Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Δεν έγραψες όμως τι σημαίνει απίστευτα χρήματα σε ποσοτικό μέγεθος. Ούτε αν προέρχονται από μισθό ή tips 

Περυσι το φθινόπωρο γυρισα απο την Μυκονο,αγόρασα αμαξι με 18Κ και αφησα 13Κ στην μπαντα. Φυσικα μιλαμε για συνδυασμό μισθου και τυχερων.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Περυσι το φθινόπωρο γυρισα απο την Μυκονο,αγόρασα αμαξι με 18Κ και αφησα 13Κ στην μπαντα. Φυσικα μιλαμε για συνδυασμό μισθου και τυχερων.

Σε τι δουλεια εβγαζες 6κ το μηνα και ποσες ωρες τη μερα;

Μονο βουλετες και Βιζιτες νομιζα οτι βγαζουν τοσα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stathis97 είπε

Σε τι δουλεια εβγαζες 6κ το μηνα και ποσες ωρες τη μερα;

Μονο βουλετες και Βιζιτες νομιζα οτι βγαζουν τοσα

Δεν εχει σημασια που ημουν εγω, (σε χωρο επισιτιστικο ημουν).Σημασια εχει ο φιλος που ανοιξε το θεμα να κρατησει την γνωμη μου,που εγραψα λιγο πιο πριν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Δεν εχει σημασια που ημουν εγω, (σε χωρο επισιτιστικο ημουν).Σημασια εχει ο φιλος που ανοιξε το θεμα να κρατησει την γνωμη μου,που εγραψα λιγο πιο πριν.

Επειδη ειμαι απο νησι,εκτος απο την στεγη,που προσωπικα δεν εχω θεμα και τη σοβαροτητα του επιχειρηματια καποιο αλλο tip;

Ρωταω επειδη τωρα ξεκιναω να παιρνω μια γευση απο τον κλαδο του τουρισμου ως εργασια  

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stathis97 είπε

Επειδη ειμαι απο νησι,εκτος απο την στεγη,που προσωπικα δεν εχω θεμα και τη σοβαροτητα του επιχειρηματια καποιο αλλο tip;

Ρωταω επειδη τωρα ξεκιναω να παιρνω μια γευση απο τον κλαδο του τουρισμου ως εργασια  

Καλη αρχή να εχεις.Εχω 25 χρονια στον τουρισμο.Σχεδον 20 σαιζον σε διαφορα μερη της Ελλαδας και οχι μονο.Προσπαθησε να γνωρισεις ανθρωπους-μεντορες, συναδελφους που θα σε πανε με την εμπειρια και την γνωση τους μπροστα. Δυσκολο σημερα..Οχι ακατόρθωτο. Τα καλα χρηματα θα ερθουν,αν ερθουν,οταν αποδειξεις οτι τα αξιζεις.Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/6/2019 στις 7:15 ΜΜ, giorgos04 είπε

Καλη αρχή να εχεις.Εχω 25 χρονια στον τουρισμο.Σχεδον 20 σαιζον σε διαφορα μερη της Ελλαδας και οχι μονο.Προσπαθησε να γνωρισεις ανθρωπους-μεντορες, συναδελφους που θα σε πανε με την εμπειρια και την γνωση τους μπροστα. Δυσκολο σημερα..Οχι ακατόρθωτο. Τα καλα χρηματα θα ερθουν,αν ερθουν,οταν αποδειξεις οτι τα αξιζεις.Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.

Φίλε εσύ μετά από 2 χρόνια τι κάνεις? Δουλεύεις ακόμα σεζόν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...