Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 02/08/2021 at 21:17, Dark_son20 said:

καλά ναι εννοείτε, απλά απάντησα για ερασιτεχνική φάση που ρώτησε και ο Lucy 

δεν ειναι τοσο αν εισαι ερασιτεχνης ή οχι οσο το τι θες να κανεις.αν πρεπει να κατεβεις 2-3 μετρα κατω τα γυαλακια δεν κανουν.αν κανεις snorkelling στην επιφανεια τοτε ειναι μια χαρα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 14/08/2021 at 15:31, poulinos said:

δεν ειναι τοσο αν εισαι ερασιτεχνης ή οχι οσο το τι θες να κανεις.αν πρεπει να κατεβεις 2-3 μετρα κατω τα γυαλακια δεν κανουν.αν κανεις snorkelling στην επιφανεια τοτε ειναι μια χαρα.

Είναι επικίνδυνο? Ρωτάω γιατί το κάνω και ξέρω οτι έχεις αρκετές γνώσεις επι του θέματος, μην βρεθώ με κάνα κουσούρι 😛 

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

Είναι επικίνδυνο? Ρωτάω γιατί το κάνω και ξέρω οτι έχεις αρκετές γνώσεις επι του θέματος, μην βρεθώ με κάνα κουσούρι 😛 

Θεωρω οτι αναφέρεται στην πίεση-εξίσωση. Με τη μασκα οταν κατεβαίνεις οταν η πιεση αρχιζει να σου πιέζει τη μασκα βγαζεις λιγο αερα απο τη μυτη και εξισωνεις την πίεση στη μασκα με τα γυαλακια δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Αλλα αυτο θελει περισσοτερα απο 2-3 μετρα νομιζω.

• Thanks 1
Δημοσ.
32 minutes ago, Dark_son20 said:

μετα απο καποιο χ βαθος θελει εξισωση και η μασκα οταν φοραμε κανονικη μασκα.αυτο γινεται βγαζοντας λιγο αερα απο την μυτη μεσα στην μασκα για να μην  βεντουζαρει.λογικα τα γυαλακια κρατανε πολυ λιγοτερο αερα απο την μασκα αλλα απο καποιο βαθος μπορει να βεντουζαρουν γυρω απο τα ματια.και πως θα τα εξισωσεις αφου η μυτη σου δεν ειναι μεσα στην μασκα; στο ποσα μετρα θα γινει ακριβως ειναι σχετικο.αλλα αν θυμαμαι καλα στα 5 6 πρεπει να ειχα ριξει σιγουρα την  πρωτη εξισωση στην μασκα.μιλαμε παντα για ελευθερη καταδυση.στην αυτονομη ολα ειναι πιο ευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...