stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχεις καταλάβει σε ποιους απευθύνεται αυτό το μηχάνημα; Ναι Σε 5-6 άτομα στον πλανήτη. 😋 Άκου δεν έχω θέμα με τα μηχανήματα "για λίγους" . Και εγώ κατά καιρούς έχω σκάσει αρκετά €€€ για τεχνολογία (πχ αγόρασα το garmin fenix 5x plus) αλλά δεν μπορώ την υπερβολή στην τιμή. Πρέπει να παραδεχθεις και εσύ ότι είναι υπερβολική η τιμή που έδωσαν. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από stelios18120 4 1
gthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Και που είναι το dual socket ρε apple για ν κάτσουν 2 xeon? Σε αυτή τη κατηγορία ποιος παίζει με μόνο socket πια; Σε έχει φάει για πρωινό ο precision 7000 της dell νομίζω. Και αυτός ο afterburner asic accelerator, πρέπει να δώσει δυνατά αποτέλεσμα σε benchmarking για πείσει.
KostasMulti Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, techon1 είπε Τρίφτης τυριών Το παλιό. Που για μένα είναι και πιο ομορφο
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι Σε 5-6 άτομα στον πλανήτη. 😋 Άκου δεν έχω θέμα με τα μηχανήματα "για λίγους" . Και εγώ κατά καιρούς έχω σκάσει αρκετά €€€ για τεχνολογία (πχ αγόρασα το garmin fenix 5x plus) αλλά δεν μπορώ την υπερβολή στην τιμή. Πρέπει να παραδεχθεις και εσύ ότι είναι υπερβολική η τιμή που έδωσαν. H cpu είναι xeon που δεν είναι και η φθηνότερη intel cpu, οι μνήμες είναι ecc, την μητρική δεν μπορείς να την αγοράσεις από το ράφι οπότε το κόστος ανεβαίνει βάλε και τα 2x 10GbE, βάλε και το 1.4kw psu + το κουτί που ούτε αυτό το βρίσκεις στα ράφια με αυτά τα ολίγα + το καπέλο της apple και η τιμή θα ανέβει αρκετά. 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, coffeex είπε + το καπέλο της apple και η τιμή θα ανέβει αρκετά. Το καπέλο της apple 😋😋😂😂 4
Cell_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δηλαδή θέλεις να μου πεις, ότι αν κάτσω να σου βγάλω τωρα μια φθηνότερη σύνθεση κατά 2-2.5 χιλιάδες €€€ θα είναι κατώτερη των περιστάσεων; Δεν μπορείς.- Άλλο Xeon, άλλο i5/i7. Άλλο RAM και άλλο ECC RAM. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Cell_7 4 3
palawiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, coffeex είπε H cpu είναι xeon που δεν είναι και η φθηνότερη intel cpu, οι μνήμες είναι ecc, την μητρική δεν μπορείς να την αγοράσεις από το ράφι οπότε το κόστος ανεβαίνει βάλε και τα 2x 10GbE, βάλε και το 1.4kw psu + το κουτί που ούτε αυτό το βρίσκεις στα ράφια με αυτά τα ολίγα + το καπέλο της apple και η τιμή θα ανέβει αρκετά. Ξέχασες να γράψεις ότι έχει και υποδοχή για ακουστικά 3,5 mm. Για αυτό έχει ανέβει πολύ η τιμή. 2
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι Σε 5-6 άτομα στον πλανήτη. 😋 Άκου δεν έχω θέμα με τα μηχανήματα "για λίγους" . Και εγώ κατά καιρούς έχω σκάσει αρκετά €€€ για τεχνολογία (πχ αγόρασα το garmin fenix 5x plus) αλλά δεν μπορώ την υπερβολή στην τιμή. Πρέπει να παραδεχθεις και εσύ ότι είναι υπερβολική η τιμή που έδωσαν. Εχμ... Μάλλον έχεις ελλειπή αντίληψη για το πόσοι έχουν αυτά τα λεφτά να αγοράσουν τέτοια μηχανήματα όπως και αντίστοιχα άλλων εταιρειών. Στην Ελλάδα είναι λίγοι, σίγουρα περισσότεροι από χίλιοι (χωρίς να βάλω τα στούντιο παραγωγής μέσα). Φαντάζεσαι τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Καλά, το ότι θεωρείς ότι έσκασες αρκετά γιατί πήρες ένα ακριβό smartwatch είναι τραγελαφικό. Είναι σαν να λες σε έναν μπαρίστα, τι να την κάνεις τη φραπεδιέρα που κάνει 300€ μωρέ, πάρε εκεί ένα μιξεράκι χειρός, την ίδια δουλειά κάνουν. 4 1
banned_acc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, dali13gr είπε Εχμ... Μάλλον έχεις ελλειπή αντίληψη για το πόσοι έχουν αυτά τα λεφτά να αγοράσουν τέτοια μηχανήματα όπως και αντίστοιχα άλλων εταιρειών. Στην Ελλάδα είναι λίγοι, σίγουρα περισσότεροι από χίλιοι (χωρίς να βάλω τα στούντιο παραγωγής μέσα). Φαντάζεσαι τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Καλά, το ότι θεωρείς ότι έσκασες αρκετά γιατί πήρες ένα ακριβό smartwatch είναι τραγελαφικό. Είναι σαν να λες σε έναν μπαρίστα, τι να την κάνεις τη φραπεδιέρα που κάνει 300€ μωρέ, πάρε εκεί ένα μιξεράκι χειρός, την ίδια δουλειά κάνουν. για τις εταιρείες δεν είναι και τόσο τραγικό το ποσό, αντί να το δώσουν εφορία θα το δώσουν εκεί δημιουργώντας έξοδα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το θέμα είναι η στασιμότητα της apple και πλέον η κακογουστιά της.
fylatos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως πληροφοριακά και το HP Z8 G4 workstation από τα 5699 ξεκινάει για τα ίδια specs. Δεν είναι μη ανταγωνιστικό στην τιμή. Και έχω z840 τούμπανα και 3-4 zbook στη δουλειά. Επίσης οι Eizo που χρησιμοποιούμε για color grading και color managed work είναι στα 5χλ. Συνεπώς δεν είναι μακριά από τον ανταγωνισμό. Απλά θα πρέπει κάθε χρόνο να τα αναβαθμίζει όπως ο ανταγωνισμός και να μην τα αφήσει 5 χρόνια ως έχει. Δεν ανταγωνίζεται τα Homebrew συστήματα. Τα prebuild workstations χτυπάει. Κυρίως σε video/photo/print editing. Πάρτε μια και ένα 100k workstation να σας φύγουν τα μάτια. Πάρτε και ένα αντίστοιχο 8core ultra base model της HP με 2πλο 10gbit Ethernet μια gtx1070 και thunderbolt 3 στα $6200 παρακαλώ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από fylatos 19 5 1
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, guzel είπε για τις εταιρείες δεν είναι και τόσο τραγικό το ποσό, αντί να το δώσουν εφορία θα το δώσουν εκεί δημιουργώντας έξοδα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το θέμα είναι η στασιμότητα της apple και πλέον η κακογουστιά της. Όλα είναι θέμα γούστου. Και το γούστο είναι υποκειμενικό. Όσο για τη στασιμότητα, συμφωνώ στη βάση ότι αργεί πολύ να αναβαθμίσει ουσιαστικά κάποια μοντέλα της. Μάλλον αλλαγή του business model δείχνει αυτό. Αν και θεωρώ ότι υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι Microsoft - Apple - Google σχετικά με την εξέλιξη του software, γι αυτό και η πολύ αργή ανάπτυξη δυνατοτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα