giorgos04 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Δεν έγραψες όμως τι σημαίνει απίστευτα χρήματα σε ποσοτικό μέγεθος. Ούτε αν προέρχονται από μισθό ή tips Περυσι το φθινόπωρο γυρισα απο την Μυκονο,αγόρασα αμαξι με 18Κ και αφησα 13Κ στην μπαντα. Φυσικα μιλαμε για συνδυασμό μισθου και τυχερων. 1
stathis97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, giorgos04 είπε Περυσι το φθινόπωρο γυρισα απο την Μυκονο,αγόρασα αμαξι με 18Κ και αφησα 13Κ στην μπαντα. Φυσικα μιλαμε για συνδυασμό μισθου και τυχερων. Σε τι δουλεια εβγαζες 6κ το μηνα και ποσες ωρες τη μερα; Μονο βουλετες και Βιζιτες νομιζα οτι βγαζουν τοσα 1
giorgos04 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, stathis97 είπε Σε τι δουλεια εβγαζες 6κ το μηνα και ποσες ωρες τη μερα; Μονο βουλετες και Βιζιτες νομιζα οτι βγαζουν τοσα Δεν εχει σημασια που ημουν εγω, (σε χωρο επισιτιστικο ημουν).Σημασια εχει ο φιλος που ανοιξε το θεμα να κρατησει την γνωμη μου,που εγραψα λιγο πιο πριν. 1
stathis97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, giorgos04 είπε Δεν εχει σημασια που ημουν εγω, (σε χωρο επισιτιστικο ημουν).Σημασια εχει ο φιλος που ανοιξε το θεμα να κρατησει την γνωμη μου,που εγραψα λιγο πιο πριν. Επειδη ειμαι απο νησι,εκτος απο την στεγη,που προσωπικα δεν εχω θεμα και τη σοβαροτητα του επιχειρηματια καποιο αλλο tip; Ρωταω επειδη τωρα ξεκιναω να παιρνω μια γευση απο τον κλαδο του τουρισμου ως εργασια Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από stathis97
giorgos04 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, stathis97 είπε Επειδη ειμαι απο νησι,εκτος απο την στεγη,που προσωπικα δεν εχω θεμα και τη σοβαροτητα του επιχειρηματια καποιο αλλο tip; Ρωταω επειδη τωρα ξεκιναω να παιρνω μια γευση απο τον κλαδο του τουρισμου ως εργασια Καλη αρχή να εχεις.Εχω 25 χρονια στον τουρισμο.Σχεδον 20 σαιζον σε διαφορα μερη της Ελλαδας και οχι μονο.Προσπαθησε να γνωρισεις ανθρωπους-μεντορες, συναδελφους που θα σε πανε με την εμπειρια και την γνωση τους μπροστα. Δυσκολο σημερα..Οχι ακατόρθωτο. Τα καλα χρηματα θα ερθουν,αν ερθουν,οταν αποδειξεις οτι τα αξιζεις.Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. 1
Loto2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/6/2019 στις 7:15 ΜΜ, giorgos04 είπε Καλη αρχή να εχεις.Εχω 25 χρονια στον τουρισμο.Σχεδον 20 σαιζον σε διαφορα μερη της Ελλαδας και οχι μονο.Προσπαθησε να γνωρισεις ανθρωπους-μεντορες, συναδελφους που θα σε πανε με την εμπειρια και την γνωση τους μπροστα. Δυσκολο σημερα..Οχι ακατόρθωτο. Τα καλα χρηματα θα ερθουν,αν ερθουν,οταν αποδειξεις οτι τα αξιζεις.Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Φίλε εσύ μετά από 2 χρόνια τι κάνεις? Δουλεύεις ακόμα σεζόν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα