουμε το sli/crossfire με το overclocking, άσχετο το ένα με το άλλο. Πολύ αμφιβάλλω ότι καίει το σύστημα σου 400W, αλλά δεν είναι κακό το τροφοδοτικό να είναι μεγαλύτερο, αρκεί να μην είναι κατά πολύ μεγαλύτερο γιατί είναι τσάμπα λεφτά. Εσύ δηλαδή αν καις όντως 400W, θα μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου και με 650αρι. Από τι αποτελείται το σύστημα σου είπαμε;

Mπα δεν το παω για OC..

Λεει η υπογραφη μου

Δημοσ.

Θέλουμε ακριβώς το μοντέλο του τροφοδοτικού. Αυτό που γράφεις δε λέει κάτι. Το σύστημα σου καίει περίπου 300W οπότε το ιδανικό θα ήταν να έχεις πάρει ένα 550αρι, γιατί πρέπει να έχει και κάποιο αέρα έτσι ώστε να μην ζορίζεται.

Δημοσ.

με την στοκ δεν προκειται να υπερβει τους 60C και ας ειναι καλοκαιρι αφου ειναι στοκ... Εγω ειχα 4690Κ για καιρο χωρις ψυκτρα και δεν ξεπερασε τους 50C σε gaming 1440π.

Δημοσ.

Θέλουμε ακριβώς το μοντέλο του τροφοδοτικού. Αυτό που γράφεις δε λέει κάτι. Το σύστημα σου καίει περίπου 300W οπότε το ιδανικό θα ήταν να έχεις πάρει ένα 550αρι, γιατί πρέπει να έχει και κάποιο αέρα έτσι ώστε να μην ζορίζεται.

Αν δεν ξερεις σε καποια θεματα, σε πιανουν κοτσο.

με την στοκ δεν προκειται να υπερβει τους 60C και ας ειναι καλοκαιρι αφου ειναι στοκ... Εγω ειχα 4690Κ για καιρο χωρις ψυκτρα και δεν ξεπερασε τους 50C σε gaming 1440π.

Τελικα, αν το αφησω ετσι το συστημα μου ετσι, με OC στον επεξεργαστη + ψυκτρα..θα αντεξει τα μεγαθηρια (παιχνιδια) που ερχονται?

παιζει τωρα τον Ιουλιο να πετυχω προσφορες? Ξερουμε ποτε και αν βγαλει φετος η NVidia καρτες?

Δημοσ.

Τώρα θα βγάλει η AMD, η Nvidia λογικά μέσα στο 2016 πια. Προσφορές μη περιμένεις εκτός από κάνα Black Friday στο εξωτερικό. Δε νομίζω να σηκώνει μεγάλο overclocking η μητρική σου γιατί έχει μόνο ένα 4pin EPS connector, που σημαίνει δε μπορεί να πάρει πολύ ρεύμα. Λοιπόν αυτό που όλοι σου προτείνουμε να κάνεις είναι να πάρεις τον 4460 ή 4570 μαζί με μια H97 μητρική, αντε και μια ψυκτρουλα και στην πορεία βλέπεις αν η κάρτα γραφικών σου σε καλύπτει ή την αλλάζεις και αυτή. Το πολύ πολύ βάλε μια αγγελία και βλέπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα θα βγάλει η AMD, η Nvidia λογικά μέσα στο 2016 πια. Προσφορές μη περιμένεις εκτός από κάνα Black Friday στο εξωτερικό. Δε νομίζω να σηκώνει μεγάλο overclocking η μητρική σου γιατί έχει μόνο ένα 4pin EPS connector, που σημαίνει δε μπορεί να πάρει πολύ ρεύμα. Λοιπόν αυτό που όλοι σου προτείνουμε να κάνεις είναι να πάρεις τον 4460 ή 4570 μαζί με μια H97 μητρική, αντε και μια ψυκτρουλα και στην πορεία βλέπεις αν η κάρτα γραφικών σου σε καλύπτει ή την αλλάζεις και αυτή. Το πολύ πολύ βάλε μια αγγελία και βλέπεις.

Δηλαδη, απο την nvidia του χρονου παλι καρτες, ετσι...? Το πολυ-πολυ να αλλαξω CPU, MOBO + τα εξτραδακια και θα περιμενω του χρονου να βαλω καμια νεα Nvidia, τι λετε?

Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις να μου απαντησει αν αξιζει η αγορα του;

Καρτα γραφικων θα μπει εξτρα απο εμενα.

(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd) - 574,90 €

http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/statheroi-i-y/desktop/h-y-quest-x-u-ep-(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd)

Aν το θες για παιχνιδια, μαλλον οχι δεν αξιζει (λογω GPU).. Αν και δεν ειμαι ειδικος... περιμενε και αλλες απαντησεις

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd) - 574,90 €

http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/statheroi-i-y/desktop/h-y-quest-x-u-ep-(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd)

Γιατί έτοιμο;

• Like 1
Δημοσ.

(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd) - 574,90 €

200 ευρω ο επεξεργαστης κανα 80 μητρικη κανα 70 η ραμ 55ο σκληρος και 70 ο ssd =520 αλλα δεν ξερεις τι μητρικη παιρνεις,τι σκληρο και τι ssd τι ram και τι psu...οποτε οχι δεν αξιζει...καλυτερα να φτιαξεις μονος σου απο το σκρουτζ!

edit 500GB o σκληρος?χαχαχα τωρα το ειδα...

Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...