Προς το περιεχόμενο

Το iPad διαθέτει πλέον το δικό του λειτουργικό σύστημα, το iPadOS με νέα homescreen και gestures

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
10 λεπτά πριν, Zus είπε

Γελάνε και οι τρίφτες τυριού του Mac Pro με αυτό.

Είναι καλύτερα να σε παρακολουθεί η Google και ένα κάρο 3d party apps, έχεις δίκαιο!

Πουθενά δεν αναφέρω ότι επιτρέπω τη google να με παρακολουθεί.

Μόνο επιλεγμένα open source apps και λύσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Zus said:

Αν ξαναδιαβάσω ακόμη μία φορά τη φράση «όσο αναφορά», αντί για «Όσον αφορά στην ελευθερία» ή «σε ό,τι αφορά την ελευθερία» θα ανατιναχτώ ζωσμένος με σκορδάκια...

Η λέξη "αφορά", συντάσσεται με πρόθεση (το 2ο παράδειγμά σου) ή εμπρόθετο άρθρο (η διόρθωση στο 1ο παράδειγμα).

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, damageplan είπε

Όχι. Χρησιμοποιώ wrapper. 

Κανένα login, ότι θέλω να δω το ψάχνω.

Κανένα search μέσω Google. Μόνο duckduckgo.

Και όλα αυτά για να μη σου στέλνει η google στοχευμένες διαφημίσεις?

Α και κάτι άλλο. Αυτό το huawei T3 που "πάει σφαίρα" φοράει το υπερτούμπανο 425 ή κάνω λάθος?

Και αν το φοράει γιατί κοστίζει πάνω από 70 Ευρώ?

Και μετά αναρωτιούται κάποιοι γιατί η αγορά των android tablets είναι ένα μάτσο σκουπιδομάνι?

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 2

29 λεπτά πριν, Zus είπε

Αν ξαναδιαβάσω ακόμη μία φορά τη φράση «όσο αναφορά», αντί για «Όσον αφορά την ελευθερία» ή «σε ό,τι αφορά την ελευθερία» θα ανατιναχτώ ζωσμένος με σκορδάκια...

Μα με "σκορδάκια" κι εσύ? Πολύ εύκολα πας να τη γλιτώσεις :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω γραψει - κραξει και σε αλλα θεματα πιο παλια για ολα αυτα ατομα τα οποια δεν εχουν να κανουν τιποτα καλυτερο στην ζωη τους και μπαινουν και γραφουν οτι τους ερθει στο κεφαλακι τους και κανουν ενα νημα.....να μην πω τι.

Τελικα τωρα καταλαβαινω οτι δεν φταινε αυτοι, αλλα ολοι οι αλλοι που ενω μετα απο 2-3 σχολια καταλαβαινεται, ελπιζω, οτι το πραγμα δεν παει πουθενα ΑΛΛΑ συνεχιζεται και γραφεται και να απανταντε..Και καταληγει λοιπον να μπαινεις να διαβασεις μια ειδηση, πολυ καλη, και απο κατω αντι να συζηταμε για ολα αυτα τα καινουργια πραγματα και να ανταλλαζουμε ωραιες αποψεις, καταληγουμε να προσπαθουμε να λεμε οτι η Γη ειναι στρογγυλη.

Οπως γινετε με ενα αλλο παλικαρακι εδω μεσα ο οποιος δεν εχει αφησει ειδηση για ειδηση της Apple, μπαινει μιλαει ασχημα, λεει ολους τους υπολοιπους fanboy, λεει μαλ@@@@ες, και μετα αυτο ειναι δεν ξαναγραφει κατι αλλο, ετσι για να πει οτι εκανε κατι σημαντικο στην ζωουλα του και να ικανοποιησει το καπριτσιο του.
Σε αυτον λοιπον παλι καλα σχεδον τον γραφετε και δεν μπαινεται στην διαδικασια να απαντησετε.

Στους αλλους λοιπον γιατι δεν γινετε το ιδιο πραγμα?

Επεξ/σία από nio15
  • Like 6
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, nio15 είπε

Εχω γραψει - κραξει και σε αλλα θεματα πιο παλια για ολα αυτα ατομα τα οποια δεν εχουν να κανουν τιποτα καλυτερο στην ζωη τους και μπαινουν και γραφουν οτι τους ερθει στο κεφαλακι τους και κανουν ενα νημα.....να μην πω τι.

Τελικα τωρα καταλαβαινω οτι δεν φταινε αυτοι, αλλα ολοι οι αλλοι που ενω μετα απο 2-3 σχολια καταλαβαινεται, ελπιζω, οτι το πραγμα δεν παει πουθενα ΑΛΛΑ συνεχιζεται και γραφεται και απανταντε..Και καταληγει λοιπον να μπαινεις να διαβασεις μια ειδηση, πολυ καλη, και απο κατω αντι να συζηταμε για ολα αυτα τα καινουργια πραγματα και να ανταλλαζουμε ωραιες αποψεις, καταληγουμε να προσπαθουμε να λεμε οτι η Γη ειναι στρογγυλη.

Οπως γινετε με ενα αλλο παλικαρακι εδω μεσα ο οποιος δεν εχει αφησει ειδηση για ειδηση της Apple, μπαινει μιλαει ασχημα, λεει ολους τους υπολοιπους fanboy, λεει μαλ@@@@ες και μετα αυτο ειναι δεν ξαναγραφει, ετσι για να πει οτι εκανε κατι σημαντικο στην ζωουλα του και να ικανοποιησει το καπριτσιο του.
Σε αυτον λοιπον παλι καλα σχεδον τον γραφετε και δεν μπαινεται στην διαδικασια να απαντησετε.

Στους αλλους λοιπον γιατι δεν γινετε το ιδιο πραγμα?

Να πω ότι έχεις άδικο. Δεν έχεις.

Το thread είναι για τα νέα features του ipad και καταλήξαμε να μιλάμε για ψεκασμένα/καμμένα topics που αφορούν το 0.5% όσων ασχολούνται με την τεχνολογία.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stafaf είπε

Να πω ότι έχεις άδικο. Δεν έχεις.

Το thread είναι για τα νέα features του ipad και καταλήξαμε να μιλάμε για ψεκασμένα/καμμένα topics που αφορούν το 0.5% όσων ασχολούνται με την τεχνολογία.

Ευχαριστω.
Μα ρε συ δεν γινετε σε καθε thread να γινετε το ιδιο πραγμα. Και ειδικα οτι αφορα την Apple. Θελω να διαβασω και να δω μια ωραια συζητηση γυρω απο το θεμα που αφορα η ειδηση και να μαθω και αλλα πραγματα που ισως να μην γνωριζω. Το να βλεπω απο κατω ενα καρο μ@@@@ς και ασχετα πραγματα δεν μου αρεσει καθολου.
Και ξερεις δεν ειπα να μην γραψει ο καθενας αυτο που θελει. Ελευθερια λογου εχουμε οποτε πραγματικα το λεω ας γραψει αυτο που νιωθει.
Οι υπολοιποι δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να απαντανε????

Δηλαδη αμα εγω γραψω οτι ειδα ενα γαιδαρο με φτερα να πεταει, που βαση οσα γνωριζουμε λιγο δυσκολο να γινετε, για ποσο δηλαδη θα προσπαθουσες να με πεισεις οτι δεν γινετε κατι τετοιο???
Θα το εγραφες 1, 2, 3, ε μετα δεν θα ελεγες αστο να παει στο καλο...? Θα συνεχιζες δηλαδη να με πεισεις οτι δεν γινετε αυτο? Αφου το πιστευω και ολας, αρα αποκλειεται να μου αλλαξεις γνωμη.

Επεξ/σία από nio15
  • Like 2
  • Thanks 2

17 hours ago, ignome4 said:

Μήπως να την στριμαρεις ή να την ενοικιάσεις?

μηπως να καταλαβεις πως ηταν μια ρητορικη ερωτηση στο αν το ipad εχει δυνατοτητες που σου δινει το android?....δεν χρειαζεται να μου κουνησεις το δαχτυλο για να "στριμαρω η νοικιασω" κουβεντα υποτιθεται κανουμε εδω για τις δυνατοτης και μη του ipad ......oxi?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, djsaxsax είπε

μηπως να καταλαβεις πως ηταν μια ρητορικη ερωτηση στο αν το ipad εχει δυνατοτητες που σου δινει το android?....δεν χρειαζεται να μου κουνησεις το δαχτυλο για να "στριμαρω η νοικιασω" κουβεντα υποτιθεται κανουμε εδω για τις δυνατοτης και μη του ipad ......oxi?

Όχι καμια σχέση φιλε μου, συγνώμη αν το εξέλαβες ετσι! 

Τα πράγματα είναι απλα, με το iPad κανεις σχεδόν το 99% των πραγμάτων που μπορείς  κανεις και μ έναν οικιακό υπολογιστή , το πρόβλημα είναι το δεν το κανεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει να το κανεις όπως σε έναν οικιακό υπολογιστή - και σε αυτό συμφωνώ με όσους λένε ότι το Αndroid σου δίνει κάποιες ελευθερίες, ως προς τον τρόπο όμως που ήδη γνωρίζεις 

Επεξ/σία από ignome4
  • Like 2

Μάλλον ειμαι τυχερός γιατί πηρα πρόσφατα το iPad 2018 οπότε θα το απολαύσετε δεόντως. Τώρα που έχω bt πληκτρολόγιο θα βάλω και ποντίκι και γίνεται φορητός!!! Και σούπερ φάση.. 

Στις 4/6/2019 στις 5:01 ΠΜ, damageplan είπε

Οκ, στο ανδροιδ καμιά φορά δεν είναι out of the box το experience, θα πρέπει να λερώσεις και λίγο τα χέρια σου, αν μη τι άλλο αυτοί που τα περιμένουν όλα έτοιμα σε μια συσκευη, είναι αυτοί που δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις. 

Ίσα ίσα που αυτοί που τα περιμένουν όλα έτοιμα έχουν τις περισσότερες απαιτήσεις, γιατί δεν θα φάνε τον πολύτιμο χρόνο τους να ασχοληθούν με πράγματα που θα έπρεπε να ήταν έτοιμα out of the box. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...