thelos257 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλησπερα σε ολους ες σας καλο μηνα και καλη εβδομαδα ευχομαι σκεφτομαι να δωσω μεσα στο trade in το S10 Plus μου αφου ετσι και αλλιως υπερθερμενεται ακομα για 600 ευρω και να παρω το Ρ20 Pro. Θα ηθελα να ρωτησω υπερθερμενεται η συσκευη σε οσους ες κατοχους το εχουν το καλοκαιρακι απο τον Μαιο και μετα το νιωθουν ζεστο ; Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν με ενδιαφερουν και τοσο πολυ οσο το θεμα του ζεσταματος της υπερθερμασης.
kp1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι τόσο πολύ φίλε γιατί το έχω ειδικά αν πάρεις καλή θήκη είσαι οκ.. Εγώ που αλλα ζω συχνά θηκες θα σου έλεγα ητε σε spiegen ητε κάποια λεπτή..ανάλογα αν θες φουλ προστασία ή κομψότητα. Βεβαια αν παιζεις game φουλ και η μπαταρία είναι στο 20% ζεσταίνεται.. Και προφανώς και μέσα σε ντάλα ήλιο αν το έχεις χύμα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από kp1 1
thelos257 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, kp1 είπε Όχι τόσο πολύ φίλε γιατί το έχω ειδικά αν πάρεις καλή θήκη είσαι οκ.. Εγώ που αλλα ζω συχνά θηκες θα σου έλεγα ητε σε spiegen ητε κάποια λεπτή..ανάλογα αν θες φουλ προστασία ή κομψότητα. Βεβαια αν παιζεις game φουλ και η μπαταρία είναι στο 20% ζεσταίνεται.. Και προφανώς και μέσα σε ντάλα ήλιο αν το έχεις χύμα. Καλημερα σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Παιχνιδια δεν παιξω μονο fb , insaghram ανεβαζω φωτογραφιες που βγαζω εκει με το 4G μου. Ως εκει ομως.
kp1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Παιχνιδια δεν παιξω μονο fb , insaghram ανεβαζω φωτογραφιες που βγαζω εκει με το 4G μου. Ως εκει ομως. Είσαι κομπλέ τότε δεν έχεις θέμα φιλε.Και θα λατρέψεις το fast Charge και πόσο καλή κάμερα έχει.. Και αν το πάρεις τσέκαρε αν σε ενδειαφερει δίνω κάποιες θήκες γιατί αλλαζω συνεχεια.
thelos257 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Είσαι κομπλέ τότε δεν έχεις θέμα φιλε.Και θα λατρέψεις το fast Charge και πόσο καλή κάμερα έχει.. Και αν το πάρεις τσέκαρε αν σε ενδειαφερει δίνω κάποιες θήκες γιατί αλλαζω συνεχεια. Οκ φιλε μου εγινε ειχα και το Ρ30 Pro ομως το πουλησα επειδη γριστρουσε στο χερι παρα πολυ και φοβομουν μπας και μου επεφτε χαμο επισης ειχα και το απλο το Ρ30 το οποιο δυστοιχως ζεστενοταν και αυτο κατω απ τον ηλιο που ειμουνα εξω ολη μερα για φωτογραφιες.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Για μένα αν πας σε P20 pro είναι υποβάθμιση με το S10+ που έχεις.
kp1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Για μένα αν πας σε P20 pro είναι υποβάθμιση με το S10+ που έχεις. Συμφωνώ απόλυτα αν και έχω το p20 pro.
thelos257 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Για μένα αν πας σε P20 pro είναι υποβάθμιση με το S10+ που έχεις. Και τι προτεινεις να κανω Νικο ; Να μεινω με το S10 Plus και να κινδυνευω με τραυματισμους κλπ απο καμια εκρηξη ; Αφου υπεθερμενεται λεμεν. Ειδα το P20 Pro και μ αρεσει σε ποιο αλλο να παω ; Σε S9 Plus ; δεν θελω αλλα Samsung αν και καποτε τα λατρευα αλλα μετα απ αυτο μακρια.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Γιατί δεν πας σε P30? Είχε P30 pro..
paris_chav Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, thelos257 είπε Και τι προτεινεις να κανω Νικο ; Να μεινω με το S10 Plus και να κινδυνευω με τραυματισμους κλπ απο καμια εκρηξη ; Αφου υπεθερμενεται λεμεν. Ειδα το P20 Pro και μ αρεσει σε ποιο αλλο να παω ; Σε S9 Plus ; δεν θελω αλλα Samsung αν και καποτε τα λατρευα αλλα μετα απ αυτο μακρια. Τοσο μεγαλο προβλημα με την υπερθερμανση εχει το S10+ ;
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thelos257 είπε Και τι προτεινεις να κανω Νικο ; Να μεινω με το S10 Plus και να κινδυνευω με τραυματισμους κλπ απο καμια εκρηξη ; Αφου υπεθερμενεται λεμεν. Ειδα το P20 Pro και μ αρεσει σε ποιο αλλο να παω ; Σε S9 Plus ; δεν θελω αλλα Samsung αν και καποτε τα λατρευα αλλα μετα απ αυτο μακρια. Το πουλάς και ίσως δεις κανένα OnePlus 7 pro. Βέβαια η αγορά μέσω επίσημου site . Αν και αυτό υποβάθμιση θεωρείται. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από saruman123
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είχε P30 pro.. Α οκ τότε.
thelos257 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, stelios18120 είπε Γιατί δεν πας σε P30? Ειχα το Ρ30 Pro το πουλησα μολις ακουσα για τις εξεληξεις του και επειδη γλυστρουσε στο χερι. Ειχα και το Ρ30 (749) το απλο το οποιο κανει αλλο 150 ευρω περισσοτερα απο το Ρ20 Pro (599) που θελω να παρω ετσι επειδη δεν εχω τα 150 περισσοτερα θα παρω το Ρ20 Pro να τελιωσω. 17 ώρες πριν, paris_chav είπε Τοσο μεγαλο προβλημα με την υπερθερμανση εχει το S10+ ; Ειναι ενα βημα πριν ψηθω αβγα πανω του για να καταλαβεις κατα 89% τοσο ζεστενεται δηλ.
ELTASSOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Χμμμ για αυτο οι αγγελιες ειναι φουλ για πωληση s10. Mαλλον λογω ψησιματος διοτι σαν λειτουργια σπεκς ειναι αστερι, στα χαρτια. Χαρτινο το φεγγαρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα