Προς το περιεχόμενο

Το iPad διαθέτει πλέον το δικό του λειτουργικό σύστημα, το iPadOS με νέα homescreen και gestures

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, apos είπε

Κοίτα να δεις σύμπτωση, με πετυχες πάνω στο browsing με το iPad :)

Αμετανόητος Xiaomi user τα τελευταία χρόνια (πλήρως απογοητευμένος από τα iPhone), αλλά παιδιά, στα tablets κάνουμε ένα μόκο από εδώ έως το Κουπερτίνο... 

Και δεν είναι οι file browsers και τα split screens. Είναι τα apps... 

tmp-cam-6199407841973409335.jpg

Εντάξει τώρα, αν είναι deal breaker το ότι με  android tablet δεν μπορείς να δουλέψεις τη συστοιχία πεταλιών της φωτό, τότε χαλάλι για σενα το ipad.

ΥΓ. Ας ειχα τα πετάλια της φωτό, και δεν θα μ'ενοιαζε ούτε το android, ούτε το ios...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 λεπτό πριν, apos είπε

Κοίτα να δεις σύμπτωση, με πετυχες πάνω στο browsing με το iPad :)

Αμετανόητος Xiaomi user τα τελευταία χρόνια (πλήρως απογοητευμένος από τα iPhone), αλλά παιδιά, στα tablets κάνουμε ένα μόκο από εδώ έως το Κουπερτίνο... 

Και δεν είναι οι file browsers και τα split screens. Είναι τα apps... 

tmp-cam-6199407841973409335.jpg

Μπράβο σου 

Απλα εμένα για τις ανάγκες μου δεν μου κάνει

Αν κατεβαινε ενας εξωγηινος στη γη και διαβαζε αυτα που γραφατε, θα νομιζε οτι στο iOS μπορεις να παιζεις μονο Candy Crush. Και δεν ξερω για σενα φιλε damageplan που οκ να δεχτω οτι με τη χρηση που του κανεις, το iOS στο ταμπλετ σε περιοριζει, αλλα 9/10 ατομα που προτιμουν Android εξαιτιας της ελευθεριας και τα εχω ρωτησει "τι παραπανω κανεις που δε σε αφηνε το iOS", δεν εχουν σαφη απαντηση. Ο 1/10 που εδωσε μου ειπε οτι δε μπορεις να αλλαξεις τον ηχο του Messenger ή να αλλαξεις ευκολα ηχο κλησης...

• Like 2
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, damageplan είπε

Σωστά. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με σοβαρότερα πράγματα. ας πούμε κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι μήνες σε κ@λοδουλειές για να πάρουν ένα ipad. Σωστά τα λες...

Anyway, διάλογο με apple fanboys δεν μπορεί να γίνει, γι'αυτό η apple σας γλεντάει, γιατί δεν σας ενδιαφέρει να βελτιωθεί το προϊόν που χρησιμοποιείτε, σας ενδιαφέρει μόνο να προσκυνάτε ότι μετριότητα σας πλασάρει η κάθε εταιρεία.

Φιλικά θα σου το γράψω, ξεκαβάλα λίγο. 

Το ότι πέρασες μια custom rom και ότι χρησιμοποιείς linux δε σε κάνει πιο μάγκα ούτε πιο cool.

Γίνεσαι υπερόπτης.

Και εμείς έχουμε περάσει από αυτή φάση, σιγά τα αυγά να βάλεις 5 εντολές στη σειρά και να περάσεις μια rom, μην τρελαίνεσαι. 

Το νήμα αναφέρεται στα ipad, εσύ μπήκες στα "χωράφια" των fanboys. 

Δε βλέπω στο xda να μπουκάρουν apple fanboys και να τρολάρουν τους χρήστες εκεί μέσα. 

Και τα λ7 του ο καθένας ό,τι θέλει τα κάνει άλλωστε όπως όπως έγραψα και παραπάνω τα "βασικά" ipads είναι σε λογικές τιμές και πολύ πιο ισχυρά από τον ανταγωνισμό (που ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτος). 

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, damageplan είπε

Εντάξει τώρα, αν είναι break dealer το ότι με  android tablet δεν μπορείς να δουλέψεις τη συστοιχία πεταλιών της φωτό, τότε χαλάλι για σενα το ipad.

ΥΓ. Ας ειχα τα πετάλια της φωτό, και δεν θα μ'ενοιαζε ούτε το android, ούτε το ios...

Το πνεύμα του post μου είναι ότι πραγματικά στο iPad κάνεις πράγματα που απλα δεν μπορείς σε αλλο tablet, κυρίως λόγω των apps (το οποίο προκύπτει από μία σειρά λόγων, όπως το ότι οι devs βγάζουν περισσότερα χρήματα σε αυτό το οικοσύστημα, ότι το hardware-software είναι σταθερό κτλ κτλ, αλλά καλώς ή κακώς ισχύει). Επίσης βγαίνουν και εξαιρετικά συμβατά hardware, επίσης μόνο για iOS, που στο iPad λόγω μεγάλου μεγέθους οθόνης, αλλα και πραγματικά λογικής τιμής σε σχέση με τα γελοία πόσα που ζητάει για τα τηλέφωνά της η Apple, βγάζουν τα iPad ακόμα πιο μακριά από τον ανταγωνισμό. 

23 λεπτά πριν, Superuser είπε

Μπράβο σου 

Απλα εμένα για τις ανάγκες μου δεν μου κάνει

Δεν το έθεσες ακριβώς έτσι στην αρχη  :)

Επεξ/σία από apos
  • Like 2

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν κατεβαινε ενας εξωγηινος στη γη και διαβαζε αυτα που γραφατε, θα νομιζε οτι στο iOS μπορεις να παιζεις μονο Candy Crush. Και δεν ξερω για σενα φιλε damageplan που οκ να δεχτω οτι με τη χρηση που του κανεις, το iOS στο ταμπλετ σε περιοριζει, αλλα 9/10 ατομα που προτιμουν Android εξαιτιας της ελευθεριας και τα εχω ρωτησει "τι παραπανω κανεις που δε σε αφηνε το iOS", δεν εχουν σαφη απαντηση. Ο 1/10 που εδωσε μου ειπε οτι δε μπορεις να αλλαξεις τον ηχο του Messenger ή να αλλαξεις ευκολα ηχο κλησης...

Κοίταξε να δεις. Ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή όπως τον εξυπηρετεί.  Το android προσφέρει ελευθερία κινήσεων, πως να το κάνουμε δηλαδή, είναι μια πραγματικότητα.

Πχ, θέλω να στείλω αρχεία μέσω bluetooth όπου γουστάρω, γιατί να με περιορίζει το λειτουργικό; Με ρώτησε αν θέλω να με περιορίσει;

Για να μην κράζουμε και πάντα την apple, τα ipad της ήταν πάντα τα πιο vfm προϊόντα τη συγκριτικά με τηλέφωνα και laptop. Τώρα αν το νέο περιβάλλον δεν είναι απλά gimmick θα καλύψει περισσότερο κόσμο σε πιο πρακτικά θέματα. Όσο για το αν αυτό είναι productivity tool? Μπα δύσκολο ακόμα, σίγουρα στοχεύει κυρίως κατανάλωση περιεχομένου. Productivity tablet καθαρό είναι το surface της Microsoft μιας και συζητήθηκε 

• Like 1

• Super Moderators

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι μερικοί πως πλέον κάνετε μπαμ από χιλιόμετρα πως δεν έχετε ιδέα από iOS και iPad και γράφετε απλά για να κάνετε «εντύπωση» (μόνο μεταξύ σας)! 

• Like 9
  • Thanks 3

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, stafaf είπε

Φιλικά θα σου το γράψω, ξεκαβάλα λίγο. 

Το ότι πέρασες μια custom rom και ότι χρησιμοποιείς linux δε σε κάνει πιο μάγκα ούτε πιο cool.

Γίνεσαι υπερόπτης.

Και εμείς έχουμε περάσει από αυτή φάση, σιγά τα αυγά να βάλεις 5 εντολές στη σειρά και να περάσεις μια rom, μην τρελαίνεσαι. 

Το νήμα αναφέρεται στα ipad, εσύ μπήκες στα "χωράφια" των fanboys. 

Δε βλέπω στο xda να μπουκάρουν apple fanboys και να τρολάρουν τους χρήστες εκεί μέσα. 

Και τα λ7 του ο καθένας ό,τι θέλει τα κάνει άλλωστε όπως όπως έγραψα και παραπάνω τα "βασικά" ipads είναι σε λογικές τιμές και πολύ πιο ισχυρά από τον ανταγωνισμό (που ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτος). 

Δεν το έπαιξα πουθενά ούτε μάγκας ούτε cool. Δεν είμαι 15χρονο φίλε μου, είμαι 35 χρόνων, ασχολούμαι με linux πάνω από 10 χρόνια, δεν έχω καμία ανάγκη να το παίξω το οτιδήποτε.

Δεν θα μου απαγορέψει κανείς να σχολιάσω μία είδηση, επειδή χρησιμοποιώ κάτι διαφορετικό.

Τα fanboys δεν με απασχολούν καν, σιγά μη κάτσω να κάνω κουβέντα με κολλημένα άτομα.

Απλά δεν γίνεται να μας πλασάρει η apple χαρακτηριστικά που υπάρχουν στον ανταγωνισμό εδώ και χρόνια και να θεωρούνται καινοτόμοι. Απλά πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, damageplan είπε

Πχ, θέλω να στείλω αρχεία μέσω bluetooth όπου γουστάρω, γιατί να με περιορίζει το λειτουργικό; Με ρώτησε αν θέλω να με περιορίσει;

Επιτέλους Και λέω δεν μπορεί θα σκάσει το επιχείρημα όπου να ναι. 

Αυτό είναι το deal breaker.... Welcome to 2012.....

Υπάρχει το Airdrop αλλά φαντάζομαι ότι  δεν το γνωρίζεις αυτό .......

Επεξ/σία από Jiakometi

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι μερικοί πως πλέον κάνετε μπαμ από χιλιόμετρα πως δεν έχετε ιδέα από iOS και iPad και γράφετε απλά για να κάνετε «εντύπωση» (μόνο μεταξύ σας)! 

Αν αυτό πηγαίνει σε μένα, το λέω και πιο πάνω, 5 χρόνια ios χρήστης ήμουν, έχω ιδέα και μπόλικη μάλιστα. Και επίσης αναφέρω πως είναι προς τιμήν της apple να προχωρά - επιτέλους - σε κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αλλά το apple fanboy θα γυρίσει να με κράξει γιατί μπλέκω στα χωράφια της apple και γράφω για να κάνω εντύπωση.

Προσωπικά, αυτά που ήθελα να καταφέρω με τα συστήματά μου, τα κατάφερα και είμαι κομπλέ. Δεν θα κάτσω να πουλήσω τρέλα, αλλά μόνο να θέσω απόψεις και να γίνει κουβέντα. Αλλά σε apple threads είναι ανέφικτο απ'ότι φαίνεται.

3 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Ένα απλό παράδειγμα ανέφερα. Δεν σου είπα πως είναι deal breaker. Το airdrop είναι proprietary ούτως ή άλλως. Αυτό το κακό έχουν τα features της apple συνήθως, προορίζονται να λειτουργούν κυρίως μεταξύ apple συσκευών.

Αν ήθελα ας πούμε να χρησιμοποιήσω apple watch με android, απλά δεν θα μπορούσα. Τόσο απλά. Θεωρείς ότι είναι σωστό να συμβαίνει αυτό; Εγώ πιστεύω πως όχι.

2 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Όπου γουστάρει είπε το παιδί δεν έχουν όλες οι συσκευές airdrop 

• Like 1

θελω να βρω ενα torrent ,πχ μια ταινια,να το πεταξω μεσα σε ενα torrent client,να κατεβασω την ταινια,να την δω ,και μετα να την ανεβασω σε καποιο cloud δικο μου.μπορω?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...