Προς το περιεχόμενο

Το iPad διαθέτει πλέον το δικό του λειτουργικό σύστημα, το iPadOS με νέα homescreen και gestures

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, Choulio είπε

Οτί τώρα εσύ υποστηρίζεις οτι τα Android tablets έχουν εστω κατι καλυτερο να προσφέρουν απο ενα iPad. Και επισης θα πας σε android tablet για να αποφυγεις την αρακολουθηση. Μαλιστα

Έχει file manager, download manager, memory stick (usb) και συνδεετε απευθειας με φωτογραφικες μηχανες πλεον. Αλλα εσύ απλα μπηκες να πετάξεις την ατακα σου..

Ότι εμπιστευεστε τον no name developer με ξεπερνάει. Το άλλο που και καλα ειναι open source αρα ειναι ασφαλες που το πας. Αυτο θα ισχυε αν μπορουσες να ελεγξεις εσύ ο ιδιος τον κωδικα. Τωρα απλα φανταζεσαι οτι επειδη ειναι open source ειναι ασφαλες.

Σχετικά με τα gapps δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι το 90% του κόσμου αν του εδινες ενα smartphone/tablet χωρις gapps θα το πετουσε στην ακρη

Σαφώς και έχουν να προσφέρουν, πολλά περισσότερα. Αλλά για να το αντιληφθείς αυτό, θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις με το tablet. Δεν μιλάμε απλά για browsing και youtube, υπάρχουν χρήστες με απαιτήσεις.

Ότι εμπιστεύεσαι εταιρεία που σου πουλάει βάση οθόνης 999€, με ξεπερνάει περισσότερο.

Το open source, είναι ασφαλές, γιατί το τσεκάρουν εκατοντάδες προγραμματιστές ανά τον κόσμο για ύποπτο κώδικα.

Αν θεωρείς no name, projects όπως το cyanogen (πλέον lineage os), τότε μείνε στην apple. Δεν είναι για σένα τα σωστά λειτουργικά.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το 90% του κόσμου. Ο κόσμος είναι πρόβατο, γι'αυτό βλέπεις εταιρείες σαν την apple να μεσουρανούν και να φτάνουν απροκάλυπτα να σου πουλάνε βάσεις οθονών για μόλις 999€.

Εμένα αυτό με καίει. Εταιρείες σαν την apple, να μη φτάνουν να φέρονται παράλογα. Από κει και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί ότι γουστάρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

5 λεπτά πριν, Choulio είπε

Σχετικά με τα gapps δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι το 90% του κόσμου αν του εδινες ενα smartphone/tablet χωρις gapps θα το πετουσε στην ακρη

Και το υπόλοιπο 10% θα το έπαιζε dev/advanced user στο υπόλοιπο 90%. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2019 στις 11:24 ΜΜ, damageplan είπε

Σαφώς και έχουν να προσφέρουν, πολλά περισσότερα. Αλλά για να το αντιληφθείς αυτό, θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις με το tablet. Δεν μιλάμε απλά για browsing και youtube, υπάρχουν χρήστες με απαιτήσεις.

Ότι εμπιστεύεσαι εταιρεία που σου πουλάει βάση οθόνης 999€, με ξεπερνάει περισσότερο.

Το open source, είναι ασφαλές, γιατί το τσεκάρουν εκατοντάδες προγραμματιστές ανά τον κόσμο για ύποπτο κώδικα.

Αν θεωρείς no name, projects όπως το cyanogen (πλέον lineage os), τότε μείνε στην apple. Δεν είναι για σένα τα σωστά λειτουργικά.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το 90% του κόσμου. Ο κόσμος είναι πρόβατο, γι'αυτό βλέπεις εταιρείες σαν την apple να μεσουρανούν και να φτάνουν απροκάλυπτα να σου πουλάνε βάσεις οθονών για μόλις 999€.

Εμένα αυτό με καίει. Εταιρείες σαν την apple, να μη φτάνουν να φέρονται παράλογα. Από κει και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί ότι γουστάρει.

Μα ναι φυσικα τα tablet δεν ειναι για browsing και youtube αλλα για πιο απαιτητικά πραγματα οπως να βάζεις  launcher ή rom ή να βγάζεις τα gapps. Μου ερχονται στο μυαλό κατι τυποι που τριγυρνουσσαν με κωλοπειραγμένο μηχανακι στα 15 και νομιζαν οτι ειναι στο motoGP

Αλλα που να ξέρουν τα fanboys.. Αυτοι χρησιμοποιουν τα tablet κυριως για καταναλωση περιεχομένου και browsing ενω οπως ολοι γνωρίζουμε δεν φτιάχτηκαν γι'αυτο. Παω στο δυτικο μου παραθυρο να περιμενω μεχρι την αυγη να δω τον ηλιο να ανατελει

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, damageplan είπε

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το 90% του κόσμου. Ο κόσμος είναι πρόβατο, 

Ε ναι γιατι ως γνωστον ο κοσμος δεν εχει να ασχοληθει στην ζωη του με σοβαροτερα προβληματα απο το να περναει custom rom στις συσκευες του,επειδη οι εταιρειες του Android απο υποστηριξη ειναι για τα μπαζα.

Και ειδικα στα android tablets ειναι και απο hardware σε 2φορες χειροτερη μοιρα απο οτι στα κινητα.

Και ειπαμε πανω απο ολα μονο οι Apple users ειναι τα προβατα.Γιαυτο και τους περισσοτερους αν τους ρωτησεις στην Android μερια,ουτε τι εκδοση φοραει το κινητο τους δεν ξερουν.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 6
  • Thanks 3

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, Choulio είπε

Μα ναι φυσικα τα tablet δεν ειναι για browsing και youtube αλλα για πιο απαιτητικά πραγματα οπως να βάζεις  launcher ή rom ή να βγάζεις να gapps. Αλλα που να ξέρουν τα fanboys.. Αυτοι χρησιμοποιουν τα tablet κυριως για καταβαλωση περιεχομένου και browsing ενω οπως ολοι γνωρίζουμε δεν φτιάχτηκαν γι'αυτο. Παω στο δυτικο μου παραθυρο να περιμενω μεχρι την αυγη να δω τον ηλιο να ανατελει

Μου ερχονται στο μυαλό κατι τυποι που τριγυρνουσε με κωλοπειραγμένο μηχανακι στα 15 και νομιζαν οτι ειναι στο motoGP

Δεν συνεχίζω τη κουβέντα μαζί σου, γιατί εκτός του ότι είσαι apple fanboy, αρνείσαι να αποδεχτείς γεγονότα και πραγματικότητες.

Εδώ καλά καλά δεν καταλαβαίνεις την έννοια του open source, τι να λέμε τώρα (βέβαια δεν σε αδικώ, εγκλωβισμένος σε ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα είσαι, δεν έχω απαιτήσεις να καταλαβαίνεις).

Αν θεωρείς την ανάγκη για ιδιωτικότητα και για παραμετροποίηση, καγκουριά, τότε λυπάμαι πολύ.

Και για να ξεκαθαρισουμε και κάτι, εγώ προσωπικά δεν είμαι android fanboy. Είμαι απλώς χρήστης που τον ενδιαφέρει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία με ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο, είτε αυτό προέρχεται από το linux, είτε από το android, είτε από οτιδήποτε νέο προκύψει.

Εσείς καθίστε να σκοτώνεστε για μία πολυεθνική που σας πουλάει φούμαρα σε εξωφρενικές τιμές.

17 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Ε, βεβαια, γιατί όλοι στα σπιτια τους γραφουν εντολές σε assembly.

Για όλες πρακτικά τις καθημερινές δουλειες ενός μέσου χρηστη το iPad (πλέον) αρκεί.

Αν δεν γραφεις assembly τοτε ipad. Καλό. 

9 λεπτά πριν, damageplan είπε

Χρήστες με απαιτήσεις + android tablet. Μάλιστα. 

Έχμ, να σου επισημάνω εδώ ότι η αγορά των android tablets είναι πρακτικά νεκρή εδώ και πολύ καιρό.

Όταν με 3 κατοστάρικα παίρνεις ένα ipad 2018 απλά καθόμαστε και γράφουμε τζάμπα για σάπια mipad και υπερτιμολογημένα ψοφίμια της samsung. 

• Like 7
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, damageplan είπε

Δεν συνεχίζω τη κουβέντα μαζί σου, γιατί εκτός του ότι είσαι apple fanboy, αρνείσαι να αποδεχτείς γεγονότα και πραγματικότητες.

Εδώ καλά καλά δεν καταλαβαίνεις την έννοια του open source, τι να λέμε τώρα (βέβαια δεν σε αδικώ, εγκλωβισμένος σε ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα είσαι, δεν έχω απαιτήσεις να καταλαβαίνεις).

Αν θεωρείς την ανάγκη για ιδιωτικότητα και για παραμετροποίηση, καγκουριά, τότε λυπάμαι πολύ.

Και για να ξεκαθαρισουμε και κάτι, εγώ προσωπικά δεν είμαι android fanboy. Είμαι απλώς χρήστης που τον ενδιαφέρει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία με ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο, είτε αυτό προέρχεται από το linux, είτε από το android, είτε από οτιδήποτε νέο προκύψει.

Εσείς καθίστε να σκοτώνεστε για μία πολυεθνική που σας πουλάει φούμαρα σε εξωφρενικές τιμές.

Θεωρω πολυ σημαντικη την αναγκη για ιδιωτικότητα και γι'αυτό χρησιμοποιω iOS και οχι Android.

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 5
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ε ναι γιατι ως γνωστον ο κοσμος δεν εχει να ασχοληθει στην ζωη του με σοβαροτερα προβληματα απο το να περναει custom rom στις συσκευες του,επειδη οι εταιρειες του Android απο υποστηριξη ειναι για τα μπαζα.

Και ειδικα στα android tablets ειναι και απο hardware σε 2φορες χειροτερη μοιρα απο οτι στα κινητα.

Σωστά. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με σοβαρότερα πράγματα. ας πούμε κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι μήνες σε κ@λοδουλειές για να πάρουν ένα ipad. Σωστά τα λες...

Anyway, διάλογος με apple fanboys δεν μπορεί να γίνει, γι'αυτό η apple σας γλεντάει, γιατί δεν σας ενδιαφέρει να βελτιωθεί το προϊόν που χρησιμοποιείτε, σας ενδιαφέρει μόνο να προσκυνάτε ότι μετριότητα σας πλασάρει η κάθε εταιρεία.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 ώρα πριν, Superuser είπε

Android user είμαι

Απλά εφετο που ήθελα να πάρω ταμπλετ είπα να δοκιμάσω το ios

Μόνο για σερφάρισμα κάνει..που το οποίο το κάνεις και με android

Σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω ένα android να κάμω την δουλειά μου άνετα

Κοίτα να δεις σύμπτωση, με πετυχες πάνω στο browsing με το iPad :)

Αμετανόητος Xiaomi user τα τελευταία χρόνια (πλήρως απογοητευμένος από τα iPhone), αλλά παιδιά, στα tablets κάνουμε ένα μόκο από εδώ έως το Κουπερτίνο... 

Και δεν είναι οι file browsers και τα split screens. Είναι τα apps... 

tmp-cam-6199407841973409335.jpg

• Like 1
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

12.9-inch iPad Pro

11-inch iPad Pro

10.5-inch iPad Pro

9.7-inch iPad Pro

iPad (6th generation)

iPad (5th generation)

iPad mini (5th generation)

iPad mini 4

iPad Air (3rd generation)

iPad Air 2

Ωραια. Φοβηθηκα οτι θα το εδιναν μονο στα Pro μοντελα. Μιας που δεν εχω προς το παρον λαπτοπ, ο,τι λειτουργικότητα προστιθεται στο iPad ειναι καλοδεχούμενη...

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, stafaf είπε

Χρήστες με απαιτήσεις + android tablet. Μάλιστα. 

Έχμ, να σου επισημάνω εδώ ότι η αγορά των android tablets είναι πρακτικά νεκρή εδώ και πολύ καιρό.

Όταν με 3 κατοστάρικα παίρνεις ένα ipad 2018 απλά καθόμαστε και γράφουμε τζάμπα για σάπια mipad και υπερτιμολογημένα ψοφίμια της samsung. 

Απαιτήσεις σε software επίπεδο, όχι μόνο σε επιδόσεις. Φίλε μου πραγματικά, δεν μου χρειάζεται ένα σύστημα που φυσσάει όταν δεν μπορεί να μου επιτρέψει να κάνω αυτά που θέλω.

Σαν να μου δώσεις μια λαμποργκίνι και να μου επιτρέπεις να την πηγαίνω μόνο με 1η.

Με τα μισά λεφτά παίρνω android tablet (ίσως και windows) και κάνω τη δουλίτσα μου σωστά και μου μένουν κι άλλα τόσα να πάω και διακοπές.

1 λεπτό πριν, damageplan είπε

Απαιτήσεις σε software επίπεδο, όχι μόνο σε επιδόσεις. Φίλε μου πραγματικά, δεν μου χρειάζεται ένα σύστημα που φυσσάει όταν δεν μπορεί να μου επιτρέψει να κάνω αυτά που θέλω.

Σαν να μου δώσεις μια λαμποργκίνι και να μου επιτρέπεις να την πηγαίνω μόνο με 1η.

Με τα μισά λεφτά παίρνω android tablet (ίσως και windows) και κάνω τη δουλίτσα μου σωστά και μου μένουν κι άλλα τόσα να πάω και διακοπές.

Ok καντο. Εμάς εδω τι μας πρήζεις; 

• Like 4
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, damageplan είπε

Σωστά. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με σοβαρότερα πράγματα. ας πούμε κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι μήνες σε κ@λοδουλειές για να πάρουν ένα ipad. Σωστά τα λες...

Anyway, διάλογο με apple fanboys δεν μπορεί να γίνει, γι'αυτό η apple σας γλεντάει, γιατί δεν σας ενδιαφέρει να βελτιωθεί το προϊόν που χρησιμοποιείτε, σας ενδιαφέρει μόνο να προσκυνάτε ότι μετριότητα σας πλασάρει η κάθε εταιρεία.

Φίλε μου αν κάποιος πρέπει να κάνει το σκ@το του παξιμάδι για ένα iPad 2018 που στο Σκρουτζ έχει κάτω από 280 η λύση είναι μια. Να σταματήσει να ασχολέιται με την τεχνολογία είτε apple είτε Android, να πάει σε νοκια 3310 και να κοιτάξει να επιβιώσει.

Επεξ/σία από ares225
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...