Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Mhlogiatros said:

Ετσι ειναι . Αν δε πλατσουριζεις και πας βαθια εχει θεμα .

δεν ειχα εχω μυωπια οποτε δεν χρειαστηκα ποτε μασκα με μυωπικους φακους.απλα ευυχε να ακουσω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 hours ago, Mhlogiatros said:

full face εχεις δοκιμασει ; πρεπει να θαμπωνουν πολυ ευκολα αλλα ειδα οτι παιρνουν απο κινα ;

αν εννοεις full face mask τετοια οχι δεν εχω δοκιμασει.

https://www.skroutz.gr/s/10843583/Aquaspro-Full-Face-Mask-M110-CA.html

αν εννοεις full face mask καταδυσης

https://www.divein.com/guide/dive-equipment/full-face-diving-mask/ αυτο ειναι για καταδυση και οχι για snorkelling

ουτε απο αυτην εχω δοκιμασει αν και θα ηθελα.

ολες οι μασκες θαμπωνουν ειδικα αν ειναι καινουριες και υπαρχουν διαφοροι τροποι για να μην θαμπωνει.

οταν ειναι καινουρια ειτε βαζεις οδοντοκρεμα και την αφηνεις για να μαζεψει το υλικο που βαζουν για να διατηρειτε η μασκα στο κουτι της ειτε την καις με αναπτηρα στο γυαλι αλλα θελει προσοχη μην καψεις την σιλικονη.μετα ειτε ριχνεις υγρο για να μην θολωνει ειτε το κλασσικο την φτυνεις και την ξεπλενεις.ριχνεις και λιγο νερο στο προσωπο πριν την φορεσεις για να υπαρχει μικροτερη διαφορα θερμοκρασιας.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ανασταίνω το θρεντ γιατί προσπαθώ να βρω μια νορμάλ, ωραία, αξιοπρεπή μάσκα.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας, τα δεδομένα είναι τα εξής:

1) Έχω γένια και μουστάκι και ως εκ τούτου εστιάζω στη στεγανότητα.

2) Δε θέλω full face γιατί σιχαίνομαι τους αναπνευστήρες.

3) Δε θέλω ψαροντούφεκα και τέτοια, θέλω μια καλή μάσκα για τα απόλυτα βασικά, απλά να κάνει όντως τα απόλυτα βασικά.

4) Μπάτζετ μέχρι 30άρι, δε θέλω να δώσω περισσότερα για κάτι που φοράω 10 φορές το χρόνο.

Αν δεν έχετε συγκεκριμένη μάσκα κατά νου, ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε μάρκες θα ήταν εξίσου τέλεια πρόταση. Ό,τι έχω δει ως τώρα ή έχει 2-3 no name ενώ πουλάει μέχρι και προπέλες για σκάφη, ή συνεργάζεται μόνο με τη Mare ή μόνο με την Cressi.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Thread_Necromancy_3038.jpg

Επεξ/σία από Lucifer
  • Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Καλησπέρα, ανασταίνω το θρεντ γιατί προσπαθώ να βρω μια νορμάλ, ωραία, αξιοπρεπή μάσκα.

3) Δε θέλω ψαροντούφεκα και τέτοια, θέλω μια καλή μάσκα για τα απόλυτα βασικά, απλά να κάνει όντως τα απόλυτα βασικά.

4) Μπάτζετ μέχρι 30άρι, δε θέλω να δώσω περισσότερα για κάτι που φοράω 10 φορές το χρόνο.

Αν δεν έχετε συγκεκριμένη μάσκα κατά νου, ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε μάρκες θα ήταν εξίσου τέλεια πρόταση. Ό,τι έχω δει ως τώρα ή έχει 2-3 no name ενώ πουλάει μέχρι και προπέλες για σκάφη, ή συνεργάζεται μόνο με τη Mare ή μόνο με την Cressi.

Αν εισαι αθηνα δες στο diveshop. Μην παρεις μάσκα μεσω ιντερνετ γιατι πρεπει να τη δοκιμασεις πως καθεται στο προσωπο σου. Για μουσια η βαζελινη βοηθαει να μην μπαινει νερο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ας σε ένα κατάστημα κ θα δοκιμάσεις μερικές (cressi,mares, apnea κτλ)προτίμησε μάρκας.. Θα τη βαζεις χωρίς το λουρί κ θα ρουφας αέρα, αν κολαει στο πρόσωπο είσαι οκ... Για το μουστακι βαζελίνη.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το τιπ με τη βαζελίνη, πολύ καλή πατέντα!

Κι εγώ θεωρώ πως αν δε τη δοκιμάσεις δε μπορείς να είσαι σίγουρος, από την άλλη το να ρουφάω αέρα με τη μύτη στη μάσκα είναι ό,τι πιο κόβιντ μπορώ να φανταστώ, δεν ξέρω αν θα επιτρέπεται. Εξ' ου και η ερώτηση μήπως έχετε κάποιο στάνταρ μοντέλο κατά νου.

Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει, θα τσεκάρω το diveshop που είπε ο Spect~!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lucifer είπε

Ευχαριστώ για το τιπ με τη βαζελίνη, πολύ καλή πατέντα!

Κι εγώ θεωρώ πως αν δε τη δοκιμάσεις δε μπορείς να είσαι σίγουρος, από την άλλη το να ρουφάω αέρα με τη μύτη στη μάσκα είναι ό,τι πιο κόβιντ μπορώ να φανταστώ, δεν ξέρω αν θα επιτρέπεται. Εξ' ου και η ερώτηση μήπως έχετε κάποιο στάνταρ μοντέλο κατά νου.

Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει, θα τσεκάρω το diveshop που είπε ο Spect~!

κρατα αντισηπτικα μαντιλακια δεν ειναι ντροπη. Στανταρ μοντελο δεν υπαρχει.

Omer Alien Camu 3D - Skroutz.gr

Αυτη ειχα εγω κ εφάρμοζε καλα σε μενα κ 2-3 φιλους μου .Τωρα μη σε παρω στο λαιμο μου. 

• Like 1
Δημοσ.
On 30/07/2021 at 14:09, Lucifer said:

εγώ με τα μούσια παράτησα τις μάσκες και πήγα σε γυαλάκια και έχω βρει την ησυχία μου να σου πω την αλήθεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

εγώ με τα μούσια παράτησα τις μάσκες και πήγα σε γυαλάκια και έχω βρει την ησυχία μου να σου πω την αλήθεια

Φίλε πήγα χθες Σχινιά με τη βαζελίνη στη μασχάλη, αλειψα τη μάσκα τρυφερά, γύρω γύρω, με απαλή πίεση στα δάχτυλα να μπει σε όλες τις πτυχώσεις και μετά φλαπ 

Δε βγήκε σταγόνα

(Τρου στορυ πάντως, το κόλπο έπιασε)

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Φίλε πήγα χθες Σχινιά με τη βαζελίνη στη μασχάλη, αλειψα τη μάσκα τρυφερά, γύρω γύρω, με απαλή πίεση στα δάχτυλα να μπει σε όλες τις πτυχώσεις και μετά φλαπ 

Δε βγήκε σταγόνα

(Τρου στορυ πάντως, το κόλπο έπιασε)

Συνήθως βαζεις στα μουσια οχι στη μασκα :P (το ιδιο ειναι)

4 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

Δεν ειναι το ιδιο και δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για το ιδιο πραγμα. Για δοκιμασε να πας κατω απο ενα βαθος με γυαλακια

Δημοσ.
6 hours ago, Dark_son20 said:

επειδη κανεις snorkelling χωρις να κατεβαινεις πιο βαθια

Δημοσ.
6 hours ago, Spect~ said:

Δεν ειναι το ιδιο και δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για το ιδιο πραγμα. Για δοκιμασε να πας κατω απο ενα βαθος με γυαλακια

4 hours ago, poulinos said:

επειδη κανεις snorkelling χωρις να κατεβαινεις πιο βαθια

καλά ναι εννοείτε, απλά απάντησα για ερασιτεχνική φάση που ρώτησε και ο Lucy 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Spect~ είπε

ε ναι ρε φίλε, όπου και να το αλείψεις θα στεγανώσει, το 'χω δει απ' αλλού

Πάντως ναι, κι εγώ για σνόρκελ (χωρίς το σνόρκελ) τη θέλω, δε θα καταδυθώ.

Αν και όσο κατεβαίνεις θα περίμενα ότι περισσότερο βοηθάει η πίεση στο βεντούζωμα παρά στο να διαρρέει.

Επεξ/σία από Lucifer
Δημοσ.
Στις 30/7/2021 στις 2:09 ΜΜ, Lucifer είπε

Καλημέρα,

Δες εδώ https://www.tsourosmarine.gr/el/44-maskes

Το ξέρω το site επειδή ασχολούμαι με ψάρεμα που και πού

Είναι απο τα καλύτερα στην Ελλάδα παρόλο που είναι στην επαρχία,

στέλνει γρήγορα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...