Danniel237 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. θελω να φτιαξω ενα pc το οποιο θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια τις Blizzard στα ultra setting χωρις να εχω καποιο θεμα με τα frames.Απο budget αυτη την στιγμη μπορω να διαθεσω μεχρι 1000e ισως κατι παραπανω (ας ειναι καλα η πιστωτικη χαχα).δεν με ενδιαφερουν αλλα games ουτε αλλες εργασιες στο pc. Ευχαριστω ολους εκ των προτερων για την βοηθεια!!!
Kostas.karras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. θελω να φτιαξω ενα pc το οποιο θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια τις Blizzard στα ultra setting χωρις να εχω καποιο θεμα με τα frames.Απο budget αυτη την στιγμη μπορω να διαθεσω μεχρι 1000e ισως κατι παραπανω (ας ειναι καλα η πιστωτικη χαχα).δεν με ενδιαφερουν αλλα games ουτε αλλες εργασιες στο pc. Ευχαριστω ολους εκ των προτερων για την βοηθεια!!! Συμπλήρωσε την φόρμα πρώτα.
xSlade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ποιό είναι το μικρότερο κουτί στο οποίο μπορώ να στήσω έναν κανονικού μεγέθους υπολογιστή;
jgeorgiou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Site: για full height vga (αλλά να πάρεις κάρτα με 2 ανεμιστήρες γιατί οι πολύ μεγάλες δεν θα σου χωρέσουν) επίσης cpu μέχρι 70w TDP με την μαμίσια ψύκτρα και ξεχνας o/c
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ποιό είναι το μικρότερο κουτί στο οποίο μπορώ να στήσω έναν κανονικού μεγέθους υπολογιστή; Πως ορίζεις το κανονικό μέγεθος; Τι θές να κάνεις;
xSlade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Site: https://www.skroutz.gr/s/11814403/Aerocool-CS-102.html"> για full height vga (αλλά να πάρεις κάρτα με 2 ανεμιστήρες γιατί οι πολύ μεγάλες δεν θα σου χωρέσουν) επίσης cpu μέχρι 70w TDP με την μαμίσια ψύκτρα και ξεχνας o/c Πως ορίζεις το κανονικό μέγεθος; Τι θές να κάνεις;Κακώς που δεν το διευκρίνισα. Θέλω να στήσω ένα μικρό pc για να παίζω ένα παιχνίδι όπως το FSX.Θέλω να βάλω gtx 1070 ή 1080 και σίγουρα θέλω oc. Ξεχνάω τα mini tower κουτιά; Πχ. http://www.skroutz.gr/s/11622203/Lian-Li-PC-Q37.html
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε περιορίζει o χώρος; Μπορείς να περιοριστείς ακόμα και σε μικρότερο απο αυτό αλλα δεν θα έχεις καλό airflow Συμπλήρωσε τη φόρμα άν δεν έχεις ήδη hardware https://www.youtube.com/watch?v=uLHGDqaeW4U
xSlade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω αποφασίσει τι budget θέλω να διαθέσω ακόμα,γι'αυτό και δεν συμπλήρωσα την φόρμα. Δεν με περιορίζει ο χώρος,απλά θα ήθελα κάτι μικρό.Όμως,θέλω επίσης να δουλεύουν όλα τέλεια,οπότε τι επιλογές έχω; Ωραίο case πάντως..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω αποφασίσει τι budget θέλω να διαθέσω ακόμα,γι'αυτό και δεν συμπλήρωσα την φόρμα. Δεν με περιορίζει ο χώρος,απλά θα ήθελα κάτι μικρό.Όμως,θέλω επίσης να δουλεύουν όλα τέλεια,οπότε τι επιλογές έχω; Για να βγεί επιλογή πρέπει να ξέρουμε και budget
Danniel237 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ποια φόρμα δεν κατάλαβα ?δεν έχω pc τώρα άμα μπορείς εξήγησε μου τι να συμπληρώσω ευχαριστώ Καλησπερα σε ολο το φορουμ. θελω να φτιαξω ενα pc το οποιο θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια τις Blizzard στα ultra setting χωρις να εχω καποιο θεμα με τα frames.Απο budget αυτη την στιγμη μπορω να διαθεσω μεχρι 1000e ισως κατι παραπανω (ας ειναι καλα η πιστωτικη χαχα).δεν με ενδιαφερουν αλλα games ουτε αλλες εργασιες στο pc. Ευχαριστω ολους εκ των προτερων για την βοηθεια!!! Ποσό που διαθέτω :1000€ Χρήση υπολογιστή:gaming (Blizzard games μονο) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Κανένα Αν στη σύνθεση χρειάζομαι οθονη:Όχι Αν στη σύνθεση χρειάζομαι ποντίκι/πληκτρολόγιο:Όχι Τοποθεσία που βρισκομαι:Ηνωμένο Βασίλειο πόλη Stoke on Trent Αν τα κομμάτια που θέλω να αγοράσω να είναι από το ίδιο ή διαφορετικό καταστημα:Διαφορετικά καταστήματα Συναρμολόγηση από εμένα η φίλο Λειτουργικο:Όχι Ελπίζω να το έκανα σωστά ευχαριστώ και πάλι
xSlade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Για να βγεί επιλογή πρέπει να ξέρουμε και budget Σωστά,αλλά θα μπορούσες να μου πεις τι επιλογές υπάρχουν για τον σκοπό που έχω; Θέλω ομαλή λειτουργία πάντως.. Ευχαριστώ.
Shadows Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε :600 ευρωΧρήση υπολογιστή :Gaming,συγκεκριμενα h1z1,pugb gears of war 4,final fantasy hv οταν βγειΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:teamviewerΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.OχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθηνα,αν με μεταφορικα βγει καλα σε κανενα γερμανικο eshop(mindfactory κλπ)με βολευει εξ ίσουΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Και απο διαφορετικα με βολευειΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο εμεναΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι Απο το συστημα της υπογραφης θα κρατησω το τροφοδοτικο και προς το παρον την καρτα γραφικων Για να εξηγηθω καλυτερα,επειδη ενδιαφερομαι για καλο single core perfomance με αξιοπρεπες αντιστοιχο multi,κοιταω αναμεσα σε 7700k κ 7740x,επισης αν κανει για την χρηση μου και ενας i5 7600k 7640x ακομα καλυτερα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από Shadows
Thracia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παλικάρια,μια γρηγορη ερωτηση Είναι καλα αυτά για 16 χρονο; Πολύ lol λιγο cod σε οθονη 1080p ΓΙα καρτα γραφικών λεω για GTX1050Ti, με 1060 6Gig ξεφεύγει πολύ Ευχαριστω εκ τον προτέρων!
tanasen01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παλικάρια,μια γρηγορη ερωτηση Είναι καλα αυτά για 16 χρονο; Πολύ lol λιγο cod σε οθονη 1080p chriPC!.PNG ΓΙα καρτα γραφικών λεω για GTX1050Ti, με 1060 6Gig ξεφεύγει πολύ Ευχαριστω εκ τον προτέρων! Πάρε του έναν R3 1300X που θα του είναι και υπεραρκετός, αντί του R5 1600. Άλλωστε σε συνδυασμό με την GTX1050ti δεν θα υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των 2 σε games. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα